Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2009 20:27:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 27.5.2009 20:30:09
|
|
|
|
tanjusi
|
hvala kind lady
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 27.5.2009 21:05:53
|
|
|
|
Aja1
|
Meni so tudi fajn.
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 27.5.2009 21:08:13
|
|
|
|
Moyca_
|
pa nima slabega glasa ta punca
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 27.5.2009 21:41:21
|
|
|
|
HuAnita
|
tema višje - od kod ji denar - je iztočnca za tole če ga ni, se pa takole naredi S tem, da je dekle vsaj nadarjeno za petje
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 27.5.2009 22:26:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita tema višje - od kod ji denar - je iztočnca za tole če ga ni, se pa takole naredi S tem, da je dekle vsaj nadarjeno za petje se strinjam
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 27.5.2009 22:51:51
|
|
|
|
abi
|
Meni ima pa preveč "trd" glas.Drugače pa je kombinacija.
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 6:00:09
|
|
|
|
tanjusi
|
Meni ima pa preveč "trd" glas. ja se mi zdi ja pa ne sam nama , drugač pa pobi so pa fajn
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 8:03:24
|
|
|
|
Volga
|
neverjetno dobro, noro dobro, čisto nekaj novega in svežega. Bravo Tanja Žagar, kar tako naprej
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 9:12:36
|
|
|
|
Bojana82
|
Meni so tudi všeč, bolj se mi dopade kot če poje sama
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 9:19:23
|
|
|
|
mojamura
|
tanja ve peti....za razliko od d. murka
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 9:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se drugač zdi zelo simpatična punca,sam njen glas se mi pa ne dopade.
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 11:40:40
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga neverjetno dobro, noro dobro, čisto nekaj novega in svežega. Bravo Tanja Žagar, kar tako naprej se podpišem,sem pa zadnjič slišala tudi Domna Kumra z eno narodno zabavno glasbo
< Sporočilo je popravil Nea_teja_ -- 28.5.2009 11:43:38 >
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 12:03:10
|
|
|
|
MID
|
Moja dve in pol letna hči jo obožuje.Sploh pa to pesem http://www.youtube.com/watch?v=n597RElPTG0&feature=related. No,sej ni tako napačen spot...tam nekje v pozadini se tu pa tam vidi morje Drugače mi je pa glas punce v bistvu všeč,ker ni povprečen,kot pri vsaki drugi ki se danes odloči da bo pela.Bravo Tanja,le tako pridno naprej!
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 28.5.2009 12:48:21
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga neverjetno dobro, noro dobro, čisto nekaj novega in svežega. Bravo Tanja Žagar, kar tako naprej
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 11.3.2010 13:28:01
|
|
|
|
sneznakepa
|
A je kupil kdo CD? Meni je najbolj všeč Staro vino in pa Majhne nežnosti. Bravo Tanja!!!
|
|
|
|
|
RE: tanja žagar v narodni preobleki 11.3.2010 19:34:57
|
|
|
|
puncica
|
pesem je krasna! ampak tanja žagar ne paše k njim, ni mi všeč njena barva glasu, ma ne gre mi v uho pa če se ubijem
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
nosečnostLelly28 RRKateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?1. tromesečje (
21%)

2.tromesečje (
64%)

3. tromesečje (
14%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!