murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Murkica drgač veš, da tele iste lupince prodaja Recinko za 111€. Kak si se pa odlocala glede podstavka... Jst še to nisem sicer nič v živo sprobavala... ampak mi je kolega rekel, da gre ful na izi tud, če ne uporabljaš podstavka. Sicer odgvoor malo pozno, samo me ni bilo prej doma :) Midva sva se odločila in sva kupila kar Easyfix, ker sva videla, da imava te nastavke že v avtomobilu in da bo potem samo nastavljanje in fiksnost sedeža veliko boljša. Midva sva rekla, da raje dava nekaj več denarja in bom jaz bolj mirna, ker bo mala varna. Tako, da upam, da sva se odločila prav. Živa upam, da mali ostane na toplem še kar nekaj časa. Naj še malo raste, da bo prišel ven pravi korenjak... Jaz sem pa danes imela že polne roke cotk, ki pa sem jih potem vse zložila nazaj. Se mi zdi, da kar malo pretiravam, saj imam še dovolj časa in bom pač še malo počakala z nakupi. Pa še mojemu sem obljubila, da bova prvi shoping opravila skupaj in sem prepričana, da bi bil potem užaljen, ker bi nakupovala brez njega. Tako, da bomo kupovali drugič. Sem vas pa prišla samo na hitro pozdravit in vam prilepit slikco našega trebuščka, da boste videle, kako rastemo :))) Bodite vse lepo in uživajte, Živa ti pa poročaj kakšno je stanje :)