Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 22:59:47
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Punce, jutri se selite na Čvekamo o naših otrocih. Povejte mi samo, a boste odprle novo temo ali vam tole jutri prestavim tja.
Bom zjutraj pogledala, kako ste se odločile. Kakorkoli že, prijetno čvekanje še naprej!
Na tistem forumu že imamo odprto svojo temo, tak da se bo ta lahko zaklenila. Ampak komaj 2. julija, ko praznuje še zadnja junijka. Hvala. Sej več kot ene 2 strani ne bo natipkanih ob taki gužvi zadnje dni.
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 1:18:18
Anonimen
Ceeer
Grem spat,pa sem se na hitro sla pogledat kaj se je kaj dogajalo.
Didli, ...guzva,guzva Alea,hvala,danes kar nekam ze lepse hodi Polly,kaj ga pa ti biksas.kaksen 4?mislis moj cetrti otrok .Pa hvala Ema,lustna puncka si,pa taaaakoooo lepooo torto,vaaaaav Lara za mere. Taj,vse najboljse Lunca,helou
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 11:17:06
Samsa
Dan
Ne morem verjet, da sem tudi jaz enkrat nekaj zadela tu na RR ( veliki paket Hipp) Sem bila fullllllllllllll šokirana Sem se mogla malo pohvalit, ker ponavadi se nimam zakaj
p.s. Slabo berete poste, zato ste pa malo pozabile na Taja
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:36:09
RMRM
Samsa in Ninny, za nagrade.
Mi smo pa zgleda pokasirali našo prvo virozo . Ne jemo nič, kar pa pojemo pa takoj zbruhamo, vročina, pokašljevanje, pa ni prehlajen. Greva ju3 k P, da pogleda. Sem najprej mislila, da noče jest zaradi zobkov, samo pol mu je šlo pa vse na bruhanje, pa visoka vročina, to pa niti pod razno ne morjo bit zobje.
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:37:57
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mi smo pa zgleda pokasirali našo prvo virozo . Ne jemo nič, kar pa pojemo pa takoj zbruhamo, vročina, pokašljevanje, pa ni prehlajen. Greva ju3 k P, da pogleda. Sem najprej mislila, da noče jest zaradi zobkov, samo pol mu je šlo pa vse na bruhanje, pa visoka vročina, to pa niti pod razno ne morjo bit zobje.
ojej
za Lukasa zate pa
< Sporočilo je popravil Samsa -- 1.7.2009 20:38:21 >
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:38:43
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
Oj Slovenka,me fejst firbec matra kasno mega darilo si kupila za tvojega.Pa vse najboljse za jutri,ko bo prisel v kristusova leta .
Mene tud.
Ok, imate vse ZS, pa si naglejte naše dogodivščine:) enim sem poslala eno in isto(prvi Zs kot da ga ni, ker je v 2 vse skupaj), načeloma morajo bit 4 posnetki.