lunca14
|
Eko,pa smo nazaj,stroji preseljeni,en del naše opreme tudi,jutri pa sledi nadaljevanje,v kombi smo nosili tri ure,razpakirano,pa smo meli v pol ure,raznosili po sobah,in so sobe še vedno prazne,tako,da bo treba še kako omaro narest,pa pol krame stran zmetat,bom ,kar orenk recesijo nardila......ne rabim-stran ,to bo nekaj za mojo dušo ,kok sem srečna,če se rešim navlake ........... aleksandra,lepo,da si nazaj,kok je hitro minilo teh 10 dni,se mi zdi,ko da še včeraj čeblale,sedaj,si pa že nazaj,fajn,da si si malo spočila,in da so tvoji uživali kleo ...........ja nimaš,kaj hčerkice,so vedno bolj očitove mazice ,zato,pa mam jaz samo fante-mamini sinkoti .............o,krami,raje ne bi govorila,jo bo čez en teden manj rmrm........kako,kaj vaša ograja?pa tista zadeva,z dohtarco,si uredila,no se je pozanimala didlina,naya,slovenka,d.anna76 ............. kar tako,za lepši dan ..................a,sem na katero pozabila,upam,da ne,lahko noč .............ah,no,skor bi pozabila,lun je dobil še en nov zobek,in danes ima maj svoj 6 rojstni dan
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 28.8.2009 0:46:12 >