Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:54:19
slovenka
Jaz sem pa celo srednjo nosila bulerje, pa je mami koooooomaj čakala, da bi prešaltala na petke. Sem rekla, da nikoooooli. Pa me zdaj poglejte. V službi vedno, doma za v šoping pogosto Samo imam različne višine petk, zadnja leta bolj zmerne.
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:54:59
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Jaz sem dobila vse slike kolkr sem vidla iz srečanja. hvala vam vsem punce. Sam imam tako zabasan mail, da moram vse počistit, sam tuki na prenosniku je tolk zamudno
RMRM, upam, da ti rata. Mogoče poskusi odpret na drugem računalniku pa boš takoj vedla če je to to.
Imam na žalost samo na enem email. Tko da ne vem kako bi to prenesla. Bo zgleda treba še gmail odpret al kaj.
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:56:24
lunca14
ti slovenka,si taka kot alea,ona je tud skoz v petkah,men so lepe,ampak se v njih sedaj ubijem,pa kako naj laufam za vsemi,pa preveč sem športen tip za petke
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 22:58:35
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
ti slovenka,si taka kot alea,ona je tud skoz v petkah,men so lepe,ampak se v njih sedaj ubijem,pa kako naj laufam za vsemi,pa preveč sem športen tip za petke
Žal nimam odgovora JAz petke obvladam. SAmo saj imam tudi druge čevlje, brez skrbi. Jih šparam za potem, ko bom imela tri otroke
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 11.5.2009 23:01:24
aleksandra silvija
Čeer!
taanikaa--držim pesti za operacijo. Takrat, ko sva se o tem pogovarjali, se je to zdelo še tako daleč
Tina--za tvojo Anjo Držim pesti, da tvoja mala hitro ugotovi, da se mamica vedno vrne.
RMRM--za nobeno od tvojih težav ne poznam rešitve Mogoče glede sestankov--odvisno, koliko moraš na katerem odelovati. Če je kateri bolj za poslušanje, bi jaz vključila kakšno prijateljico in GSM . Odvisno kaj imaš. 40 km--po avtocesti?
Lunca-pokliči me. A do Smednika znaš priti? Kaj pa po avtoceasti do izvoza Drnovo? Jutri me pokliči. Kadarkoli in ti povem kam.
Moja prijateljica, ki je , rodila bo v začetku juija, ima pa že 3 otročke, je konec tedna preživela v bolnišnici. Plezala je na češnjo in padla. s precej visokega. HB, je vse o.k., razen bolečin