milči
|
dober večer! Tuda naša je danes zlo sitna,ker neki jokala ter čez dan ni hotela jest veliko, sam zjutraj in zvečer zdaj, ko se je malo ohladilo. Upam, da je res krivo vreme in da se nas kaj ne loteva. Vsem, ki potrebujejo pošiljam Včeraj je rojstni dan uspel, Klara ga je večino prespala ob vsem hrupu, ki je bil zraven, je bila kar super pridna Zdajle že pančka, pa kar vmes neki stoka, pa jamra, ponavadi se še rine z glavico v oblogo posteljice, pa enga medota ma gor, pa ga skoz boža Opažam pa, da je začela se z nogicami odrivat od podlage, pa ritko dvigovat, pa sem mal brala o tem ekstenzijskem vzorcu, ko leži al pa ko se previjamo pa kar glavico zategne nazaj kot da je ne vem kaj zanimivega zadaj. Ma ne vem, pediater pa ni nič rekel, da bi bilo kaj narobe. Kravice lepo pase, dvigne glavico, včasih se tudi že prekotali na hrbet nazaj,... A ima katera kakšne izkušnje s tem eks.vzorcem?Bi bila vesela kakšne. Barbara gs- nisva se dobro razumele, jaz čist zastopim, da bosta šla k dedku in babici za kakšen teden pa k B. na obisk, samo sem mislila, da mogoče B. stanuje kje v Krškem al pa Brežicah, potem pa je razlika v oddaljenosti mojga kraja