Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Bravo katmat! Po planu! Jaz sem pa dala eno slikco od nedelje iz Vremščice. Ful je lepo gor. Tud za it z dojenčkom in otročki! Neskončni travniki, konji... Super res
smo spali celo noč, juheej No,pa sej načeloma nimam težav s spanjem..edino enkrat proti jutru moram na wc, ampak to itak na pol miže naredim in takoj nazaj zaspim. Upam, da bo tut s tamalim tako
Dudi, starševski dodatek dobiš junija, ker se (tako kot porodniška) izplačuje za nazaj. Enako velja za otroški dodatek. Sicer ni nujno, da je izplačilo na čisto enak dan kot porodniška, ker imata to dva različna upravljavca čez, ampak med 13. in 15. v mesecu bi moralo bit.
Da vam še jst sporočim dobro novico, 3.5.2009 se je rodil Tijan, ki je bil težek 3280 g in velik 50 cm. Porod je bil kar težek, ampak je zdaj, ko pogledam najinega malega sončka že vse pozabljeno!!!
Da vam še jst sporočim dobro novico, 3.5.2009 se je rodil Tijan, ki je bil težek 3280 g in velik 50 cm. Porod je bil kar težek, ampak je zdaj, ko pogledam najinega malega sončka že vse pozabljeno!!!
In za vse, ki se "matrate" držim pesti, da bo čim prej....
Ampak, hitre pa ste. Madonca, očitno moram kar mal pohitet, če ne me boste kar prehitele. Kaj ne, krempelček? Je pa lepo videt, da je toliko otrok in da so taki sončki, tili naši majčki...
evo jst sm pa kr dober spala....čestitke many in saneki ...bravo,sami zmajčki!
zanima me:ker sm prejšen mesec 17.4 oddala,za paketek(enkratni denarni prejemek) na csd....pa še nč nimam nakazan,a nakazujejo samo enkrat v mescu(se pravi 15)al kako,ker odločbo sem domov dobila,takoj po 8 dneh??
a če maš drisko,to pomeni,da se že neki pripravlja?sem neki v zgornjih postih nahiter prebrala,k jst mam drisko že vsak dan že 1 teden....no pol pa upam,da bo res kej...če je tko!
dons je pri nas eno tako čudno vreme,spet oblačno...