Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nor dan. Sem bila samohranilka s štiri otroci. Dragi je šel že ob 6 nekam delat in ga še vedno ni. Zjutraj sem komaj spravila Matica v šolo, ptem sem peljala Tjašo v avtošolo in si je privoščila poteapenje po Lj, sem jo šla ravnokar iskat na železniško postajo. Ko smo Tjašo odložile, sem se s tamalima dvema podala v Btc, da sem končno lupila čevlje za službo. Itak obe tečni za popiz....sledilo je popoldne z obema tečkama, vmes sem morala še 10 kg borovnic spremeniti v borovničevec ( dragi si je včeraj naročil borovnice, danes ga pa doma ni bilo). Ko sem hišp vsaj malo spravila v red, je bil že večer, sledilo je kopanje in hranjenje obeh, pa postelja, zdaj sem letela z avtom še po Tjašo, tako da vidim samo še posteljo. Za jutri se mi obeta enak dan, ker gre dragi spet za cel dan od doma. Punci bosta pa itak tečni, če bo res dež in še ven ne bomo mogle. Počasi že pregorevam in diham na škrge.
. Pijem pivo in se zabavam z računalnikom. Kaj bi dala zdaj za eno fajn družbo!
Prst mi je z vso silo potisnila v oko in zgleda, da me je z nohtom