suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Glede navezanosti je pa tudi pri nas isto.Je kolegica 2x popazila za dobro uro,pa mi pove,da kar k vratim pogleduje in me išče,pa nič pravi ni bil.Ko pa pridem,pa veselje in jok pa smeh med solzami... Puzanje,plezanje,dvigovanje....kaj je že to??Mogoče malo nazaj puza...to je pa vse.Išče sicer eno oporo,da se prime in hoče rito kar dvignat,a je pretežka.Tako,da v stajici tako telovadi. Je še čas.Se pa zna tako igrat.Seveda je daljinec in telefon zakon.Sem našla neki star telefon,ven vse pobrala,samo ohišje je,pa daljinca in zdaj ima svoje.Moram najti tisti otr.telefon,ki igra...Tavečji se je tako igral z njim. , sem imela cse napisan, pa je Neli pripuzala in z eno tipko vse zbrisala. To še jaz nes znam Sem grda, ampak sem vesela, da je še kdo, ki ne ustaja, se plazi, dvihuje, ker sem kar malo zaskrbljena, ker Neli tega še ne zna. Sem mislila, da je edina, ki to ne obvlada. 1x ji je ratalo se usest, zdaj pa ne duha ne sluha. Plazi se v rikverc, pa spet ne vedno. Sem mislila jutri mal na posvetovalnici vprašat, pa vidim, da ni panike. Tud naš se še ne plazi in ne stavi na noge. Lepo sam sedi sam se pa še ne vsede. Če ga postaviš na noge se malo postavi ali pohopsa, sam ne veliko, smo pa danes imeli posvetovalnico in je rekla da je vse vredu, važen da stopi na noge če ga postaviš
|