Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:48:12
claud
Majchy ne delamo ŠE na drugem.... se sam afnava Ampak moj pravi da več kot 2 leti razlike ne sme bit, kar pomeni da bo treba čez pol leta resno zagrabit
Sunny...joj kaj bi dala da bi men kdo Larisso čuval vsaj 1 urco, ker tkole jo mam pa 24 ur jst in ne morm skor nč narest....
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:51:25
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud
Majchy ne delamo ŠE na drugem.... se sam afnava Ampak moj pravi da več kot 2 leti razlike ne sme bit, kar pomeni da bo treba čez pol leta resno zagrabit
Sunny...joj kaj bi dala da bi men kdo Larisso čuval vsaj 1 urco, ker tkole jo mam pa 24 ur jst in ne morm skor nč narest....
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:53:17
claud
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:56:25
sunny24
Pa kaj vi2...Že v akciji za drugega? Joj, jst zdej prov da ne bi, mogoče čez kako leto...Sicer bom mogla še mojga prepričat še za 1...bomo vidli!
claud, ja, jst sem res hvaležna "tašči" da jo tako ob sobotah in nedeljah zjutri ven pelje pa je ni po 3 al pa celo 4 ure in v tem času zglancam stanovanje al pa si enostavno samo cajt zase uzamem... Ker drugače tudi jst ne bi nič nardila.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:56:50
claud
Ej bejbe....a zelenjavo kj solite za tamale al čist nč.... Jst bi ji probala korenčka dat dons, pa sm ji ga enkrat že pa je bil še men zanič k je bil brez okusa
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 9:59:06
claud
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Pa kaj vi2...Že v akciji za drugega? Joj, jst zdej prov da ne bi, mogoče čez kako leto...Sicer bom mogla še mojga prepričat še za 1...bomo vidli!
claud, ja, jst sem res hvaležna "tašči" da jo tako ob sobotah in nedeljah zjutri ven pelje pa je ni po 3 al pa celo 4 ure in v tem času zglancam stanovanje al pa si enostavno samo cajt zase uzamem... Ker drugače tudi jst ne bi nič nardila.
Ja no sunny sj, čez eno leto ...........pr nama je pa lih obratno....morm pa jst mojga bremzat....sm mu rekla: se vid kok bi rad hit še enga k ti ni blo treba rodit ...tko ga mal umirim
< Sporočilo je popravil claud -- 26.7.2009 10:00:31 >
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:00:20
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:00:43
sunny24
claud, jst ji nič ne solim, si ji pa v špinačo dala lih en malo sirčka unga ta mehkega da je blo malo okusa. Provi dat v korenček malo sirčka pa boš vidla.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:01:17
Čebel@
Ej bejbe....a zelenjavo kj solite za tamale al čist nč.... Jst bi ji probala korenčka dat dons, pa sm ji ga enkrat že pa je bil še men zanič k je bil brez okusa
jaz sem ji dala k korenju jabolko in se je oblizovala
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:03:22
claud
Škoda k so naši otročki zimski......sm študiraala da bi drugač pr mojmu v službi organizirala roj.dan za naše februarčke, k majo tm tako fajn teraso in igrala....lahko pa bi mele tko na pomlad eno srečanje z veliiiiko torto
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:12:45
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Ej, a ste vidle, kako ime so dali Werner & žena hčerki...Kanenas.
Meni se zdi malo preveč "eksotično", čeprov so mi ponavadi taka neobičajna imena full všeč...
meni pa ni všeč pa so mi tud drgač všeč kaka mal drugačna imena ampak tale mi je pa čist mim....ampak naj bojo srečni, ime pa tistemu ki ga nosi itak najlepše paše, sploh nima veze kako je