Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sicer se v postelji zelo dobro "razumeva", res super od predigre, akcije pa do konca. ampak so bile vmes skoz neke zdravstvene težave z moje strani:
najprej vnetje nožnice, potem odebeljeni jajčniki, potem boleč spolni odnos in še in še. no, zdaj ko sem jaz v redu je pa težava pri njem. med spolnim odnosom je vse lepo in prav, vendar ko mu pride, je (če lahko po domače
) sperma rozkasto rjave barve. kaj to pomeni? ali bi moral k zdravniku? ali ima katera podobne izkušnje? še bolje bi bilo, če bi o tem lahko spregovoril kak moški. 
pa glih
si želiva. je pa res, da sem tudi sama pomislila, da je z njim kaj narobe (no na hudo bolezen nisem, mogoče kakšno vnetje ipd.) ker pred njim nikoli nisem imela težav v spolnosti, odkar sva skupaj pa imam vedno vnetja, boleče odnose (kljub nežnosti in vlažnosti)