afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Hojla Lucka- super, da ti tko paše v službi Lovely- thx, bom šla pogledat po dopustu Neli spančka, jaz kuham, potem pa me čaka likanje, pakiranje in jutri dopust. Vreme kaže bolj tako-tako. Bomo pa vsaj vse trije skupaj. Sem pa ful žalostna. Kar na mi gre. Neli spet full štrajka s hrano. Danes na posvetovalnici so stehtali in ima 7700g. Je padla pod 25 %. Par dni nazaj je nekaj dni bruhcala, pa skoz se ji je hrana dvigovala do ust, kolcala. No, in sva s dr. danes prišli do tega, da verjetno jo spet kislina zaj.... Tolk se mi smili, jaz sem pa itak čist na koncu. Vsak obrok- že ko ponudim prvo žlico, me z roko odrine (kakšne 3 dni sedaj). Z vso animacijo poje le po ćetrt ali pol obroka. Sploh ne vem kaj naj ji ponudim za jest, katera hrana bi ji odgovarjala, da je ne bi želodček pekel. Rabim en objem mojega dragega in, da mi pove, da bo vse ok. Naslednjo posvetovalnico pa ima glih na 1 RD. Tako, dopust je dobil malo grenak priokus, ampak bomo že. Lepo se imejte in uživajte Glej Afnica. Morda ti bo lažje. Jaz sem bila zdaj z mami malo več časa. In mi je povedala, da je bilo z mano enako kot z Inyo. Nisem in nisem bila zainteresirana za hrano in pika. Na vsaki posvetovalnici so bile štale kao da sem presuha. Povedala mi je kako se je ob tem počutila. Kot jaz. In približno kot ti zdaj ko ti gre na jok. Pa sem orng baba zdaj 7.700 se meni ne zdi malo pa ko pogledam Neli se mi zdi en tak orng, zdrav otrok. Ne zdi se mi, da je npr presuha. OK 25% kaže neko povprečje v Slo. Povprečje v Slo. Koristen podatek za orientacijo in thats it. Neli je edinstvena. Vsak otrok je zase zgodba. In pač to je njena. Glede tega katero hrano dat, da ji ne bo kislina nagajala pa počasi, poskušaj in poskušaj. Bosta našli. Poskusi ji zdaj bolj kremasto hrano delat, z veliko dodanega mleka, mlečnega riža... Pa btw Inyi se je nekaj časa v tem mesecu enako spahovalo pa ne verjamem, da je bila kislina. Inya je ful mlela po ustih hrano in je sama nehote s tem povzročila obrat peristaltike. Sem prepričana. Zdaj je bolje. Ker ji dajem količinsko malo manj. Ko pokaže, da ima dosti neham, je ne silim, ker potem melje in melje in ne pogoltne in nočem, da se mi na to navadi. Pa še en btw, sicer Inye ne tehtam ampak šo moje nima čez 8kg, pa še vesela bi bila če jih ima 8... Ti samo poglej to svoje dete kok je srček in se boš bolje počutila. res je srček. Zdajle sem sama, sta šla k babi na obisk, jaz pa sem likala, zdaj bom še mal pakirala, ostalo jutri. In skoz samo nanjo mislim, na njen sončkast obrazek. Kdor jo prvič vidi, pravi, da je dobrovoljček. Neli ima obdobja, ko ji nagaja kislina al nekaj. Spahuje se ji skozi ves dan, dvigne do ust, potem pa nazaj pogoltne, potem si ji zalne kolcat- tud 10 x dnevno, pa bruha takrat- sploh po mleku. Saj p. ni delala panike zaradi teže, pravi, če je otrok skoz na krivulji (malo gor oz dol) ni panike, pa če je to na 5%. Samo danes, ko sva se pogovarjali, sem pomislila na kislino in tudi p. je rekla, da je verjetno. Ker ji že prejšnjič zdarvila niso pomagala, ji zdaj ne bi predpisala. HB- ker to je bilo pa res mučenje (ji okus ni bil všeč). Držat roke, špricnit s šprico v usta, potem ji pa čeljust skupaj držat- groza in to ene 5x, da je šlo vse zdarvilo ven. In ko pomislim nazaj, je vedno po teh napadih manj jedla. Upam, da ta runda ne bo tako dolga. lovely- ko ti napišeš, se me še najbolj dotaknne, ko vem, da si te težave dala skozi oz. jih deliva. Zdaj pa res moram nehat, pa še kaj naredit, sem imela namen samo na knjižnično stran iti knjige podaljšat, pa se nisem mogla upret temu forumu čau
|