|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 10:57:48   
Pecorella
Zanima me, če katera uporablja oz. je uporabljala BESAFE pas za nosečnice, pripomoček za pas v avtu, da ti ne stisne preko trebuha ampak pod njem. Kakšne izkušnje imate, ali se ga izplača kupiti ali pa je le modna muha? Hvala za odgovore in lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 11:43:26   
urshak
Nekaterim se res zdi modna muha, meni pa je na prvem mestu varnost. jaz ga uporabljam tem nekje od 20. tedna dalje, zdaj sem pa že v 32. tednu, mi še vedno služi. Presodi, kaj ti je pomembno.

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 16:14:40   
Muca83
Jaz ga tudi uporabljam. Moj ga je videl v Pikapolonici in me ni niti vprašal, samo kupil ga je. Človek res nikoli ne ve in za varnost ni nikoli škoda denarja. 

_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 19:40:22   
Sarchi
živjo

Besafe varnostni pas sem si kupla. Vsak dan sem najmanj 100km v avtu in je res ful dober. Najboljše je to, ker zapne varnostni pas čist pod trebuhom ob stegnih, tako da ga na trebuščku čist nič ne čutiš, te ne moti in in tišči. Res ga priporčam. Pa še varnost je na 1. mestu. Moj mi ga je tudi takoj kupu k ga je viduuser posted image user posted image user posted image .

Pozdravček


_____________________________

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 21:18:11   
anika87
Jaz pa nimam nič proti tem pasu, videla sem ga v Pikapolonci, samo ne vem, če bi mi ta pas potegnil varnostni pas kaj nižje, kot si ga sicer sama naštimamuser posted image

Jaz si pas zapnem tako, da ga z roko potisnem čisto dol do sramne kosti in pol potegnem tolk, da je napet in da ne tišči. Se mi zdi, da bi mela s tem Besafe na enakem mestu... ne vem...


_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 22:13:36   
Lenck
Jaz ga nimam, ker imam že brez tega pas pod trebuhom in nižje itak ne bi mogel biti, in tako ga nosim že od prb. 13 tedna. Glede varnosti je torej tako, da noben pripomoček ne bi mogel dati pasu nižje, kot ga imam, če si ga sama nastavim pod trebuh user posted image Bi moral iti že kar skozi stegna in potem pod ritjo user posted image
Pač traja sekundo dlje kot samo zapenjanje - da lepo popeljem pas in ga nastavim, poravnam, in šele potem zategnem. Zame osebno bi bil torej stran vržen denar, ja. Pa to ne pomeni, da mi ni za varnost, ali da se nič ne vozim. Samo sama si pač nastavim pas, da je varno in udobno.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Besafe pas za nosečnice
24.5.2009 23:54:15   
bborutt
Ta pas je pač tako narejen, da se ga montira na sedež in potem se usedeš nanj, kar pomeni, da avtomatično teži k temu, da varnostni pas potiska čim nižje. Moja pravi, da ji je z njim veliko bolj udobno kot prej, ko je bila brez. V bistvu je bilo tako, da se je moja že zelo težko vozila v avtu 100 km na dan in sva ga kupila iz samega firbca. Očitno ni bil stran vržen denar. Seveda pa vsak naredi po svoje.



(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Besafe pas za nosečnice
25.5.2009 21:35:12   
Pecorella
Najlepša hvala vsem za odgovore! Mislim, da si ga bom kar kupila, ker tudi sama kar veliko ur preživim v avtu in upam, da mi bo olajšal vožnjouser posted image Lep in uspešen teden vam želim! 

(odgovor članu bborutt)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Besafe pas za nosečnice
19.8.2017 15:55:23   
Zarjan
Poleg tega, da je se je s tem pasom veliko bolj udobno vozit; je predvsem pomembno, da je v primeru trka plod tako bolj zavarovan, ker ga pas direktno ne stisne - sklepam, da poznejša kot je nosečnost, bolj je nevarno, ker je glavica že dol obrnjena in točno na mestu, kjer pride spodnji del pasu drugače.
Tudi, če si varnostni pas namontiraš čist na sramno kost, se to v primeru trka preseli višje in zategne ravno tako.

(odgovor članu Pecorella)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Besafe pas za nosečnice
11.10.2017 11:49:28   
marjetica8
Meni je ta pas ena boljsih pogruntavscin za nosecke. Sem veliko v avtu in si brez tega sploh ne predstavljam vozenj. Sem ga kupika okrog 20.tedna in se z njim vozim se danes, 14 dni pred pdp-jem. Res priporocam!

(odgovor članu Zarjan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?