|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: darilo oz. pozornost
5.6.2009 12:11:51   
donat
ah, moškiuser posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: darilo oz. pozornost
5.6.2009 12:39:32   
Ulrica
Midva imava na moj rojstni dan obletnico, kar sva skupaj in zato nikoli ne pozabi.
Darilo pa mi marsikdaj ni všeč, a sem vesela, da je pozoren in mi nekaj podari.

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: darilo oz. pozornost
5.6.2009 14:08:58   
selmaselma
tut moj je letos pozabu. šele čez 2 dni mu je kapnalo zakaj sm tak tečna. ne skrb. čez čas se bota temu smejala. seveda pa ne gre zanemarit, da se tut teb lahko letos isto zgodi... tak kot se bo verjetno men user posted image

(odgovor članu Ulrica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: darilo oz. pozornost
5.6.2009 14:36:50   
sabri
Jah, eni moški so res z drugega planeta kot ženske in res ne razumejo tega. Moj pravi, da mi raje nič ne da, kot kako za njega "butasto" malenkost. On kupi ornk al pa nič. Pa tudi jaz pravim, da ni fora v darilu ampak v bistvu, da se spomniš in daš lahko res malenkost a la rožico, ampak ne in ne. Je pa res, da ko ima on rojstni dan ima tudi želje res žeeelje, ornk. Jaz bi mu najbrž težila cel dan in malo očitala, da bi me imel poln k... in šel kaj iskatuser posted image

(odgovor članu selmaselma)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: darilo oz. pozornost
5.6.2009 14:52:23   
mateyka
prejšnje leto sem jaz pozabila user posted image samo moj mi ni zameru user posted image ne vem, meni so rojstni dnevi brez veze, jaz ga mam vsak dan ali pa nikoli - take your pick. mogoče je tudi tvoj tak kaliber..
sem pa jaz taka, če bi hotela poljub od svojega moža, ne bi (pri)čak(ov)ala da se zgodi, ampak zahtevala - kissss me my dear! now!!! happy birthday to me! user posted image
user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: darilo oz. pozornost
5.6.2009 15:01:22   
water lily
Midva se ne obdarujeva sploh.
Na roj. dan njegov sem pa tudi že pozabila po pravici povedano.
Lani sem pozabila celo na svojegauser posted image

Mislim pa da je pametno da mu poveš. Pač kako se počutiš. Ker on pač misli zdej da se trmiš in to je to. Njemu se verjetno to sploh ne zdi nič "velikega". Tako da mu povej kako se počutiš.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: darilo oz. pozornost
6.6.2009 15:17:51   
ronja
On pa me začne par dni pred RD spraševat kaj si želim in to mi gre blazno na živce, da se ne more tolko potrdut, da bi sam ugotovil kaj si želim.

hehe, saj se trudi ugotovit - tako da te vprašauser posted image - saj to je v bistvu najbolj ziher...user posted image

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: darilo oz. pozornost
6.6.2009 16:28:35   
Nikita***
Bila bi užaljena, razočarana, jezna, žalostna,... kaj pa vem. Si ne predstavljam, da bi pozabil. Tudi, če bi se kasneje spomnil, bi še vseeno lahko naknadno kupil kakšno malenkost. Saj ne gre za draga darila, pač pa tista pozornost... In verjamem, da se zgodi, da pozabiš na rojstni dan znanca, sodelavca, morda celo prijatelja. Ampak da pozabiš na rojstni dan partnerja, se mi zdi pa skorajda nedopustno.

_____________________________

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: darilo oz. pozornost
6.6.2009 19:49:13   
TomTaylor
No, ista situacija se je meni zgodila pred leti in to 2 leti zapored. Pa sva skupaj že nekaj časa in nikoli ni pozabil, zato je bil šok toliko večji. Jz sem bila, logično, užaljena do amena, saj od njega dve leti zapored na moj dan ni bilo niti "vse najboljše". Jz sem stvar vzela resno, mogoče celo preresno...No, ko je v drugič po kakem mesecu jeza popustila sem se vsedla z njim dol, privlekla na dan vse za naprej in vse za nazaj in šele po temeljitem pogovoru sem ugotovila, da pravzaprav on dejansko JE pozabil, ampak ker sem bila tako užaljena in prežaljena je bil vsak njegov najmanjši trud, da bi se mi odkupil bob ob steno. S slabo voljo in jezo sem ga le še bolj "zabila". No, po teh dveh kiksih ga vsako leto raje en dan prej spomnim na svoj rojstni dan s tem, da mu napovem, naj si naslednji dan vzame čas, ker greva na večerjo/kosilo/pico/kino, ker praznujem RD. No, in od takrat še ni pozabil, valda.
No, darilo itak ni pomembno, pomembna je le pozornost tistega, ki ga imaš rad. Pa če magari samo pomije posodo, zmasira podplate ali namesto tebe odnese smeti,..., samo zato, ker imaš RD...


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: darilo oz. pozornost
6.6.2009 21:40:41   
ronja
hehe, tom taylor, ti si mi facauser posted image . Saj to je res najbolj pametno, da ga preventivno spomnišuser posted image , navsezadnje gotovo tudi on noče pozabit... Moj lubi je trd za datume in mislim, da ve samo kdaj smo se rodile njegove tri punce in pa on sam, pa za nobenega drugegauser posted image . Zase jasno ve, ker mora to velikokrat napisat, za punci ve, ker je bil pač takrat zraven, pa je to ipak dogodek, ki ti ostane v spominu, poleg tega imata res take datume, da se mu ni težko zapomnit (prva je en dan pred njegovim rd, druga malo po novem letu...) no, zame pa pravim, da si je zapomnil samo zato, ker je imel dolgo časa plakat svojega najljubšega pevca v sobi - plakat je bil reklama za koncert, ki je bil slučajno ravno na moj rd - in tako ga je par let gledal in zdaj ga veuser posted image . NO, to je moja verzija, on pravi seveda, da ni tako in da ga ve zato, ker sem se jaz takrat rodilauser posted image - zdaj pa komur hočete verjet (pozabil pa res še niuser posted image ). Sicer pa bi se itak spomnil, ko začnejo telefoni zvonit in čestitke padatuser posted image .

Tudi meni se to občasno zgodi, da ne dobim darila sem že vajena ker tko al tko ni denarja za to.

Za darilo ne rabiš nujno denarja, marsikaj se da naredit, pa so ljudje ravno tako veseli... Vsaj tisti, ki jih poznaš, pa veš, kaj si želijo. Včasih je to, kar narediš res dražje, kot če bi zadevo kupil, vendar pa če imaš finance omejene vseeno lahko najdeš nekaj, kar bo ljubega razveselilo - če le hočeš!

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: darilo oz. pozornost
6.6.2009 22:26:00   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

No, darilo itak ni pomembno, pomembna je le pozornost tistega, ki ga imaš rad. Pa če magari samo pomije posodo, zmasira podplate ali namesto tebe odnese smeti,..., samo zato, ker imaš RD...



Do danes sem mislila, da je to redna delovna obveznost. Sedaj pa vidim, da je pozornost ... user posted image

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: darilo oz. pozornost
6.6.2009 22:33:05   
maca m
Pri nama se to ne more naredit, ker ga že nekaj dni prej spomnim in ga vedno vprašam kaj mi bo kupil.user posted image Ker drugač bi tud verjetno pozabil. In pol me vse do zadnjega dne sprašuje kaj si želimuser posted image . In ker ponavadi nimam nobenih želja (no, bi jih mela, če bi mela več dnarja)....mi vedno kupi "kr neki", ker z domišljijo pa glih nista neka prijatelja. Pa ni panike, važno, da se mava rada.

Me je pa najbolj presenetil letos, ko mi je kupil točno take uhane, kot sem si jih že nekaj let umišljala, pa so ble predrage, da bi si jih sama kupila (sem si pa podobne v šparu za 3 evreuser posted image in so se mi zagnojila ušesa).


_____________________________

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.
(J.Arony)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 8:33:33   
Anonimen
Naj povem da mi veliko več kot darila pomeni pozornost, da se nekdo spomni name. 

Da ne bo pomote, ne potrebujem nevem česa, male pozornosti, magari z vrta utrgane cvetlice bi bila vesela.A on ni imel zame NIČ.


Prvo se zmeni s sabo, kaj ti nekaj pomeni, in kaj je tisto, kar te prizadene. Skrivas se za nek lazno skromnostjo, namesto da prvo sebi priznas, kaj bi rada in da imas celo toliko odkritosti, da to poves partnerju. Samo to je tezje, ker potem nimas razloga za pritozevanje. Ko je pa tako lusno smiliti se sam sebi, ko partner ne ugane nasih zelja.

(odgovor članu žabica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 8:43:58   
Abbey
meni bi bilo že to grozno čudno, če bi pozabil, ampak, da ga SPOMNIŠ, pa da je šel v službo in ko se je vrnil ima da prinese goro daril ali pa vsaj neko malenkost, ampak da se še vedno vrne brez vsega, ne vem, meni izgleda......kot da mu je vseeno.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 10:07:40   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

No, darilo itak ni pomembno, pomembna je le pozornost tistega, ki ga imaš rad. Pa če magari samo pomije posodo, zmasira podplate ali namesto tebe odnese smeti,..., samo zato, ker imaš RD...



Do danes sem mislila, da je to redna delovna obveznost. Sedaj pa vidim, da je pozornost ... user posted image


Ja, sej je, zame največkrat. Moj mož ZELO rad pozablja...user posted image


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 10:41:13   
muška
Nič novega. Moj je tudi  pozabil, potem mi je pred njim voščil en naš prijatelj, moj je rekel aja točno in to je bilo to.  Nobenega voščila.... nič . Midva si itak ne kupujeva daril, ker sva takrat ko praznujeva oba že praviloma čisto suha, ampak enega lupčka za RD pa bi menda ja lahko bil sposoben a ne?

Nisem zamerila, ampak mu pa vržem tu in tam naprej. Je treba....  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 12:07:58   
Klemy82
Eh, tud jst sm mela rd pred kratkim, moj ni pozabil, je pa moja naj frendica. Niti smsa, nč. user posted image Tega ni še nikoli naredila...ne vem, no, me je pa prizadelo. user posted image
Res je čudn filing, ko ti za rd čestita folk, ki ga vidiš 1x na leto, en človek, ki ti ful veliko pomeni pa ne. Ehhh

_____________________________

Jst.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 12:10:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Nisem zamerila, ampak mu pa vržem tu in tam naprej. Je treba....  user posted image user posted image user posted image


In...koristi od metanja?

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 12:19:37   
botrca
Jaz bi bila užaljena in bi se sigurno skregala. Kaj takega pa res ni lepo da pozabi in da tudi potem ko se spomni nič ne odreagira vsaj s kakšno bombonjero ali rožico bi se ti lahko odkupil, ker ženske ponavadi hitro oprostimo.



_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 16:49:21   
poli*
Meni pač ni normalno, da se pozabi na rojstni dan najbližjega. Lupček & vse naj naj pa mislim da nobenega nič ne stane, kajne??


(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 16:56:48   
ALWAYS LARA
za moje otroke, moža, mamo, očeta ni variante da pozabim. halo? ne pi nas v naši familiji so osebni prazniki in božič nekaj na kar se nostavno ne da pozabit. so zelooo pomembni in se obdarijemo tudi z večjimi darili čeprav ni okrogla obletnica.
če bi moj pozabu na mij roj dan mu zamerim do konc živlena! pač mi to ogromno pomeni!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: darilo oz. pozornost
7.6.2009 22:04:52   
bamoocham
No, pr nama se ni šlo za rojstni dan, ampak  za dan žena.

Sma šla 7.3. v kitajsko  restavracijo (kar sma itak imela namen it-na kosilo), pa mi pravi 8.3 (ko sem pričakovala vsaj 1 rožico), da me je povabu že tk včeraj v kitajsko..valda sem bla ful razočarana, da niti rožice za naš praznik nisem dobila.

Naj povem, da še zdj čakam na to rožico, in se bom očitno še načakala.user posted image


Drgač bi pa bla js tut ful razočarana, da bi  partner pozabil na moj rojstni dan!!!

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: darilo oz. pozornost
8.6.2009 0:00:54   
tweed
Ah ja, punce, mislim, da ni nič takega, če se kakšen datum pozabi. Pri nama je vse obratno. moja žena si je moj RD zapomnila, ker je 1 dan pred 1. novembrom. Obletnico poroke (do sedaj sva jih imela 9) se je spomnila samo 1. od druge poroke, ostalo je gladko odšlo. Od najboljše prijateljice jo spomnim jaz, svojega in od otrok pa na srečo ne more pozabit, ker jo vedno par dni prej spomnim...
Tudi jaz sem rad na tekočem, kaj si želi, in zelo nerad berem misli, saj sem pred xx leti kupil nekaj čisto napačnega in je bila 1 mesec klupa, potem se je pa očitno pogovorila sama s seboj in mi zdaj raje pove, kaj želi oziroma greva jkar skupaj v trgovino...
Da bi pa jaz pozabil, ni šans...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?