|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
15.10.2009 13:47:26   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Jooooj, kak ste lušne princeseuser posted image user posted image . Čeprav popackane s hranouser posted image .

Včeraj sem bila 1. dan v službi po skoraj 2-eh letih, danes sem spet doma.
user posted image user posted image Jernej ima vročino, grlo ga boli......sploh ne morem opisati, kako težko mi je bilo poklicat v službo in povedat, da ne pridem...katastrofa, res....

Uh, jaz sem že mimo te faze. Jaz kar SMS šefici pošljem da sem do nadalnjega na bolniški..... ponavadi brez razlage zakaj, saj to ni obvezno povedat. Itak so se pa glede na mojo nosečnost že privadili da danes sem, jutri, pojutrišnjem me pa lahko tudi ni.....

Tako da brez slabe vesti, najprej je zdravje pol pa vse ostalo.....

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
15.10.2009 14:22:17   
anaj22
Sam na hitro poročam sem imela danes pregled in se je stanje končno izbolšalo, imo enega velikega otročička, ki ima že 2600g, po vsej verjetnosti pa je fantek.

Me dons mal čas baše, gremo še na eno žurkico od enga 4letnika pa morm še darilo kupit.

Vas bom kasnje prebrala in vam razložila kok sem dobre volje.

pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.10.2009 14:29:49   
Anonimen
Super Anajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa veselo cakat na dan Duser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.10.2009 14:59:34   
Anonimen
anaj super za izboljšanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleo- ja sem jo potrdila in sva že sosediuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.10.2009 15:16:57   
Anonimen
pridnauser posted image ...ne vem kdo je bolj otrocjiuser posted image

Gremo jest pol pa ven imam en kup letanja dons,pa ze tko sem cist lesena,ker doma nikakor ni konc letanja,pucanja,kuhanja...user posted image
didli,a lohk jest tut pridem k teb na siht,se mal spocituser posted image user posted image

Mejte seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.10.2009 19:56:47   
Anonimen
Ti kar prid Kleo mal počivat k men, sej kakšna postla je še frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ninny, cart Ema, pa to packanje...sej otrok mora bit mal umazan,.user posted image Jest naši še šmrkelj obrišem kar z njeno majčko, ker vem da gre v pranje zvečer.user posted image o sem packa.user posted image

Sem se pa res spočila na šihtu.user posted image Men enostavno paše oddih od doma, rabim delat. Sej je res družina gor dol, ampak čas zase je tudi dragocen, pa čeprav je zapravljen v službi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.10.2009 20:20:23   
RMRM
Ojla!

Joj, ste  me tako pohvalile, da mi je karl user posted image . Vsaka mama bi to in še več naredila za svoje zakladke. user posted image

AS - verjamem da ti je grozno klicat, da te ne bo. Na začetku bo mal zoprno, potem te bodo pa upajmo da razumeli in pač vzeli v zakup, da boš večkrat odsotna. user posted image

Glede službe, ja, se kar psihično pripravljam da začnem, ker odgovora še ni, pričakujem ga nekje začetek novembra, tik preden začnem z delom, ker takrat poteče 2 mesečni rok, vendar imam filing da mi bodo zavrnili. Sej po eni strani se prav veselim it v službo, sploh ker mi res niso popolnoma nič kompliciral glede 4 urnega dela, pa svoje delo rada opravljam, pa fino je, ko slišiš, da te "tvoji"ljudje pogrešajo in komaj čakajo da prideš nazaj. Ker zdej je vse bolj na oštrouser posted image . Žalosti me le, da imamo tak sistem, da vedno kratko potegnejo najmanjši, najšibkejši, otroci......, tko da kar se pisanja tiče, pa ne bom odnehala, bom ziher še kaj na Ministrstvo pisala, če ne zarad drugega, pa zaradi boljšega filingauser posted image .

Ninny, kakšna cukrica, pa čeprav umazana, je Ema user posted image user posted image . Sta nama z Lukaskom še dolžni obiskuser posted image .

Nosečke, zdej bo pa res že treba začet z gnezdenjemuser posted image . Annaj, super da si boljš, pa fino za takega korenjaka oz. korenjakinjo.

Kleo, ne obremenjuj se že v naprej. Uživaj in ne misli kaj bo. Vse bo tko kot mora bit. Najboljše za vaju/vas. Vseeno maluser posted image user posted image user posted image .

Didlina, tvoja Sara je prava ragljica user posted image user posted image

Mi2 sva pa dons z Lukasom mal zapravljala in je dobu par takih luštkanih puloverčkov, zdej mu moram pa samo še eno fensi srajco za zraven kupt. Pol sva pa še Marku kupila tak pulover na V, pa bol ozke hlače, je ko maneken user posted image . Je bilo prav luštno.

Potem pa prideva domov, in dva delavca iz komunale spet nekaj delata v enem jašku, ki je na zadnjem delu vrta. Mislm, sem čist znorela. To je blo zdej že drugič, da se mi sprehajata okrog bajte, brez obvestila, da morjo karkol naredit. Komaj čakam da še vrata postaviva, pa napis Pozor hud pes, pol naj pa gre not če upa. Sej ne vem, a sem jaz čudna al kaj, sam res mislm da brez obvestila, da se bo karkol delal, ne morjo šarit okrog bajte no.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.10.2009 20:40:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ti kar prid Kleo mal počivat k men, sej kakšna postla je še frejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj sem ravn taprava za k vamuser posted image user posted image
Ninny, cart Ema, pa to packanje...sej otrok mora bit mal umazan,.user posted image Jest naši še šmrkelj obrišem kar z njeno majčko, ker vem da gre v pranje zvečer.user posted image o sem packa.user posted image ja packa,sram te nej bouser posted image

Sem se pa res spočila na šihtu.user posted image Men enostavno paše oddih od doma, rabim delat. Sej je res družina gor dol, ampak čas zase je tudi dragocen, pa čeprav je zapravljen v službi.user posted image

Jest sem spet cist podrta.Cel dan letanje,noge pa....dejte povedat ce je kaj za bolece noge,pa isias vuser posted image .NUJNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RMRM,jaz sem tut zapravljala.Za tali sp.perilo,pa za meri nekaj in se clo zauser posted image .Zdaj sem cunce gor prinesla,da vidim kaj bo prav prislo,pa kaj moram kupit...lustno opravilouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.10.2009 21:53:34   
Anonimen
Hm, Kleo, rabiš pomoč pri sortiranju cunjc?user posted image user posted image user posted image Jaz sem trdila zadnjič sestri, da naša ni imela tako malih cunj, pol pa vidim v albumu, ko je bla v istih oblečena Sara.user posted image user posted image user posted image Hudo hudo...opravilo je pa res lepo tole gnezdenje. Komaj čakam.user posted image

RMRM super za nakup.user posted image Jaz sem zadnjič kupila naši frajli nove bodije, št. 86 in po 14 dneh premajhnoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jih mam sam še ene par in moram nujno drug teden v nabavo za večjo številko. Vrtec in te zadeve terjajo svoj davek, ker morta bit najmanj 2 na dan na rezervo, plus tisti, v katerem je oblečena. Sam od nje imam zdej odkar hodi v vrtec, po 4 stroje na teden cunj.user posted image Kje so še vse naše cunje, ti termopuloverji....ajme zadnjič em oprala, ko smo prišli z Bosne 10 strojev v 3 dneh. Sem še posteljnino prala (kovtre, povštre...). Še dobro, da je blo vroče, da se je sproti sušilo.user posted image
Pa tole stikanje okol bajteuser posted image ma jest bi jim take napela, sploh če bi blo to 2. In pol te pes napade in je lastnik kriv.user posted image japajade, pes že ve kdo je dobrodošel.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.10.2009 7:20:54   
Anonimen
morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi podiramo rekorde v vstajanju.Tamala se je zbudila okoli 4h,sem jo previla,dala sok...vstala mal pred 5h.Pol sta sla z mozem v dnevno,ji je dal za "zajtrk"cokoladne bonbonckeuser posted image ,tamala se je skos nekaj kregala,pa laufala gor in dol...tako,da itak nisem mogla spat.Zdaj sem jo dala nazaj,samo kaj pomaga,sama itak ne bom zaspala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.10.2009 12:34:09   
Anonimen
Jest naši še šmrkelj obrišem kar z njeno majčko, ker vem da gre v pranje zvečer.user posted image o sem packa.user posted image

ja res siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninny, kakšna cukrica, pa čeprav umazana, je Ema user posted image user posted image . Sta nama z Lukaskom še dolžni obiskuser posted image .

obljubim, da prideva-upam, da še predno greš ti v službo-ti pošljem kakšen sms da se zmenivauser posted image

Didlinaa- o pranju rajš ne biuser posted image vsak dan imam vsaj en stroj, plus tega da imam za vikend ponavadi pralno akcijo in perem in perem. Se pozna da je še Maša v vrtcu, potem so tiste cunje umazane, pa cunje za doma, pa če gre na dvorišče prav lepa pride nazajuser posted image tako, da imam vsaj 10 strojov na tedenuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.10.2009 12:34:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi podiramo rekorde v vstajanju.Tamala se je zbudila okoli 4h,sem jo previla,dala sok...vstala mal pred 5h.Pol sta sla z mozem v dnevno,ji je dal za "zajtrk"cokoladne bonbonckeuser posted image ,tamala se je skos nekaj kregala,pa laufala gor in dol...tako,da itak nisem mogla spat.Zdaj sem jo dala nazaj,samo kaj pomaga,sama itak ne bom zaspala.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da sta obe zaspali nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.10.2009 12:35:21   
Anonimen
Midve sva se do sedaj potepaleuser posted image , Emo sem dala spat, jaz si grem pa eno kavo skuhat. 

ste vse na sončku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.10.2009 13:43:53   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image

Moja se tudi izpisuje iz olikanosti pri jediuser posted image -palacinka z benkotom!!

Ninny,sva zaspali,samo nic ni pomagalo.jaz sem se zbudila z glavobolom,tamala z dretjem,pa se jo se kar drzi tecnoba.....
sem pregledala cunjice za user posted image ....fuuul mi manjka, v bistvu sploh ne vem kaj vse moram kupit.Nisem navajena na zimskega dojencka.Bodyjev z dolgimi rokavi nimam nic,pa pajaca......imam zbic nekaj plisastih-pajackov,2pulovercka,majcke z dolgimi rokavi,bombazne kapice,bombazne bele zabice,ene 4kom...ma nic pametnegauser posted image .Polno oblekc,pa kr.hlac,kr.majck...

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 16.10.2009 13:49:48 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2514
18.10.2009 10:37:38   
Anonimen
Kje ste vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pri nas je ze ves teden dez,vreme za nikamoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
18.10.2009 12:48:38   
Anonimen
O madona, 2 dni nobene.user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
18.10.2009 12:59:11   
Anonimen
Razen meneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.10.2009 12:59:41   
Anonimen

Razen meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image imaš čas.user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
18.10.2009 13:05:36   
Anonimen
Ja seveda,druge ste toooolk zasedeneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.10.2009 13:07:31   
RMRM
... in mene user posted image user posted image

Dan!

Sem mal prišla pokukat če se kaj dogaja, čakam da moj user posted image zaključi z enim delom in gremo pol jest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
18.10.2009 13:08:03   
Anonimen

Ja seveda,druge ste toooolk zasedeneuser posted image user posted image

Itak. user posted image Ti je dolgčas?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
18.10.2009 13:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan!

Sem mal prišla pokukat če se kaj dogaja, čakam da moj user posted image zaključi z enim delom in gremo pol jest.

O dan tudi tebi.user posted image Mi smo že pojedli, otrok spi, men je pa dolgčas.user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
18.10.2009 13:09:04   
RMRM
Sem včeraj dobila pošto od ZZZS. Odgovor seveda pričakovan, negativen. Tako da tud jaz že odštevamuser posted image .

Ninny, vaju pričakujem.user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.10.2009 13:09:44   
RMRM

Dan!

O dan tudi tebi.user posted image Mi smo že pojedli, otrok spi, men je pa dolgčas.user posted image user posted image

Naš se je pa ravno zbudil, tko da smo vsi berajt za juŽnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
18.10.2009 13:10:03   
Anonimen

Sem včeraj dobila pošto od ZZZS. Odgovor seveda pričakovan, negativen. Tako da tud jaz že odštevamuser posted image .

Ninny, vaju pričakujem.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o ti prokleti prasci hudičevi....sori za tak besednjak.user posted image
Boš še kaj pisala pritožbe?  Se še kam obrnila?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.