Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!!!
ej, lih zdele sem pretaknila svoj zmrzovalnik, pol pa še svojo zmrzovalno skrinjo in še skrinjo od tašče, da bi najdla vsaj eno mejhno lučko, če ne že cele bane sladoleda... in nič!!! ti pa tko grdo napišeš...
zanima me, kdaj je ula prvič pojedla samostojen obrok? npr. kosilo? kok je bila stara? k jaz začnem jutr uvajat, če kej ne pride vmes. in sem mal z mami govorila, pa je rekla, da smo njeni otroc prvič pojedli prvi samostojen obrok tam okol 8-10 meseca (odvisno od otroka do otroka). pač, obrok brez dojenja, kosilo, pač.

... upam
otak, da bo ponovitev za nas
....zdaj imam pa pred sabo banjico tiste vrste sladoleda, ki mi do zdej ni šel v rit, ker ni glih najboljš....sam v sili pa bo
ablubm da nam več
....špeli pa je uspelo kakat in lulat na kahljico....sicer sam 1x, dala pa sem jo večkrat
in pol jo je nazaj dol nesla in jo dala v žakel, da je čist zakuhala in tamala je bla skos bolj razpiz... in pol ko ji je pa še flašo turila se ji je pa zmešal, ker flaše vidt ne more. Takle mamo.