Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 15:13:31
Anonimen
Ja včeraj mi je npr. dopoldne 1,5 urce pa popoldne 1,5 urce, ob 8 pa v posteljo in takoj zaspi. Meni se zdi, da mi še full veliko spi,ker ko se spomnim Maše mi je ona pri enem letu hodila samo še po kosilu spat. Ema si pa dopoldne že ful mane oči in jo dam kar spat, jaz pa ta čas skuham.
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 15:14:50
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
Ja včeraj mi je npr. dopoldne 1,5 urce pa popoldne 1,5 urce, ob 8 pa v posteljo in takoj zaspi. Meni se zdi, da mi še full veliko spi,ker ko se spomnim Maše mi je ona pri enem letu hodila samo še po kosilu spat. Ema si pa dopoldne že ful mane oči in jo dam kar spat, jaz pa ta čas skuham.
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 15:25:30
Anonimen
Jaja, bolš spanc k žganc
Naša je pa zdej naredila 8 korakov sama, se je kar spustila. Sam kaj ko se mulček mali tolk smeje, da ji gre ravnotežje kar ke nekam po svoje sploh ni resna,ko se je treba učit hodit. zdej kar sama poišče prst pa začne govort hoda hoda, pa mormo it šetat sem in tja. Drgač je pa sitna, če ne doseže svojga. Tu ji še popuščam.
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 19:48:47
Anonimen
Majkumili, kje pa ste?
Naša malčica je uradno shodila. 24 samostojnih korakov sem nazadnje naštela Sva se celo popoldne šetale sem in tja, je bla kar pri volji. No, pa pobere stvari brez opore, da se česarkoli drži. To je šlo pa res ekspresno vse skupaj.
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:19:47
alea01
ola mamičke
Sara...............jeeeeeeeeeeeeeej zdaj pa hodimo
Pri nam je bilo tako, da je shodila. Pol par dni racala, dva dni nič....na njen RD popolnoma nič...pomoje mi noben ni verjel ,da hodi in pol zaštartala s tako paro, da joj......
Marisa............ ful imaš lepo frizurco. vidim, da si začela linijo držat ....zelo šikana pupika
Sofija...........a tvoje slikice iz RD moramo pa še čakat?
Kar se tiče spanja....naša ta teden spi dve uri dopoldan, dve uri popoldan in 12,5 ur ponoči.
Danes je mož naredil iz kartonske škatle hišico in tamala ful uživa v njej. Končno ena igrača, kjer se mal zamoti . Ja, pridna je zelo. To je pa edino s čim se lahko mal tu pa tam pohvalim in zato samo o tem govorim
< Sporočilo je popravil alea01 -- 3.7.2009 20:21:03 >
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:26:13
Taanikaa
čeeer
najprej čestitke za hojo Lari in Sari,mi še vedno samo kobacamo,še nič na nogice ne gre,pa bo že,ko bo pripravljen,mal se trudi pa si ne upa,pa bolj malo čepi pa hitro nazaj na rito
o trmi raje nebi ,mislim da smo si vse kr na istem k je pač tako obdobje,no z izjemo Izabele k je tok pridkana
kaj še-aja Daisy a si hočeš en mau uno zadevco vklopit????
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:26:17
l.daisy
tud pri nas so najbolj zanimive škatle, pa četudi samo tiste od plenic in od igrač.... odkar sta za rojstni dan dobila tale raziskovalni šotor, je pa večina starih igrač nezanimivih in samevajo v škatlah.....
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:32:40
Taanikaa
ni panike daisy spljoh boma pa tu mal počvekale,ja ddli me je res šokiral nazadnje ja,sej jst mislim da se bo kmal kej začel dogajat kr je mali radoveden postal pa vse mi krade s kavča ..dasiy kak fajni šotor prvič vidim kolk evrčkov?kej veš?
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:34:00
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
U, kulska igrača.
tanikaa, bo že. Sej si vidla,kok te je Žan nazadnje šokiral.
a mi verjameš, da če bi jo jaz vidla v trgovini, da je ne bi kupila... sploh pa ne za 90 EUR ampak kolk enih stvari ima... barve, številke, oblike, žogice..... glej, tuki je video...
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:37:23
Taanikaa
daisy ampak men je pa ful fajna tale zadevca,si me impresionirala ..uh a kr 90e praviš?...bo treba mal pretuhtat še ..smo spraznili račun ..pa kok to da nisem tega nikjer zaseldila pa sem čist v te zadeve padla not kje pa v BC imajo to?
RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del 3.7.2009 20:41:47
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Ja, od Tomy-ja so na splošno zelo zelo drage igrače
sam a niso kr vse en rang?..men se ne zdijo neki bolj drage od drugih a so?..sem šla zadnjič v direndaja v šparu tle v celju k je v BC tok nametan da igrače ponavad kr v direndaju kupim pa sploh nisem več vedla kaj malemu kupit,če ima pa polno rito no ..sam mu niti niso tok zanimive igrače več,tud bolj kake škatleal ovitki,vse sam igrače ne,no so sam dost manj kot pa vse ostalo,zadnjič sem kuhala in sem mu dala lonec in kuhlo in se je igral celo uro sam s tem ...zgleda da ima domišljije tolk,kr vseh ograč se zlo hitro naveliča