Anonimen
|
oj Najprej:Ninny,sem vidla,da ti je Tali poslala prosnjo za sosedo Gleda k meni,ktere imam,pol pa klika. Sej sama nisem nic boljsa...sem potrdila kar dve popolni neznanki iz rr . Ema,kaksna pacika,maaaa...vazn da uziva In tvoja ima tudi ze dolge laske.Srckana puncka,zelo. Alea,tvoja Izabela je fenomen.Takole natancna in cista puncka ze zdaj....po moje je po ocitu,se mi zdi,da je on tak,po napisanem sodec.Ampak tako zgodaj ...ceprav bi to znal bit se zoprno v bodoce,bo mogla imet-al pa ti,vse tipi top Didli,a ze pocivas ??Jaz se tudi bojim,da ne bo Marisin prvi stavek kaksna krasna kletvica...jih ima oci en kup na zalogi . oJ Slovenka AS,joooj, samo kaj bos,tako pride.Mora bit pa res neprijetno koj klicat,da te ne bo. Hitro se pozdravite Sama se zdaj vsako noc zbujam,tam okoli 4h,pa ner morem nazaj zaspat in premisljujem vsesorte...no,danes,me je spet tak strah zagrabil zaradi cr.Res se ga bojim.Mi je kar slabo,ko se spomnim.Najprej ce bo spinalni,me je blo tko strah,ko nisem cutla nog,da ne ostanem hroma,pa se bolelo je kr fejst,ne vem kaksna lokalna je to Pol se moram pa se na bok obrnit,da mi da blokado,pa me tko isias matra,da na popolnoma ravni podlagi ne morem lezat,sicer se niti premaknit ne morem.Sem vceraj najmanj 1o min rabila,da sem se spravla iz kavca,pa Tali je pomagala,bolelo pa za znoret.Kaj sploh pomaga za isias??? No,pol,ce ne bi sla na spinalnega,pa na splosni cr,kot pri Tali.Pa se spet bojim,kaj ce se ne bom zbudila,da izkrvavim med operacijo.Pri meri sem kar fejst krvavela,sem bla se lep cas vsa plava spodaj. Tko da nimam pojma kaj naj
|