Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.Veliko smo čofotali,se sprehajali.Tilen je prva dva dneva malo bremzal pred vodo in je bil rajši v čolnu,nato pa ga nismo mogli spraviti ven iz vode.
.Tudi hrana je bila vredu,plaža je prilagojena za otroke,tudi igrala so zraven,v bližini je polno slaščičarn,da smo lahko hodili na sladoled
. Nikako na forum
Sploh po nogah
In čelu
. Tako da sta zdaj rekla da gresta en teden kasneje, da bom začela tam delat, za naprej pa ne vem, pa rabli bi ful ravno septembra
rihtat, mal prebelt pa te stvari.
razčistil z uno sodelavko?
pa ji še kaj nazaj odpiše in ima še večje veselje. To dela pa itak samo zato, ker rad vidi, da ljubosumno sikam okrog njega. Moški ego. Res je nora ona baba, pa ko bi človek vedo, kaj piše, ne vem ali je tupa ali kaj. Moj se samo smeji, ko jaz norim, pa vem, da je brezveze. Samo ko mi bo enkrat zavore spustilo, ji bom res eno bogato sms sporočilo poslala.