Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 10:38:45
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Lej jo malo...Pa kaj vsega si je navlekla?
tetra planico na glavo pa celo rokico v usta.....samo je rokico že ven vzela ko sem jaz s fotkičem prletela zdele pa sedi v stolčku in tolče po zvedavem polžku da poslišam abecedo
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 11:28:31
Balonchy
Ejla čveke...
TANCI - hvala za stolček!!!
Jaz sem mu pa danes skuhala pire krompir + špinačo... Oboje z malo sirčka in mleka... Upam, da bo zadovoljen, ko vstane
Midva mava pa juho, meso iz juhe, pohane bučke, tenstan krompir in solato.
majchy - kaj je faca Hana!!!
sunny - a si ti kej na tekočem, če majo u H&M-u kej bodijev s kratkimi rokavi??? št. 80... Morda se danes odpravimo v GO po kosilu, pa bi še tja skočila pogledat...
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 11:40:42
sunny24
balonchy, a veš da ne vem...V CA jih imajo k nism nobenga 69 najdla, samo večje, ma po mojem tudi v HM. Drugače pa jih majo v šparu od sparkija 100%, k sm jih full vidla.
btw, gremo na kafe?
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 26.7.2009 11:41:19 >
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 11:49:51
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
balonchy, a veš da ne vem...V CA jih imajo k nism nobenga 69 najdla, samo večje, ma po mojem tudi v HM. Drugače pa jih majo v šparu od sparkija 100%, k sm jih full vidla.
btw, gremo na kafe?
Če bomo šli te pokličem in se zmenimo, če bo čas. Ker gremo na RD. Od moževe sestrične tamauček ima 2 leti
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 20:39:10
simonakr
Čer! Mi smo nazaj iz kratkega oddiha na morju, sicer samo za 2 dni ampak je tko pasal!! Smo se dons mal probal kopat ampak je bla za Lariso premal topla voda tko da je sam mal nogce namakala!
zdej grem la malo zrihtat pol me pa čaka malo morje oblek za oprat pa stvari za pomit in pospravt
Za lepe mere, obmesečnice in obletnice ( mal za nazaj)
Lepe slikce!
Uživejte vse ki greste na morje!
Nočko!
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 21:16:40
tanci29
čao
preživeli smo en lep dan....vožnja na brezje me je mal kako bi rekla sem se kar zjokala v avtu, ker so se vsi spomini čist u živo vrnil kako je bilo ko je erik zbolel, ker smo šli danes tja zato ker smo rekli ko bo zdrav bomo šli na brezje....no uglavnem me je čist sesul....tam je blo čis kul dokler nismo šli okol une marije....
pol smo šli pa še u gostilno avsenik na kosilo...je blo ful dobr...pa taka fajn igrala majo za otroke... no prov lep dan je bil
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 26.7.2009 21:27:37
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
poljubčki za god...a so vse hane dones ali je to kej povezan s krstom
Ana je 2x ali pa 3x v letu in ja je povezano s krstom....viboste recimo krstili oktobra in njej god bo prva Ana za tem-drugače ti pa v družinsko knjižico napišejo datm(vsaj nam so ga)