spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica gigi moja resnično mi je žel!!! Samo nikar ne obupaj, tudi za vaju bo posijalo sonce!!!! Jaz sem pa čisto razočarana. Včeraj sva šla z mojim po trgovinah, da sva si malo ogledovala vozičke, ker je prodajalka rekla, da če jih zmanjka se lahko zgodi tudi, da se ga čaka 1 do 2. (sicer v najslabši situaciji), ampak sva se odločila, da je bolje, da ga ogledava in da točno veva kaj hočeva. No in zdej sem itak čist v bedu, ker mi noben ni tok všeč. Oziroma Mura mi je (na tri kolesa, kar pomeni, da rdeča odpade, ker takega ni), ampak je samo športni del 400 evrov, kar se meni zdi ogromno. Pri Qunnyu pa je je tako. Tista košara, ki je všeč meni, je mojemu ful grda in tista, ki je všeč njemu je pa meni. Da ne govorim o športnem delu, ki nama nobeden ni prav všeč. Ma prov zoprno no. Po mojem ga bom jaz na koncu nasrala za Muro, pa magari dam jst zraven tistih 200 evrov pa je. Ker voziček bi pa res rada imela takšen, kot sem si ga zamislila. No pa sej imam še veliko časa, da vse skupaj premislim. Hotela sem vas samo lepo pozdravit in upam, da uživate kjerkoli že ste. Poljubčka vsem!!! murskica,še dobro,da imate še nekaj časa preden boste potrebovali voziček