BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Aja, kar za punkcijo sta se že zmenila. Jaz ga bom pa kar takrat za rokav pocukala, pa bo. Bom definitivno njega mela tako za punkcijo kot za ET. Računam pa, da bom tam nekje sredi oktobra začela s postopkom. Zdele sem glih konc z . Saj jaz ga bom tudi takrat pocukala za rokav, ampak sem si ga že sedaj zazihrala A ti misliš iti v postopek po oktoberski , ali že po septembrski? To poemni, da se začneš špikati nekje oktobra kot 22. dan ciklusa. Če greš takrat bova nekje skupaj, ker se jaz tudi te dneve poslavljam od moje Ja zgleda da si bom mogla boksarske rokavice nabavt, ker se bova obe grebli za dr. D-ja. Danes se je moja poslovila, tako da septembra pokličem, sred oktobra, ko listje odpada zaidem spet med narkiče. Mismis, ma da je tale jesen, ki prihaja, najina. Če že praznujeve takrat, naj bo praznovanje dvojno ali pa trojno, abstinenčno seveda - vsega bove veseli, a ne? Samo da bo. Do takrat lohk pa zelenca vase zlivave. A se bomo še kej dobile do takrat? Fajn bi bilo. greble se ravno ne bova, ker dame se ne grebejo in ne tepejo. Bova pa obe opletali z trepalnicami in , pa bova videle katera mu je bolj pri srcu . Me pa veseli, da greš po septemberski, ker kot kaže bova dosti blizu skupaj. Zelenca pa le zlivaj vase. Za srečanje ne vem kako bo, smo se pa menile s Hedi in Reby, da se dobimo en dan zvečer na našem koncu, ko bo Hedi dala že deco spati. A si ti tudi zainteresirana Ja, zgleda da bove res skupaj grele stolčke tam na kliniki. Za srečanje sem pa zmeraj za, če si le lahko utrgam čas.
|