Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Kar nekaj novih
zadnjih par dni! Je bil julij pa res ploden mesec
.
V nedeljo sem po devetih letih prvič jedla ribe. Sem namreč vegi, zdaj pa sem se odločila, da nočem tvegat in si kasneje česa očitat... Joj, skoraj sem se zadavila zraven, čeprav sem pojedla samo eno žličko pa še to zmiksano v avokado pa kislo smetano...

. Upam, da se vrneš nazaj med nas.
in svoje najljubše...
je....da ga vidijo tisti, ki ga morjo....jst bom pol gledala pikico....februarja...to bom pa videla garant....
.
.... ma ki je še to... Ene ste se že naročile na NS, pa me zanima, če veste kakšne so gužve. Jaz sem vseeno mislila počakat na prvi pregled prej ku se naročim. Na dan pregleda bom pa lih stopila v 9t, torej mam za NS potem časa med 3t in 5t, ane?
. Glede čakalnih vrst pa ne vem...
Lubi bo šel naprej v Bruselj(če res začne že 16.7.) da nam domek pripravi, in pride po naju 15. avgusta... Pol ap še apr dni tukaj in gremo... Pa pa Slovenija...
sta bili pravo presenečenje.