RMRM
|
Ojla! Joj, ste me tako pohvalile, da mi je karl . Vsaka mama bi to in še več naredila za svoje zakladke. AS - verjamem da ti je grozno klicat, da te ne bo. Na začetku bo mal zoprno, potem te bodo pa upajmo da razumeli in pač vzeli v zakup, da boš večkrat odsotna. Glede službe, ja, se kar psihično pripravljam da začnem, ker odgovora še ni, pričakujem ga nekje začetek novembra, tik preden začnem z delom, ker takrat poteče 2 mesečni rok, vendar imam filing da mi bodo zavrnili. Sej po eni strani se prav veselim it v službo, sploh ker mi res niso popolnoma nič kompliciral glede 4 urnega dela, pa svoje delo rada opravljam, pa fino je, ko slišiš, da te "tvoji"ljudje pogrešajo in komaj čakajo da prideš nazaj. Ker zdej je vse bolj na oštro . Žalosti me le, da imamo tak sistem, da vedno kratko potegnejo najmanjši, najšibkejši, otroci......, tko da kar se pisanja tiče, pa ne bom odnehala, bom ziher še kaj na Ministrstvo pisala, če ne zarad drugega, pa zaradi boljšega filinga . Ninny, kakšna cukrica, pa čeprav umazana, je Ema . Sta nama z Lukaskom še dolžni obisk . Nosečke, zdej bo pa res že treba začet z gnezdenjem . Annaj, super da si boljš, pa fino za takega korenjaka oz. korenjakinjo. Kleo, ne obremenjuj se že v naprej. Uživaj in ne misli kaj bo. Vse bo tko kot mora bit. Najboljše za vaju/vas. Vseeno mal . Didlina, tvoja Sara je prava ragljica Mi2 sva pa dons z Lukasom mal zapravljala in je dobu par takih luštkanih puloverčkov, zdej mu moram pa samo še eno fensi srajco za zraven kupt. Pol sva pa še Marku kupila tak pulover na V, pa bol ozke hlače, je ko maneken . Je bilo prav luštno. Potem pa prideva domov, in dva delavca iz komunale spet nekaj delata v enem jašku, ki je na zadnjem delu vrta. Mislm, sem čist znorela. To je blo zdej že drugič, da se mi sprehajata okrog bajte, brez obvestila, da morjo karkol naredit. Komaj čakam da še vrata postaviva, pa napis Pozor hud pes, pol naj pa gre not če upa. Sej ne vem, a sem jaz čudna al kaj, sam res mislm da brez obvestila, da se bo karkol delal, ne morjo šarit okrog bajte no.