Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 10:22:43
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle
Zgleda, da sem prav drugačna, meni so mako majčke super. Bodiji so mi preveč odprti, po večkratnem pranju zbledijo, pa še na 90 st. jih ne moreš oprat.
Še ena taka. Jaz sem prvi mesec uporabljala samo tetra majčke, potem pa oboje. Mene tisto zavezovanje ne moti nič
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 13:34:00
rj1808
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle
Zgleda, da sem prav drugačna, meni so mako majčke super. Bodiji so mi preveč odprti, po večkratnem pranju zbledijo, pa še na 90 st. jih ne moreš oprat.
RE: tetra / mako majčka ali body? 16.5.2009 14:41:38
pokica_
Katjuša, sj takih imam js največ,...ko se zapirajo z temi knofki ob straneh vratu. Bomo kar vse po vrsti sprobali,...sj itak noben ne mara oblačenja/slačenja...bomo pa mel pevske vaje zraven.