aprilčica07
|
Vidim, da ste vse nestrpne in bi šle kr rodit vse po spisku z mano vred Pri nas je pa glede obiskov tako, da je v bolnici itak popolna prepoved in bo verjetno to kr trajalo, glede na stanje pr nas. Mene me v prvo obiski v bolnici niso nič motli, bla sem ok in bla vesela, da je bil kdo pr meni. Pol doma so pa itak vsi imeli tolko pameti, da so nam dali 14 dni mir in če je kdo hotel pridet je itak prej poklical.. Kako bo zdaj bomo vidli. Če bo prepoved še veljala, sem itak pečena. Moj lahko gre le rodti z mano, pol pa ga ne bo več zraven, isto za otroka velja in vse ostale.. Kaj vem no, nevem če mi bi blo lih fanj, da me ne bi noben smel prit obiskat... Jakob trenutno spi, jst moram pa skončat še kosilo za mojga. Ampak se mi itak ne da, v tej toploti karkoli packat, neki malga bom že uspela nardit kaj več pa ne. Imamo pa še ful breskev, ki nam gnijejo in bi blo pametno, da kaj spečem ali neki nardim z njimi, ker me srce boli gledat kako vse tam gnije.. Imate kašno idejo? Danes sem dobila kao prezadnjo dozo železa, zadnja upam, da bo jutri in da bom imela pol mir. Nič, grem kuhat.