lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII LANA70, razlagaj.......... noooo, khm khm,....sm bla prisiljena, zavedena, prepričana , no, če pa povem vlih po pravici, preveč firbčna. Ponoči me je nekaj čudno krčilo, sicer nepoznano...pa sem rekla nič, en test gor al pa dol....in valda moj je bil tako kasen, da sem že bila na WC-ju, pa sem vseeno delala in takoj se je pokazal ful močen moder plus, takoj. Pa sem BEBIII poslala v čeking.......moj pravi, da se ne upa veselit...da je prezgodaj. Bomo videli. ja kaj naj rečem, ČESTITKE , ti ga prav privoščim. No pa bo tista misija na jug odpadla , pa saj smo mi to že prej vedeli. Sicer ti pa želim lepo in mirno nosečnost, brez slabosti btw; a si mi ti poslala ravnokar slikico pljuska po MMS, ker če si, je tukaj odgovor: "Ne, ni prezgodaj, to je ful lep plus, jaz še na 14. dan nisem imela takšenaga. Uživaj to nosečnst..." ja jest sm ti poslala....misliš, da ni dvoma? Ker moj pravi, da če bi tudi zadnjič pokazalo deveti dan plus...pa mu nisem vedela odgovorit. Pa sej ne morem verjet no...mi gre prav na jok.
|