|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Konec je...
21.5.2009 16:02:03   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

da je ta simpatija nekako povezana z njegovo službo, ker vsako jutro, ko se odpravlja v službo, je odločen, da ne bo več poizkusil, ko pa pride domov, pa je zopt manj odločen.



Tule tudi jaz vidim neko logično povezavo.





podpis..

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Konec je...
21.5.2009 16:26:38   
Taddy78
Še ena, ki je prvo pomislila na 3.osebo...zakaj?

Poznam te stvari, pri mojem bivšem je bilo isto. Zakaj en dan reče tako, drugi dan spet drugače. Mogoče zato, ker je ljubici dopiz. da je druga violina in ga gnjavi naj te pusti (to je bilo pri meni)...

Če te bi imel rad, služba ne more biti razlog da te hoče pustiti, to je stvar, ki se rešuje medsebojno, oz. če povem drugače, pač ni našel drugega razloga, verjetno se tolaži že pri njej.

Ker sta že tako dolgo skupaj, je živeti z ženo in ljubico lahko zelo stresno. K tebi pride ker je navezan in mu je težko kar z danes na jutri popakat kufre in it, se preseliti k njej, pa ni tako enostavno (pri tebi ima vse kot v škatlici, tam kar nekaj časa ne bo tako)...

In ja, tudi midva z bivšim sva imela krasen sex in se obnašala kot na novo zaljubljena, ko bi en dan bil z mano, drugi dan pa spet ne in tudi on je prisegal da nima druge.

Sicer ne vem kako živita, ampak naj popaka kufre on, ali pa ti. Ko bo sam bo drugače.

Jaz sem sicer bila malo zvita in sem se mu zlagala da imam drugega, pa je pričivkal nazaj, kot mali pesek je hodil za mano in me prosil odpuščanja...no dosegla sem svoje, prevaral me je potem še vsaj z 10 puncami in kako sem zbrala dovolj moči da sem ga pustila? Zaljubila sem se v drugega user posted image

kot je že ena napisala, me ti lahko samo napišemo nasvete, ti pa ga vseeno najbolje poznaš, še vseeno pa mislim da boš naredila najbolje, če ga ne boš prosila in moledovala da naj ne gre, ampak se naredila flegma. Če te še ima rad, bo kar hitro prišel nazaj v tvoje zavetje, če pa se mu bo drugje bolje godilo, pa tak bolje zate, da sta šla narazen...

P.S. malo mu pokukaj v GSM, ti marsikaj razkrijejo... user posted image

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Konec je...
21.5.2009 16:51:59   
ljupka
Postavi ga pred dejstva,če že gresta na razen si zaslužiš resnico ,naj ti pove kaj se z njim dogaja,če je mogoče zagledan v drugo.
Predlagaj mu zakonsko svetovalnico,sem brala nekje ,ko je ena pisala kako jima je pomagalo,ko jih je tretja oseba postavila pred dejstva in ju je soočila,kar si sicer nista upala povedati.
Nobeden ti ne bo takoj priznal,da ima drugo,moji prijateljici je priznal po 1 letu,poročena 13 let,2 otroka,do takrat je skoz govoru,nikoli te ne bom prevaral nimam druge.Vsi smo vedeli,samo ona mu je še verjela,dokler je ni vrgel iz hiše.
Sem pa mnenja da 7 let ni samo tako za pozabit,ne verjamem,da ljubezen samo tako umre,samo moraš se truditi celo življenje.Kaj ,če bi ga probala še enkrat osvojit,ženske smo osvajalke,pejd spremeni frizuro,sexi perilo ,osvajalno obleko.
Moja sestra se s svakom ni pogovarjala leto pa pol oba sta zelo trmasta nobeden ni hotel popustit.Moja sestra se je odločila da ima takega življenja dovolj ,se je uredila v sexi mačko in je šla s svojim dolgoletnim prijateljem ven na en koncert,prijatelji so svaka tud podžgal,ja zdaj je pa konec zdaj boš pa ostal brez nje ,če ne boš takoj ukrepal.In res našel jo je sta se pogovorila,kako se je večer nadaljevala vam pa ne rabim velko razlagat. Naslednje leto bo 20 let kako sta poročena imata 3 otroka,kriz sta imela miijon,sta pa vse rešila.
Poskusi še ti z kakšno zvijačo boš prec videla na čemu si,srečno!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Konec je...
21.5.2009 17:46:01   
ursi
Upam, da res nima druge, ampak žal nekako vse na to kaže.

Jaz bi dala roko v ogenj, da moj bivši nima druge, pa se je na koncu pokazalo, da je imel drugo eno leto. Skupaj sva bila 5 let. Tudi on je en dan pravil, da bi bil rajši z menoj, drugi dan je spet hotel končat. Pa so bila lepša in slabša obdobja. Ta agonija se je vlekla eno leto.

Najtežja stvar, ki sem jo takrat morala na koncu narediti je bila ta, da sem ga pustila oditi. Čeprav sem ga ljubila, vse bi naredila, da bi bila skupaj. Veš, kako pravijo : Če nekoga ljubiš, ga pusti, da odide. Če se bo vrnil, bo tvoj za vedno, če se ne bo, ni bil tvoj nikoli. in sem mu dala čas, naj premisli. Rekla sem mu celo, da se lahko vrne, ko če si bo spet želel, da bova skupaj. Čakala sem eno leto in se nisem petljala z drugimi moškimi. Pa nisem dočakala.

Glej, na koncu se nekako vse prav obrne. Mogoče ne tako hitro, kot bi si želeli, ampak enkrat se.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Konec je...
21.5.2009 18:43:51   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Enostavno rabim kakšen bolj objektiven nasvet...upam, da mi bo katera lahko pomagala. .....


Nasvet....
Nic ne delaj na hitro. Vzemi si cas, da o vsem premislis. Naj ne narekuje ritem tvojim odlocitvam. Ne obremenjuj se ali ima drugo ali ne - trenutno je to irelevantno. Zacni misliti ne na njega in zakon, temvec na sebe in svojo vizijo zakona. Kako se vidis cez 2, 4, 6 let...
Poskusi ( vem, da je zelo tezko) dolociti koliko vaju drzi navezanost in navada, koliko ljubezen, koliko spostovanje...
Poskusi vse kar menis/ se odlocis, da je relevantno za vajin zakon.
Potem se znova pomiri (po potrebi) in se bos dokopala do nekaterih odgovorov. Ko bos pri prvih odgovorih, korak po korak bos prisla do vseh moznih odgovorov. 

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Konec je...
21.5.2009 18:45:34   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

jaz pa verjamem, da nima druge, tudi jaz sem bila tako zmedena, kadar sem končavala zvezo, pa ni bil (vedno) drugi vmes (včasih je pa tudi bil kakuser posted image ). .....


Ne bom vsega citirala, se pa povsem strinjam z Ronjo.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Konec je...
21.5.2009 22:21:04   
Vijoličarka
Tudi sama mislim, da ni nujno, da ima partner, ki hoče ven iz zveze, že drugega asa v rokavu ali vsaj ogledanega.

Kaj je njegov problem ne vem. Ampak mogoče so njegova čustva tekom let zvodenela, mogoče sta se razvijala vsak v drugo smer. Mogoče si ti bolj odločna in si vodila vajino pot, on pa je sledil, čeprav mu ni odgovarjala oziroma mu je odgovarjala vedno manj. Dogovarjanje o otroku je bila mogoče kaplja čez rob - morda si on otroka pač ne želi. In če ostane s teboj, bo vprašanje otroka prej ko slej spet prišlo na plano. Morda se boji tega. Očitno te ima rad, navezan je nate, a vendar bi rad stran, s teboj ne vidi prihodnosti. Ali pa še sam ne ve, kaj bi rad.

Sama se držim načela, da človeka lahko vedno prisiliš, da gre s teboj v kino, a ne moreš ga prisiliti, da bi mu bil film všeč. Zato menim, da ljubezen lahko uspeva samo v absolutni svobodi. Naši partnerji niso naši otroci ali celo lastnina, šahovske figure, da bi jih premikali. Meni osebno je pod čast, da bi zadrževala moškega, ki me ne ljubi več ali vsaj tako pravi. In če nekoga ljubim, si želim predvsem, da je srečen, pa četudi brez mene.

S tem ne mislim, da bi mi bilo lahko. Sploh ne. Krepko bi se izjokala in potem bi se morala hudičevo prisiliti, da se sestavila skupaj.

Če torej pravi, da se je odločil, ti pa sumiš, da koleba, mu daj prostor in določen čas. Pojdita začasno po svoje. Vendar mu daj vedeti, da bo njegova odločitev dokončna, da poti nazaj ne bo več. Kajti ti ne moreš živeti v stalni negotovosti, ker je to enostavno prekruto. Veliko bolj kruto od tega, da ostaneš sama in zlomljena, vendar boš vsaj lahko začela mukotrpno pot žalovanja in okrevanja.

Rada se imej. Zelo rada.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Konec je...
22.5.2009 0:54:23   
Tanja55
Sem prebrala Vijolicarkin post trikrat in se do besede strinjam z njim. Se samo podpisem.

Vse kar se lahko dodam je, da morda je vzrok tudi v zelji po otroku, ki ga morda plasi, odgovornost in sprejemanje odgovornosti ni vsem moskim neka jaka vrlina, mnogi majo z njo probleme. Pa tudi sprejemanje, da zdej je pa to njegovo zivljenje in nic drugega (ceprav se slisi omejeno, sem nemalokrat od svojih moskih kolegov slisala prav to): eh, zdej me je pa ujela sem pa pecenuser posted image  sem vedno rekla kako, sej jo mas vendar ful rad. Pa je bil odgovor: ja seveda, sam mori me obcutek, da nimam vec svobode...hja, zato je pa tko pomembno se pogovarjat, vedet kaj vse prinasamo v zvezo in kaj vse nam drugi daje (in morda tudi-hote/nehote-jemlje).

Vse kar mu lahko se das je, da ga pustis odditi, ce to zeli. Daj mu cas in distanco. Ceprav bo zelo naporno zate in vem, kaksne muke bos morala pretrpet. Ampak druge moznosti, zal, ni. Se najtezje bo to, kar ti svetuje Vijolicarka na koncu: Rada se imej. Ponovno najdi sebe in postani celota, sama zase.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Konec je...
22.5.2009 7:10:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

...


user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Konec je...
22.5.2009 7:11:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

...


user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Konec je...
22.5.2009 10:15:22   
Arwenko
Da samo javim...včeraj zvečer sva sklenila kompromis, da si vzameva mesec dni časa, postavila sva si rok, da premisliva kako in kaj in pustiva času čas, da se te stvari malo umirijo, da se sprosti napetost zadnjih dni po sistemu nobena juha se ne poje tak vroča kot se skuha. Po tem enem mesecu se bova vsedla skupaj in se dokončno odločila ali vidima skupno prihodnost ali ne. V vmesnem času pa vem, da bom naredila vse kar zmorem, predvsem zase in zato, da bom tudi v primeru, da se najine poti čez 1 mesec dokončno razidejo zase imela mirno vest.

Sem pa včeraj ugotovila nekaj, da sva se prvič po zelo dolgo času, pogovarjala, ne o tem kar se je zgodilo, kar sva mučno premlevala zadnje dni, ampak enostavno, preprosto pogovarjala o vsem mogočem in tudi v tem vidim upanje, da vse še ni izgubljeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Konec je...
22.5.2009 10:22:49   
ronja
Ti držimo pesti! Vsak oar ima kdaj krizo, dosti se jih da rešituser posted image .

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Konec je...
22.5.2009 10:27:47   
Anonimen
Tudi jaz ti držim pesti. Upam, da vama uspe razrešiti vse težave oz. da on ugotovi kaj bi sploh rad v življenju.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Konec je...
22.5.2009 11:42:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Da samo javim...včeraj zvečer sva sklenila kompromis, da si vzameva mesec dni časa, postavila sva si rok, da premisliva kako in kaj in pustiva času čas, da se te stvari malo umirijo, da se sprosti napetost zadnjih dni po sistemu nobena juha se ne poje tak vroča kot se skuha. Po tem enem mesecu se bova vsedla skupaj in se dokončno odločila ali vidima skupno prihodnost ali ne. V vmesnem času pa vem, da bom naredila vse kar zmorem, predvsem zase in zato, da bom tudi v primeru, da se najine poti čez 1 mesec dokončno razidejo zase imela mirno vest.

Sem pa včeraj ugotovila nekaj, da sva se prvič po zelo dolgo času, pogovarjala, ne o tem kar se je zgodilo, kar sva mučno premlevala zadnje dni, ampak enostavno, preprosto pogovarjala o vsem mogočem in tudi v tem vidim upanje, da vse še ni izgubljeno.


Vso srečo, drži se user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Konec je...
22.5.2009 12:26:19   
Taddy78
Jaz se na tvojem mestu resnično ne bi oklepala tega upanja. Da bi otrok lahko bil razlog, da si se počutil utesnjenega...zakaj pa sta se pred dvema letoma poročila?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Konec je...
22.5.2009 19:20:36   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

V nedeljo zjutraj pa šok...ko se zbudim, pride v spalnico, da se morava pogovorit. Ok, pove mi, da me ne ljubi, da ni več srečen, da ne več tak naprej, da želi da grema narazen. 



Če že sprašuješ za mnenje:
Če bi jaz od svojega to slišala, bi bilo to dovolj. Enega ping ponga in cincanja bi in ne bi, pri teh stvareh in pri odraslem moškem ne toleriram.

In se strinjam s tistimi, ki pravijo da je nekje v igri še ena oseba.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Konec je...
23.5.2009 23:38:34   
mamči
Prepričana sem, da je vmes tretja oseba. Ni nujno, da že gre za "fizično" varanje, ga je pa ena lepo zmešala. Najverjetneje oseba iz službenega okolja.
Zato vedno zjutraj, ko se odpravlja v službo, ne čuti več tako močne potrebe po tvoji bližini. 
Spoštovanje  do tvoje odločitve, da boš poskušala "rešiti" zvezo.

Upam, da je njegova ljubezen do tebe močnejša, kot do tiste druge osebe. Mislim celo, da do tiste osebe še ne čuti neke prave ljubezni, le adrenalin mu nagaja. Zate je pa vseeno boljše, da ne izključuješ prisotnost tretje osebe.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Konec je...
24.5.2009 8:26:26   
arabela*
ko sem prebrala tvoj post,sem najprej pomoslila,da je vmes še neka tretja oseba....po mojem mnenju,ja...pa naj si moški dopoveduje,kaj želi.....že tisti lepo pričaran večer,nato pa spet pobeg od tebe..ne vem..upam da se motim....pa ta en mesec mi je tudi tako ,tako......jaz bi želela takoj razčistit..nič čakat..
vso srečo ti želim.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.5.2009 8:28:07 >


_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Konec je...
24.5.2009 8:27:26   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: mamči

Prepričana sem, da je vmes tretja oseba. Ni nujno, da že gre za "fizično" varanje, ga je pa ena lepo zmešala.


sem enakega mnenja..

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Konec je...
24.5.2009 15:03:09   
Pikicapokica6
Mi je zelo žal, da moraš to preživljati, ampak tako kot so ti že prej pisali, vzemi si čas za razmislek in ne sili ga v nasprotno.

Ampak to, da je to zaradi kakšne druge simpatije, ljubice ali karkoli že, pa res ni rečeno. Nekaj časa nazaj je bilo pri nama stanje popolnoma enako - vendar iz moje strani. In to zato, ker se nikoli, ampak res nikoli ni znal potrudit oz. se mu ni zdelo vredno si vzeti čas zame in se z mano POGOVARJATI. On je bil sposoben se peljati npr. na morje popolnoma brez besed, pa ni nikoli pomislil, da to ni ok. Ko je prišel domov iz službe, je skoraj brez besed pojedel kosilo in se zleknil pred tv - brez besed. Zvečer se je obrnil okrog, mi pokazal hrbet in samo rekel, da je zmatran in v momentu zaspal. NIKOLI ni pomislil, da je kaj narobe s tem. No, jaz sem mu sicer to večkrat rekla, pa ni zaleglo. Že tako sem bila veliko sama doma, dobesedno njegova sužnja, potem pa nisem bila tudi toliko vredna, da bi me kdaj povabil na kakšno kavo ali si sploh vzel čas zame. Vedno je imel neke dejavnosti, s kolegi je hodil na kofete in povsod, zame pa časa ni imel. Potem pa je meni prekipelo in sem ga dobesedno pred dejstvo postavila - šele takrat je prvič pomislil in videl, da stvari niso tako idealne, kot je on mislil. Štos je, da je on v resnici mislil ves čas, kako idealen zakon imava, kako se dobro razumeva, mene sploh ni resno jemal, kadar sem mu kaj pojambrala ali rekla, zakaj mene nikoli ne povabi na kavo ali kam ven in podobno.
No, kot sem napisala, je prišel dan, ko je meni prekipelo in sem mu povedala, da tako več ne gre, da se bom z otrokom odselila nazaj domov in poiskala koga, ki se mu bo zdelo vredno vzeti čas za kakšen pogovor in ne samo za sex. Po dolgih pogovorih in njegovemu moledovanju sva se zmenila, tako kot vidva, da si vzameva en mesec čas, da vidiva, če se da še kaj rešiti. In čudežno se je vse obrnilo na bolje. Se je pa moral res potrudit in z dejanji pokazat, da je pripravljen se spremenit in se prilagodit tudi meni. Zaenkrat moram rečt, da se lepo razumeva in stvari tečejo tako, kot bi mogle že prejšnja 4 leta.

Nočem ti dajati lažnih upov, ker ne vem, kaj se plete po glavi tvojega moža, ampak ne smeš pa čist takoj obupat. Pa res ti predlagam, da ne siliš v njega ker je ponavadi obratni učinek. Pusti mu čas, vprašaj ga, kaj lahko narediš in pokaži pripravljenost, da se tudi tvoj odnos spremeni, če to želi. Več kot toliko ne moreš naredit, zato boš lahko imela čisto vest, če te kljub tvojemu trudu zares pusti.

Res upam, da bosta kljub vsemu speljala in ostala skupaj. Držim pesti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Konec je...
24.5.2009 15:16:43   
Taddy78
Ne zamerit, ampak tvoj primer je nekaj čisto drugega...in logično če moškemu dovoliš tak način življenja, da ga bo brez pritoževanja sprejel.
Tvoj je takrat res  mislil da ima idealno ženo-le kateri pa se ne bi želel take ki je nontsop tiho, ga pere mu lika in se ne pritožuje nad njegovimi kolegi...

Sicer ne vem kako vam rata živet tako drug mimo drugega brez da se pogovarjate, ker bi se meni zmešalo, če bi samo 1 dan hodil mimo mene kot da me ni...

Me pa malo jezi to mišljenje nekaterih, da naj se potrudi in ne vem kaj vse....saj pa ni ona tista ki si zmišljuje in ne ve ali bi ostala ali šla. Le zakaj bi se mu mogla podrejat in klanjat pred njim. S tem bo dosegla, da bo on vedel, da se lahko vrne nazaj kdarkoli, ona pa ga sprejela odprtih rok in se sploh ne bo rabil kaj trudi ali pa kesat. In taki pari ponavadi grejo na koncu veno dokončno narazen, če ne čez pol leta pa čez dve...

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Konec je...
24.5.2009 20:03:27   
Vijoličarka
Arwenko, mislim da si ravnala najbolj pametno, kot se v tej situaciji da. Ker ti je veliko do te zveze, nisi vrgla puške v koruzo in si mu dala čas in prostor, da si uredi misli in čustva. Tako si kasneje ne boš nikoli mogla očitati, da nisi storila dovolj, četudi se razideta. In lažje ti bo. Če se bo izkazalo, da gre samo za prehodno krizo, katero lahko vzajemno rešita, pa še toliko bolje.

Všeč mi je tudi, da se ne vdajaš lažnemu upanju in se zavedaš, da to pomeni lahko tudi dokončen konec zveze in da boš morala to preboleti in preživeti.

Kakorkoli se izide, želim ti, da bi bila srečna in če bo treba, močna. user posted image



_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Konec je...
24.5.2009 20:47:58   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Da samo javim...včeraj zvečer sva sklenila kompromis, da si vzameva mesec dni časa, postavila sva si rok, da premisliva kako in kaj in pustiva času čas, da se te stvari malo umirijo, da se sprosti napetost zadnjih dni po sistemu nobena juha se ne poje tak vroča kot se skuha. Po tem enem mesecu se bova vsedla skupaj in se dokončno odločila ali vidima skupno prihodnost ali ne. V vmesnem času pa vem, da bom naredila vse kar zmorem, predvsem zase in zato, da bom tudi v primeru, da se najine poti čez 1 mesec dokončno razidejo zase imela mirno vest.

Sem pa včeraj ugotovila nekaj, da sva se prvič po zelo dolgo času, pogovarjala, ne o tem kar se je zgodilo, kar sva mučno premlevala zadnje dni, ampak enostavno, preprosto pogovarjala o vsem mogočem in tudi v tem vidim upanje, da vse še ni izgubljeno.




Nijedna okrutna rec
od tebe mi ne dolazi
jer si covek na mestu svom
i zalis me ti...

Znas da dala sam ja
za nasu ljubav godine
zato nemas srce za kraj
i srusis mi sve...


Evo ja cu, evo ja cu
svoje srce da ti pozajmim
neko mora evo ja cu
da kazem ja te ne volim...

Evo ja cu, evo ja cu
da na ledja stavim ovo sve
i pred tvoje noge pascu
kada me ljubav savije...

Sa nama gotovo je
neces me ja to znam
nisi hrabar zar ne
i kazes mi to sam...

Ja cekam od tebe glas
ili znak za rastanak
a ti cutis ko da si nem
nisi ti jak...





< Sporočilo je popravil ssevin -- 24.5.2009 20:50:43 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Konec je...
24.5.2009 20:58:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Nijedna okrutna rec
od tebe mi ne dolazi
jer si covek na mestu svom
i zalis me ti...

Znas da dala sam ja
za nasu ljubav godine
zato nemas srce za kraj
i srusis mi sve...


Evo ja cu, evo ja cu
svoje srce da ti pozajmim
neko mora evo ja cu
da kazem ja te ne volim...

Evo ja cu, evo ja cu
da na ledja stavim ovo sve
i pred tvoje noge pascu
kada me ljubav savije...

Sa nama gotovo je
neces me ja to znam
nisi hrabar zar ne
i kazes mi to sam...

Ja cekam od tebe glas
ili znak za rastanak
a ti cutis ko da si nem
nisi ti jak...






user posted image

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Konec je...
24.5.2009 21:01:05   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Ne zamerit, ampak tvoj primer je nekaj čisto drugega...in logično če moškemu dovoliš tak način življenja, da ga bo brez pritoževanja sprejel.
Tvoj je takrat res  mislil da ima idealno ženo-le kateri pa se ne bi želel take ki je nontsop tiho, ga pere mu lika in se ne pritožuje nad njegovimi kolegi...

Sicer ne vem kako vam rata živet tako drug mimo drugega brez da se pogovarjate, ker bi se meni zmešalo, če bi samo 1 dan hodil mimo mene kot da me ni...

Me pa malo jezi to mišljenje nekaterih, da naj se potrudi in ne vem kaj vse....saj pa ni ona tista ki si zmišljuje in ne ve ali bi ostala ali šla. Le zakaj bi se mu mogla podrejat in klanjat pred njim. S tem bo dosegla, da bo on vedel, da se lahko vrne nazaj kdarkoli, ona pa ga sprejela odprtih rok in se sploh ne bo rabil kaj trudi ali pa kesat. In taki pari ponavadi grejo na koncu veno dokončno narazen, če ne čez pol leta pa čez dve...


V vsakem zakonu sta dva, ki se morata truditi za uspešno vezo. In glede na to, da je napisala, da se zaveda, da sta živela eden mimo drugega, da se nista pogovarjala, se mi zdi prav, da se tudi ona potrudi to spremenit. Če poleg tega še pravi, da razlog ni prevara, potem se mogoče še splača se potrudit....Oz. vsaj poskusi naj, da ji ne bo kasneje žal. Se pa zelo hitro lahko zgodi, da živita dva eden mimo drugega. Otroci, služba, druge obveznosti....kar naenkrat pa spoznaš, da od zveze ni ostalo nič drugega kot samo še papir....Na žalost.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?