|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
2.7.2009 20:48:44   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

zna čoloveka

user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
2.7.2009 20:56:55   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

O sej res delat je šla. Ja Lučka dej povej kako je biti back to work. ( Pitanje za Pikico a je prav back at work ali back to work? ) 

back to work

evo ti odgovora ...
načeloma se AT uporablja kadar se vprašaš KJE -- at work ...v službi
TO pa se uporablja ko se vprašaš KAM - to work ...v službo

vse jasno?
tko da je tale tvoj biti back to work kr mal zakompliciran ker je slo mešana z angl, pa zna čoloveka zmest ...

Ma meni teli at to in podobno sranje ni nikoli šlo. Sem bila na tekmovanju za angleščino na četrtem mestu sam zarad tega.

Neposredna povezava do sporočila: 2002
2.7.2009 21:25:16   
PikicaStonoga
pa sej je logično lej:

Where are you? Kje si? At the cinema, at the railway station, at home, at work ...

Where are you going? Kam greš? To the bank, to work, to see my friends ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
2.7.2009 21:36:28   
evelin
Dober večer,

končno sem našla malo časa da vas mal preberem. Meni teče že 3 delovni mesec, Maša se je navadla da pač mamice ni več cel dan doma. Čuva jo ati, vsak drug teden pa babi in dedi, ker dela ati dve izmeni.
Pri nas smo že zelo zgovorni, zobkov ni še nič (sem zadnjič sanjala da bo prvi 13.7.user posted image  bomo vidli), puzanje je kakor kdaj, bi bla pa sam na nogah in kr hodla. Kmal se nam bliža dopust (20.7.) in ga že komaj čakam da si spočijem,..... 

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 2004
2.7.2009 22:07:55   
gogabojan
MBD prosila bi te za par odgovorov, oziroma če mi lahko svetuješ.

Ali je vaš malček nesel s seboj denar???? Pri nas želijo, da ima otrok s seboj okoli 20 evrov (za deset dni).
Če si mu, v kaj si mu dala denar in kam spravila. Če pa mu nisi, a maš kako idejo, kam naj mu dam denar, da ga ne bi zgubil.

Treba je vedeti, da še nikoli ni šel bojan tako sam nikamor. Mu bo prvič. Prej je vedno nekoga imel, da ga je pedenal. Sedaj se bo moral sam.

Verjetno ima tudi tvoj sinek s seboj mobitel. A si mu dala polnilec s seboj???? Ali ga ima v torbici za mobitel, ali se slišite samo zvečer??????

Mal me panika zgrablja, kako in kaj. A bo znal fajn poskrbeti zase ali ne. Verjamem, da bo užival tam, sam ne vem, kako mu bo šlo vse skupaj, ker ne misli (vsaj doma ne) kje je odložil mobitel in take.

Aja, pa tam so rekli, naj ima otrok kako knjigo, igračo s seboj. A se ti zdi pametno, da bi vzel s seboj npr. monopoli, karte Uno, človek ne jezi se,.......

OZNAČBA PERILA - ali si mu obleke označila.????? Tam na listu piše, naj ima vsaj 3 majice s seboj. Zdaj pa ne vem kako tako malo. A bodo zlo malo oblečeni, večino v kopalkah, al jim bodo prali?????

A si ti svojemu kaj specialno označila perilo in majice in ostalo?????

Ufffffffffffff toliko vprašanj. Še mnogo jih imam, ampak upam da saj bom. Če ne pa te do jutri še ponucam, če boš gor in to videla.

Tudi druge (če želite) lahko svetujete in predlagate.

Hvala.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 22:11:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu evelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
2.7.2009 22:24:25   
Tejčika29
Super za vse ki delate in vam je fajn, upam da bo tudi meni ko se vrnem...

Lepo preživele dan, imele obisk kot že napovedano, smo šle še na sprehod, na igrala, na sok in domov. Od kolegice punčka ima 4,5 let in se je lepo igrala z Alino, edino kar nismo pustili je, da bi jo nosila, sicer pa sta se lepo ujeli.

Alina ima novo foro, 100x se obrne in išče položaje za spanje da jo komaj umirim da zaspi. Ko pridem jaz spat jo najdem na drugem koncu user posted image  Prej je dosti na miru spala iz boka na bok ali na hrbtu, lokacija nespremenjena user posted image , sedaj jo pa iščem, moram nabavit obrobo za čez celo posteljico, ker se potem zaletava, se rahlo prebudi in zahtevo dudo, grrrrrrrrrrrr. Ob 5-ih se je čisto prebudila in sem jo komi nazaj spravla spat, jaz pa nisem mogla več in sem bluzila 1 uro pol pa sem zaspala nazaj do sedmih ko je pa itak alarm za vstat, ker je madam lačna. Mislim, da zdej se bo pa začelo bolj pestro.

Tudi mi nimamo nobenega zobka, jaz sem jih dobila pri 10,5 meseca, prva dva, bomo videli kako bo pri Alini.

Nočko, veseli čvek nočne čvekulje, pa vidim da še ni vseh gor user posted image . Jaz grem kauč peglat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
2.7.2009 22:34:27   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Dober večer,

končno sem našla malo časa da vas mal preberem. Meni teče že 3 delovni mesec, Maša se je navadla da pač mamice ni več cel dan doma. Čuva jo ati, vsak drug teden pa babi in dedi, ker dela ati dve izmeni.
Pri nas smo že zelo zgovorni, zobkov ni še nič (sem zadnjič sanjala da bo prvi 13.7.user posted image  bomo vidli), puzanje je kakor kdaj, bi bla pa sam na nogah in kr hodla. Kmal se nam bliža dopust (20.7.) in ga že komaj čakam da si spočijem,..... 

kaj pa delaš, da si se odločila tako hitro iti nazaj v službo, ker vidim, da tud mož dela in nista izkoristila tistega, kar vama pripada ...mogoče sem spregledala, čće ni skrivnost, če lahko poveš še enkrat ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
2.7.2009 22:41:30   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

MBD prosila bi te za par odgovorov, oziroma če mi lahko svetuješ.

Ali je vaš malček nesel s seboj denar???? Pri nas želijo, da ima otrok s seboj okoli 20 evrov (za deset dni). Naš je imel 25€+neki drobiža.
Če si mu, v kaj si mu dala denar in kam spravila. Če pa mu nisi, a maš kako idejo, kam naj mu dam denar, da ga ne bi zgubil.
Denar sem mu dala v denarnico in v nahrbtnik,ki ga ima za vsak dan,ko gredo ali napohod ali kam drugam.Vsaj tako mislim.

Treba je vedeti, da še nikoli ni šel bojan tako sam nikamor. Mu bo prvič. Prej je vedno nekoga imel, da ga je pedenal. Sedaj se bo moral sam.

Verjetno ima tudi tvoj sinek s seboj mobitel. A si mu dala polnilec s seboj???? Ali ga ima v torbici za mobitel, ali se slišite samo zvečer??????
V taboru mobitel in podobne reči niso zaželene,a sem mu ga vseeno dala zraven.V skriti predal v potovalki.Za dober občutek,če bi bila prwehuda  žalost.Do danes me še ni poklical,oz. me je prvi večer,pa sem preslišala.Od takrat nosim mobitel povsod,klica pa od nikoderuser posted image Me je pa razredničarka obveščala po sms in danes me je poklicala.Naš fant ni želel na telefon,kolikor ga poznam mu je nerodno...Ne vem.Povedala mi je da je zelo samostojen in nimajo z njim nobenega dela.Uživajo in se imajo fajn.

Mal me panika zgrablja, kako in kaj. A bo znal fajn poskrbeti zase ali ne. Verjamem, da bo užival tam, sam ne vem, kako mu bo šlo vse skupaj, ker ne misli (vsaj doma ne) kje je odložil mobitel in take.
Na to je treba otroka že veliko prej pripravljati,da potem ni kriza.Jaz sem našega že v vrtcu,ko so šli  na Pohorje za 5 dni.Nekaj mesecev prej.Potem to ostane v glavi.Do zdaj ni izgubil še nič,niti pozabil...

Aja, pa tam so rekli, naj ima otrok kako knjigo, igračo s seboj. A se ti zdi pametno, da bi vzel s seboj npr. monopoli, karte Uno, človek ne jezi se,.......
Naš ima vedno s sabo svojega kužija plošastega pa seveda karte in še kak avto in igrače,ki so trenutno aktualne..

OZNAČBA PERILA - ali si mu obleke označila.????? Tam na listu piše, naj ima vsaj 3 majice s seboj. Zdaj pa ne vem kako tako malo. A bodo zlo malo oblečeni, večino v kopalkah, al jim bodo prali?????
A veš kaj naredi:Jaz to vedno naredim in je ok.Za vsak dan mu v 5 kg vrečko(tisto za shranjevanje...gospodinske) pripravi majčko sp.perilo,nogavice( no za morje ni treba) dol zalepi in povej,da vsak dan naj tako vrečko vzame in obleče njeno vsebinouser posted image V drugo vrečko pa s kakšnimi smešnimi znaki povej,da so noter rezervne majčke ali sp.perilo... V eno rečko daš ali pa kar tako kratke hlače,za spanje,dolge hlače....
Obvezno mu razloži,da umazano gre v npr.črno vrečko in da zvečer vse pospravi kamor pač gre...umazano v črno...Da kaj ne izgubiuser posted image

A si ti svojemu kaj specialno označila perilo in majice in ostalo?????
Naš ima vedno vse podpisano

Ufffffffffffff toliko vprašanj. Še mnogo jih imam, ampak upam da saj bom. Če ne pa te do jutri še ponucam, če boš gor in to videla.
Ti z veseljem pomagam.Verjemi,da imam nekaaj izkušenj..

Tudi druge (če želite) lahko svetujete in predlagate.

Hvala.

Upam,da sem ti kaj pomagala.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
2.7.2009 22:50:27   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

A veš kaj naredi:Jaz to vedno naredim in je ok.Za vsak dan mu v 5 kg vrečko(tisto za shranjevanje...gospodinske) pripravi majčko sp.perilo,nogavice( no za morje ni treba) dol zalepi in povej,da vsak dan naj tako vrečko vzame in obleče njeno vsebinouser posted image V drugo vrečko pa s kakšnimi smešnimi znaki povej,da so noter rezervne majčke ali sp.perilo... V eno rečko daš ali pa kar tako kratke hlače,za spanje,dolge hlače....
Obvezno mu razloži,da umazano gre v npr.črno vrečko in da zvečer vse pospravi kamor pač gre...umazano v črno...Da kaj ne izgubiuser posted image

Ej punca, to pa je takoooooooooooooo pametnooooooooooooooo. Ej en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sijajno zamisel.

Od srca ti hvala res. Ma me panika zgrablja, ker je zadnje čase fullll občutljiv ratal, če se kdo zadere na njega, pa sramenžljiv, pa ne ve, kje je kaj odložil,..........

Jaz močno upam, da se bo imel fajn. Itak, da ga bomo šli malo dol pogledat.

A mu kaj pišeš???? Pri nas je zaželjeno vsak dan ena kartica, ker kao eni dobijo eni ne. Tako da kar zahtevajo, da jim pišeš, da ne bo ljubosumja in take.

Ma pomoje bom jaz morala v soboto oddati pošto, če bom želela da v ponedeljek dobi kartico.

Hvala za info. Do jutri zvečer te bom sigurno še izkoristila.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.7.2009 6:48:45   
mbd0411
Jutro!
Goga..
Pri nas imajo tak sistem,da otrok ne vznemirjamo.Ker imajo itak sestavljen program,da otrokom nikoli ni dolgča,jih animirajo do konca.Zato ne telefoni ali kaaj drugega.Je en fantek domov klical,potem pa ko je mamico slišal,v jok in so morali kar po njega pridit.
Tvojega pa malo v roke vzemi in mu razloži..user posted image 1x,5x,10x eno stvar če bo treba.
Najljubšo igračo naj ima zraven,potem pa pusti,da se odklopi..
No,pri nas nimamo obiskov,ker potem otroci hočejo s starši domov.....
Kot sem napisala,sem mojega res prej pripravljala,mu razlagala...Zdaj sva tudi po internetu poiskala to Dovje in sva si ogledala tabor,gore...Ti pa poišči to letovanje in naj vidi kaj in kje..

No,mi smo prespali noč.Kaj bo prinesel dan pa še nevem.Je spil mleko,zdaj pa maalo še spi.Potem pa da vidim kako so kozike napredovale.Po obrazu ni nič videt.Zaenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.7.2009 8:26:47   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ej punca, to pa je takoooooooooooooo pametnooooooooooooooo. Ej en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sijajno zamisel.

Sam res! Tole je super ideja! Jest se tega nebi spomnila v pol leta. Bravo!!! Ne bo dolgo ko bomo tudi mi rabili vse te nasvete. Super!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.7.2009 8:31:38   
jolly123

pa sej je logično lej:

Where are you? Kje si? At the cinema, at the railway station, at home, at work ...

Where are you going? Kam greš? To the bank, to work, to see my friends ...

Ja no sej jaz delam po posluhu in v večini zadanem, včasih se mi pa kej sploh ne sliši tko kot bi se moralo, pravil se pa itak nikoli nisem posluževala pol pa sploh ne vem zakaj naj jih mam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.7.2009 8:34:16   
jolly123
Pa dobro jutro. Danes grem spet do naših pisat malo diplomsko, upam da bom do nedelje toliko naredila, da ji lahko pošljem vsaj v prvi predogled, da bom videla kaj bo rekla.

Pa včeraj šefa vprašam k sva bla lih v kontaktu, kakšen urnik bom mela ko začnem delat pa kaj bom delala, da bi rada že prej vedla, pa reče kaj kompliciram da naj pridem in delam user posted image Ma ja no...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
3.7.2009 9:25:28   
gogabojan
Dannnnnnnnnnnnn.

Danes, prvič v življenju Roka, ga je morala mamica zbuditi (če odmislimo bujenje zaradi dr. pa še takrat je že bil budenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Mislim, moj mali je kar pančkal in pančkal, in ni nič kaj zgledalo, da bi se rad zbudil.

Mbd - na internetu smo že gledali kje kako in kam. Glede obiskov pa je tako. Raje vidijo, da otroka za cel dan odpelješ in ga imaš s seboj, da potem lažje zdrži do konca tam.

Morda sploh ne bo potrebno iti dol In vem da bo UŽIVAL MAKSIMALNO. Če se bo spomnil na mamico se bo le takrat, ko bo zelje za kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja. Rokec ima na ramenu en tattuuuuu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mu ga je očka včeraj pripopal gor, ko se je kopal. Tatu pa ima slikico dveh kock v ognju. In je zdaj kao frajerček tamal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.7.2009 9:27:45   
Lovely
Jutro,

Im back. Včeraj okrog 19h smo odrinili iz Duge uvale, je moj prišel po naju. Inya je vso pot spala in nadaljevala doma do ene 4h ko je pojedla in zaspala nazaj. Jo je pa kar moj možek porihtal, ker sem jaz CRKNJENA.

Saj sem bila z mojimi ampak vseeno sem bila sama z malo. Kar mi drugače moj pomaga pač ne morejo oni in moraš pač vse sam... Uživala sem pa maksimalno, od mami sem veliko koristnih zadev pobrala npr. na plaži kako jo najhitreje iz vode posušit in podobne fore, ki jih jaz amaterka pač še nisem obvladala user posted image

Jedla je OK, dobro količine niso bile vsak obrok 200g ampak sem zadovoljna, da ni spuščala obrokov in je jedla tudi na plaži, torej je ne moti več tako ekstremno drugo okolje pri jedi user posted image

Plazimo se ful hitro, postavljamo se na noge, rinemo v težave non stop. Na plači kličemo zanimive ljudi EJ in mahamo (mater smo se ji režali ej). luštna je ful.

Nekaj sem vas že prebrala.

Lovely

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
3.7.2009 9:29:17   
Lovely

Jolly, Inyi merim vročino v ušesku. Hvala za info od tvoje patronažne, mi pomaga. Se mi zdi, da včasih malo zakuha. Pa zmerim pa ni nič. Na ja… Bravo za stranko!

Valla, pojma nimam zakaj bi bil problem mleko ponoči. Ma Inyi če paše ga dobi, jaz sem pa še vesela. Zdaj ga ima par dni 1x ponoči 150 - 200ml.

.100noga, Lučka je kupila flipper v Leclercu pa mislim ,da je bil ful ceneje kot drugod. Jaz ga ne bom kupovala ker Inya uživa v ta veliki banji napolnjeni z vodo, se podi za račkami ipd. Pa še dobro smo natrenirali vso rutino tako da gre ful hitro. Sem pa zdaj na morju vedno ko se je pokakala jo kar v umivalnik dala in je ful uživala k je čofotala pri pipi. Tako da zdaj ko je toplo bom s tem nadaljevala.

Afnica, mi smo Inyi kupili pregrinjalo za jest v BC, Baby Bjorn. Je OK.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.7.2009 11:54:52   
laknerš
Pikica jest ti fliperja posodim če hočeš in probaj če ti je kul.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.7.2009 13:10:15   
sončnica24
Hojla, mi smo pa staknili vodene koze, ne vem kje ampak no saj boljše da jih zdaj dobimo kot pa ko bo že večji.

je pa začel delati to kar je ali še dela Tai in sicer da se zvečer v posteljici postavi na noge in se joče no ne ravno joče ampak zelo zelo glasno joče.

Pa začeli smo govoriti tata in seveda vse stvari zlagamo na višino ker je pri roki vse kar lahko ima in kaj ne sme imetiuser posted image

Drugače pa smo ok.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.7.2009 13:26:12   
laknerš
Irma sem opazila da nisi vidla! Maš ZS!!!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.7.2009 13:42:48   
Tejčika29
Danes smo se dopoldne dobile s Timnalo in še eno mamico s hčerkico ki je tudi oktoberčica in se dodobra naklepetale. Super se je blo videt po dolgem času. Mandek žal ni mogla prit, pa drugič.

Mi smo spali ok, razen popravljanje dude in vrtenja vso noč, čeprav jaz sem še vedno zelo spočita in se zbujam brezveze, bo treba mal potrenirat in se dodobra spotit pa bo tudi spanje boljše.

Čez vikend se bomo en dan cartali pri babici, v nedeljo pa imamo piknik pri mojih, pa mogoče kam v hribe skočimo na hitro. Morje žal odpade, je zasedeno, pa ni panike, tudi tako bo super. Saj bo hitro naš redni dopust.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
3.7.2009 13:55:16   
mbd0411

Mbd - na internetu smo že gledali kje kako in kam. Glede obiskov pa je tako. Raje vidijo, da otroka za cel dan odpelješ in ga imaš s seboj, da potem lažje zdrži do konca tam.

Morda sploh ne bo potrebno iti dol In vem da bo UŽIVAL MAKSIMALNO. Če se bo spomnil na mamico se bo le takrat, ko bo zelje za kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja,a poklicali bodo,če bo kriza??
Ne rečem,da zadnji dan,ko gredo potem s starši domov in je še en skupen izlet.
.No,sicer pa vsaka šolaa in društva imajo drugače.Mi smo pač tite lutke,ki nas prestavljajo kakor njim paše.Kaj vse si včasih zmislijo..Tam kjer ni treba včasih komplicirajo,kjer pa bi morali,paa ne..Eh,bomo že preživeli.
Moj jutri popoldan pride domov.Koooooooomaaaj čakam.Da ga stisnem k sebi.
!8.19.7 pa ga peljem v Portorož,pa ga menda ne bo 14 dni,če ne več..apak,ko vem da je pri moji sestri,ga ne pogrešam tako zelo,pa vsak dan me pokliče..Ti šment,ne vem zakaaj ni hotel z menoj govorituser posted image Hm...
A veste,da mi je pod blazino dal svojo pižamico in je spala pri meni...user posted image
Tak zlat otrok je.Včasih malo preveč čustven in občutljiv.Pa pooooooooočasen za znoret...Ga moram zdaj čez počitnice malo zdresirat.Ha,ha..saj se hecam..
Za jutri pa moram skuhat neki dooooobrega..
Evo pri nas spet slišim da v daljavi grmi,pa sparina za znoret...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2022
3.7.2009 15:04:12   
afnica mala
Hojla

Lucka- super, da ti tko paše v službiuser posted image

Lovely- thx, bom šla pogledat po dopustu

Neli spančka, jaz kuham, potem pa me čaka likanje, pakiranje in jutri dopust. Vreme kaže bolj tako-tako. Bomo pa vsaj vse trije skupaj.

Sem pa ful žalostna. Kar na user posted image mi gre. Neli spet full štrajka s hrano. Danes na posvetovalnici so stehtali in ima 7700g. Je padla pod 25 %. Par dni nazaj je nekaj dni bruhcala, pa skoz se ji je hrana dvigovala do ust, kolcala. No, in sva s dr. danes prišli do tega, da verjetno jo spet kislina zaj.... Tolk se mi smili, jaz sem pa itak čist na koncu. Vsak obrok- že ko ponudim prvo žlico, me z roko odrine (kakšne 3 dni sedaj). Z vso animacijo poje le po ćetrt ali pol obroka. Sploh ne vem kaj naj ji ponudim za jest, katera hrana bi ji odgovarjala, da je ne bi želodček pekel. Rabim en objem mojega dragega in, da mi pove, da bo vse ok.

Naslednjo posvetovalnico pa ima glih na 1 RD.

Tako, dopust je dobil malo grenak priokus, ampak bomo že. Lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
3.7.2009 16:04:59   
sončnica24
Hojla, je katera že ponudla svojemu user posted image ribo? Jaz bi ga rada navadla na ribe ker jih imam noro rada, pa nimam pojma kako naj jo pripravim?
Pa pripravljate kakšno hrano že s čebulo npr. riž?

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
3.7.2009 16:37:23   
gogabojan
MBD - kako označiš ti spodnje perilo in ostalo perilo. Pri določenih majčkah sem ugotovila, da mu ne morem označiti obleke na tistem listku.

A imaš slučajno kakšno idejo??????

Itak sem mu dala kratice BPD ker več ne morem.

Ti pa verjamem, da si čisto vesela, da ti sinek že prihaja domov. Morda pa se ti noče sinek oglasiti, ker ve, da bi jokal on ali pa ti. Ali pa je kakšno LUMPARIJO ušpičuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Verjetno je to to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pa si opisovala svojega, ej moj je ista kopija. Tudi počasennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Včasih si misli, da ima čas vsega sveta, in si ga vzame čisto V IZIIIIIIIII.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Mobitel.
Admin

Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?