|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
16.5.2009 22:51:13   
Anonimen
Britanka,vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvv,se zdaj imam kurjo poltuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

AS,kaksen stol je to,ker moja ima Chicco,se nikol ni ven lezla.Mizico imam cist do nje,sploh je ni treba privezat.
Torta kupljena je fulll dobra.Sem kar tamalo vzela,sadno...dobra,res.

Nemci smo bli dobri,posebej Gitauser posted image ,Norvezan,Slovenka tvoj hercuser posted image ,tudi dobr,pa Rusinja mi je bila tut mal bolj v srce zadevajoca.....glasuje pa za Britanko..kaksen glasuser posted image user posted image user posted image

Tamala se je ze 2x zbudila,jo zgleda zobi dajejo,je tut bolj vroca,cez dan ima 37,2,bogica mala.Pa je slabo,samo sok,sok,sok...

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
16.5.2009 23:00:26   
aleksandra silvija
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
16.5.2009 23:01:51   
aleksandra silvija
Tak stolček je. Samo da je črno7srebrne barve. Upam, da barva ne vpliva na premičnost?user posted image

Britanko sem celo jaz slišala!user posted image

Meri user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 578
16.5.2009 23:04:46   
aleksandra silvija
user posted image
sedaj ima stolček v prvi varianti. Smo mislili, da bo pomagalo, ker je oprivezan čez ramena. Ampak nam ni pomoči.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 579
16.5.2009 23:07:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

user posted image

Kaksen pa je to...se nikol vidla.A misce sploh nima??Sem za luno a neuser posted image user posted image .
Grem se mal klicatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
16.5.2009 23:09:20   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image

Kaksen pa je to...se nikol vidla.A misce sploh nima??Sem za luno a neuser posted image user posted image .
Grem se mal klicatuser posted image

Potisnem ga čist do naše običajne jedilne mize.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
16.5.2009 23:11:33   
aleksandra silvija
kleo, glasuješ za Britanko?

Neposredna povezava do sporočila: 582
16.5.2009 23:13:07   
lunca14
Hej gledalke,in navijačice evrosonga...............ga ne spremljam,kaj dosti,sam od dalečuser posted image ...............pri nas smo bli spet delavni,smo spet kapali orehe,pa pokosili travnik,znesla sem ves parket 100 kvadratnih metrov iz delavnice na prikolico ,iz prikolce v hišo in vse zložit,okopat robidnice in sadje,zakoličila sem velikost vrta,bom mela 10x8 metrov,mislim,da bo dovolj za solatouser posted image user posted image .Včeraj sva bla z majem pri okulistu,in ima astigmatizem,in posledično,kar fajn veliko dioptrijo,to mu bo določila konec meseca,ker mora prej neke kapljice jemat,tako,da bo očalar.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
16.5.2009 23:14:22   
lunca14
Apmak lovro je pa res divji,še stolček in pripetje ga ne zaustaviuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 584
16.5.2009 23:15:50   
aleksandra silvija
Oooo, Lunca, si pa pridna, res!

Za Maja---user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Veš, otroci se očal in podobnih zadev hitro navadijo, sploh manjši otroci. Poleg tega se lahko z leti otroku vid popravi!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 585
16.5.2009 23:16:01   
Anonimen
Aja.
To je pa res zoprno,da je LovLo tko zmuzljiv...AS,si zdaj sama,ko moz svobodno jadra v vetruuser posted image .Potem za njim pa ti,a neuser posted image user posted image

Nekaj so telefoni stekali,nisem mogla za Britanko glasovatuser posted image ,sem samo za Islandko.

Neposredna povezava do sporočila: 586
16.5.2009 23:18:18   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Apmak lovro je pa res divji,še stolček in pripetje ga ne zaustaviuser posted image

Edino iz avtosedeža mi ne uide. Ampak samo, če pasove res orenk pritegnem. Avtosedež je mehak in se vanj vsaj malo pogrezne, otroka lahko bolj na tesno privežem, tu pa,....pa smo dali gor še mehko podlogo,....on je pa v trenutku na mizi,...mi gre kar na user posted image user posted image user posted image .
Otroka nimam kam dat, a bi jedel.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 587
16.5.2009 23:22:08   
aleksandra silvija
Tudi sedaj, ko sem sama, nam prav luštno laufauser posted image .
V petek sem se dobila z mamico, ki je tudi bila na Preverjeno, nato sem peljala Lovra in Jerneja kar v restavracijo na kosilo in jutri bomo tudi jedli zunaj.
Jerneju hrano pač stehtam in je.
Bilo bi fino, ko bi bila kakšna Intersparova samopostrežna restavracija odprta.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
16.5.2009 23:24:03   
lunca14

Edino iz avtosedeža mi ne uide. Ampak samo, če pasove res orenk pritegnem. Avtosedež je mehak in se vanj vsaj malo pogrezne, otroka lahko bolj na tesno privežem, tu pa,....pa smo dali gor še mehko podlogo,....on je pa v trenutku na mizi,...mi gre kar na user posted image user posted image user posted image .

............hej,saj bo boljš,kaj češ,je pač malo bolj robinzonski,svobodna dušca,saj sem ti rekla,da ima tisto iskrico v očeh,kot moj enej,pač so malo bolj igrivi,glavno,da so zdravi,a nedauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
16.5.2009 23:25:40   
lunca14
a.s...........a tista mami iz preverjenega je tud iz novega mesta,so papeži,ki imajo tud centralne,al sem mal zamešalauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 590
16.5.2009 23:30:36   
aleksandra silvija

............hej,saj bo boljš,kaj češ,je pač malo bolj robinzonski,svobodna dušca,saj sem ti rekla,da ima tisto iskrico v očeh,kot moj enej,pač so malo bolj igrivi,glavno,da so zdravi,a nedauser posted image user posted image user posted image

Saj je res. Ampak je bilo teh 10 dni fino, ko sem mu dala koščke hrane in je vsaj nekaj minut sedel in glodal.
Tako pa nič. Enostavno nima časa jest. Ponoči malo mlekca, čez dan GH malo. Premalo.

Sem včeraj pe4stovala enega 6-mesečnika. No, Lovlo je proti njemu peresce. Kaj čem. Zaenkrat še ni zares zbolel, še ni imel AB, ampak moram potrkat na les!
Zato pa ima Jernej trenutno angino, ampak sva ujela čisti začetek, takoj je dobil AB. Že v četrtek. Tako je imel najvišjo temperaturo 37,3.
Ni fino, da zboli, ker potem ponorijo cukri. Že tako so visoko zaradi te angine.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 591
16.5.2009 23:32:25   
aleksandra silvija

a.s...........a tista mami iz preverjenega je tud iz novega mesta,so papeži,ki imajo tud centralne,al sem mal zamešalauser posted image

Ne, res je!
Moj je serviser peči, njihov ati tudi.
Jaz delam v domu starejših, tista mami tudi.
Mi smo imeli dojenčka, ko je Jernej zbolel, pri njih tudi.
Mi smo rezervirali in vplačali počitnice v četrtek, oni tudi--samo ne isti kraj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 592
16.5.2009 23:36:42   
Anonimen
Čer. user posted image

No, pa imamo prvega enoletnika. Čestitke Jan. user posted image   Zdej bo Meri drug teden.user posted image

Mi smo danes pohajali, zapravljali user posted image ..

Jutri mi ne gremo festival družin, ker bo prevelika gužva. Odkar so naredili v POSTOJNI ta krožišča, je mesto dobesedno v pločevini. Še dobro da vsaj do sestre lahko pridem po drugi poti, ki je večina ne pozna.user posted image

Sem pa do sedaj delala, pucala, kuhala se je juha, cunje gor dol, likat 3 stroje  ...pa mal gledam evrovizijo kaj dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 593
16.5.2009 23:39:58   
lunca14

Ne, res je!
Moj je serviser peči, njihov ati tudi.
Jaz delam v domu starejših,jaz sem pa mislila,da delaš v lekarni, tista mami tudi.
Mi smo imeli dojenčka, ko je Jernej zbolel, pri njih tudi.
Mi smo rezervirali in vplačali počitnice v četrtek, oni tudi--samo ne isti kraj.

user posted image user posted image user posted image preveč ste si enakeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
16.5.2009 23:41:01   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer. user posted image

No, pa imamo prvega enoletnika. Čestitke Jan. user posted image   Zdej bo Meri drug teden.user posted image

Mi smo danes pohajali, zapravljali user posted image ..

Jutri mi ne gremo festival družin, ker bo prevelika gužva. Odkar so naredili v POSTOJNI ta krožišča, je mesto dobesedno v pločevini. Še dobro da vsaj do sestre lahko pridem po drugi poti, ki je večina ne pozna.user posted image

Sem pa do sedaj delala, pucala, kuhala se je juha, cunje gor dol, likat 3 stroje  ...pa mal gledam evrovizijo kaj dogaja.pridna,pridna.........dej prid še men to narest,mene vse to čaka juuuuuuuuuttttttrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
16.5.2009 23:42:13   
aleksandra silvija
Lunca, ne bi imela nič proti, če bi imela narejen farmacevtski faks, še kakšen magisterijuser posted image .
Ja, malce preveč sva si podobni.....nisem mogla verjet, ko je rekla, da dela v domu starejših.
Saj že serviser peči ni ravno vsak 3.,...user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 596
16.5.2009 23:45:53   
aleksandra silvija
Didlinaa--pridna. ko so otroci pospali, sem malo pospravila, da se zbudimo v čisto, cunje pa,...čakajo na boljše čase. Včeraj nisem skoraj nič spala, je imel Jernej vse do 4-ih zelo visok sladkor, ob 5-ih je moral dobiti AB, ob 6-ih pa so bili otroci že pokonc!
Sem jim poskušala dopovedat, da je še noč, spustila rolete, no--ni pomgalouser posted image

Nocoj spet zbijam sladkor, ob 3-eh moram senzor menjat, nato AB, zato pa sedaj tu bluzim in se malo sproščam.
Ker zjutraj ob 6-ih sem kotuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
16.5.2009 23:48:57   
Anonimen
lunca,ti si fenomen.Kolk si danes naredila?????????????Kam pa otroke takrat das,se posebej tamalga?

Neposredna povezava do sporočila: 598
16.5.2009 23:49:15   
Anonimen
Ah ja, delo v domu user posted image no coment. Sama za 23 nepokretnih, vsi v plenicah itak, da ne govorim, kolk postelj je treba preoblečt, ko je vse posračkano, polito....za nameček maš pa še 7 jih za hranit. In vsi jedo toplo.user posted image katastrofa so našidomovi, mene dom ne vidi več. Več kot raztrgat sem ne moreš več. ampak standardi so taki kakršni so. Katastrofalni.user posted image Ministrstvo naj pride delat v domove, pa bodo vidli, če je res lahko ena sama za 23 nepokretnih. Pa za nameček delaš 27 dni v mesecu, en cel vikend frej je že loterija, ponavadi ga maš prostega po 4 nočnih.user posted image user posted image user posted image

Skratka, AS, razumem te. Prokleto dobro.user posted image Ne predstavljam pa si kako ti je ob vsem tem, kar se vam dogaja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
16.5.2009 23:49:44   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

lunca,ti si fenomen.Kolk si danes naredila?????????????Kam pa otroke takrat das,se posebej tamalga?

Ti, to tud mene zanimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?