Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Kdaj pa greste na morje?
...samo v ned.,ko sem videla kri sem pa moza poslala po dodatek,da sem si malo odpocila bradavice...drugac si skoz mazem z lanolinom ampak ne vem zakaj je to tko...na zacetku,ko bi lahko ble bolece pa sploh niso ble...v ned. sem ga pol se zjutraj dojila potem sem mu pa 2x dala aptamil in so bl bradavice boljse ,ampak joske sem mislila da mi bodo pocile,smo bli ravno v Zrecah in nisem imela pumpice...tko da sem sla pod vroc tud in je sprical ven kot iz mlekarne...vceraj sem ga se dojila zvecer pred spanjem in ponoci in pa zjutraj ...pa enkrat sem si s pumpico izcrpala...tko ,da ga bom zdj ponoc dojila cez dan pa s pumpico scrpala ,ko se bo nabralo mleka ,ko ga pa ne bo mu pa dodatek dala...sej sem full zalostna ampak upam,da ga bom se nekaj casa tko dojila...
je bil zgleda utrujen se je prej tak na čuden način zbudil.... ponavadi se zbudi in se pogovarja (ne joka) tokrat pa iz 0-krik