|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
25.8.2009 13:10:50   
babysolza
Lunca, ti kr jamri, sam jaz sem ti še zmeri fouš. Vsako poletje bi jaz tudi imela hišo - no potem pozimi me kr mal mine, pozno spomladi pa spet zagrabi. user posted image user posted image
Čez 3 leta se pa res lotiva, ko se rešiva kreditov za stanovanje.

Ninny, to pa sploh ne zgleda slabo. Mogoče bomo pa tudi mi sprobali. user posted image

Komarji - Sabino opikajo samo takrat, ko gremo  k noni in nonotu na vikend počitnice - v Logatcu jih HB ni veliko, mamo pa tudi mi ose.

Evo mene od frizerja - zdaj sem pa že čista rdečka! Joj, sam še user posted image  dobim, pa bo vse rdeče. user posted image user posted image

Izabela, brez konkurence si. Sabina tudi vse v usta stavi, je pa res, da pogoltne pa ne - hitro ugotovi, da ni fino in začne pljuvat ven. Kak fin pesek ene par minut ven pljuva, dokler ni res več nobenega koščka v ustih, je tolk hecna. user posted image

Evo, grem kuhat kosilce, danes pride možiček prej domov, potem pa šibava po Sabino po njenem spancu in gremo ven. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.8.2009 13:11:28   
babysolza
Ma to ni res no user posted image user posted image

Oujeaoujeaoujeaoooo!! user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.8.2009 13:20:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

user posted image user posted image user posted image

Daj kaksno sliko,kako zdaj rdeca zazigas.Jaz se cist navdusena nadrdeco-se bolj oranzno,pa vedno tako buljim v barve,bi al ne bi...sem 2x bila,oranzna in cist rdeca,pa mi ni pasala,nimam pravega obraza,zdaj pa sploh ne,pri vseh teh kilah in zabuhlosti.samo vseen,so mi oranzni lasje zakon.

Sem se pa razpisala,zadnje pol ureuser posted image ...zdaj pa res grem kaj narest.Kosilo imam pa se od vceraj,hb,itak se mi nic ne da.

Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.8.2009 13:22:21   
lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kleo............ne razmišljaj prevečo bebiyu,kako bo,bo že,ko bouser posted image ,potem ti bom pa jaz fuuuuuuuuullllllll fooooooouuuuuuuuuššššššššš............
fullllllllll foooooooooouuuuuuuušššššš pa bom tud tebi bs.ko boš user posted image in slovenki tud

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.8.2009 13:36:45   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kleo............ne razmišljaj prevečo bebiyu,kako bo,bo že,ko bouser posted image ,potem ti bom pa jaz fuuuuuuuuullllllll fooooooouuuuuuuuuššššššššš............
fullllllllll foooooooooouuuuuuuušššššš pa bom tud tebi bs.ko boš user posted image in slovenki tud

Joj, jaz mislim, da bom tudi ponoči ful razmišljala celo nosečnost...

Zdaj nam je en tovornjak nekaj pripeljal za garažo in je odlagal pod oknom od Sofije, pa se ni zbudila user posted image  Že skoraj dve uri spi user posted image

BS, zakaj te pa pozimi mine ideja o hiši? A zaradi stroškov kurjave ali kaj? user posted image  Ker jaz sem si pa zmeraj glih zaradi božičnih praznikov želela hišo - da se vse okrasi in da je en fajn prostor za jelko itd. Meni bolj poleti ni, ko je treba skrbeti  za rože, pa se gre na dopust. Potem, ko je hladno, pa mi je prav fajn topel domek, pa ko smo veliko notri, da ni na tesno...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.8.2009 13:37:28   
slovenka
ah, lunca, ti boš pa fauš, ja - ko si imela take lahke porode. Jaz zdaj več nobeni nosečki nisem fauš, pa sebi tudi ne bom, ko bom spet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.8.2009 14:04:16   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ah, lunca, ti boš pa fauš, ja - ko si imela take lahke porode. Jaz zdaj več nobeni nosečki nisem fauš, pa sebi tudi ne bom, ko bom spet user posted image user posted image user posted image

dej,dej,sej je vsak naslednji lažji in lažji,ja nimaš,kaj sem pač narejena po jusu,za rojevanje otrok,in prava mlekarca-dojiljauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.8.2009 22:25:12   
lunca14
user posted image a,ni blo nobene gor,pa saj ni vikend,alo punce kje ste,midva sva nabavla še preostalo za kopalnice,dva wc-ja,pa pipe,tako,da gre lahko jutri zmontirat,in ga bomo lahko sraliuser posted image user posted image ,pa jutri greva z majem,po šolskih nakupih,kar nam še manjka,tako,da ga počasi pripravim,na šolo.Lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.8.2009 23:03:48   
slovenka
lahko noč, pupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.8.2009 23:19:00   
lunca14

lahko noč, pupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuuuu,bit,če veselouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
26.8.2009 9:29:58   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuuuu,bit,če veselouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca, ma kaki, moj je šel spat pred mano user posted image user posted image user posted image user posted image Samo sem vseeno spustila slončke naj skačejo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
26.8.2009 9:31:30   
slovenka
pupe, danes sem šla prvič iz avtoceste Ptuj-Mb za Mb jug, ne center kot kažejo table in sem pridobila še 5 minut. Sem čisto navdušena. Tako da sem sedaj v službi v 25 minutah, prej pa 45 minut. Sedaj je tako, kot da bi bila v Mb doma user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
26.8.2009 11:19:29   
Anonimen
Helouuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
26.8.2009 13:01:39   
Anonimen
Dober dan mamice.user posted image

Se moram malo javit, da ne pozabite name user posted image .
Pri nas se bo kmalu začelo uvajanje v vrtec, naslednji teden.Problemov ne bo, to že zdej vidim, ker v času ko nismo skupaj nas popoolnoma nič ne pogreša. Tud ko jo pridem iskat kot da me ni.
Miss končno samo še hodi, je popolnoma pozabila na plezanje, osvaja tek na ovire user posted image . Čebljamo še vedno veliko in še več. Lulamo veliko na travico, kakamo če nam uspe v kahlico. Spimo cele noči kot smo navajeni, kar me najbolj veseli. Moje jutranje ustajanje je že brez ure user posted image .
Zobkov imamo vseh 16, kaže se ena petka zgoraj.user posted image user posted image user posted image Bomo vidli kaj bo rekla zobarca drug teden.
Se nas pa očitno drži številka 13, miss takrat rojena, 13-ta na spisku v vrtcu, 13 jih je v skupiniuser posted image ...

Kokr berem se mate vse fajn in prav je tako. Veliko vas je nosečih user posted image user posted image user posted image user posted image , pri nas je ta projekt rezerviran na naslednje leto. Nam je preveč luštno, da grem zdej spet vse od začetka.user posted image Bomo mal pohajali, uživali sami v troje, ko pa bo prišel čas za 4 člana, pa se bo vse obrnilo. Tega se zavedam. Čeprav je miss pridna, kot da je ni. Pozornost pa vseeno rabi.

Pa dejte se še mal javit ostale, kaj se kaj dogaja pri vas..Taanikaa, kako kaj Žan? Samsa, kako Lara? Maksilmilijan in ostali?user posted image user posted image user posted image user posted image Luka od Mojce?Anja? Janez?.... Pismu ženske, čist ste pozabile na nas ostale.user posted image   Dejte se kej javit. Po RR vas še kej zasledim, tu pa čist nič.Sej vam nismo mlade požrleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
26.8.2009 13:05:38   
Anonimen
ni treba nic dodat...

http://www.youtube.com/watch?v=mnvEBFWCexw

pa Marta Zore,meni ena najljubsih slo.pevk..

http://www.youtube.com/watch?v=5dBddTnusZI

http://www.youtube.com/watch?v=HfJjzQWyudk&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
26.8.2009 13:17:29   
Anonimen
Kleo, si spet mal nostalgična?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
26.8.2009 13:27:00   
Anonimen
Mah ne,samo uno ropotanje mi gre na jetra.pa Meri je tut vesela ce ni skos tisinauser posted image
Pa ojla,si danes frej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1917
26.8.2009 13:28:26   
Anonimen
Ja, frej sem. Glih se odpravljam po tamalo zdej. Je v varstvu, tud če sem doma.user posted image
Se še kej čujemo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
26.8.2009 13:45:13   
Anonimen
glejte to...
najprej tale hud pretep Damjana Murka..
http://www.youtube.com/watch?v=d8D-E-A0uBg

pol pa tale remix..ej,tolk sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta njegov glas panicenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=-V-UI0ZJXVw
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...se Meri se je zbudila..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1919
26.8.2009 17:40:56   
lunca14
.....................selim,nosim naše stvari v avto.................nakupila vse za maja ,za v šolo,in oblačila in obutev......................selim..................selim...........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
26.8.2009 20:27:20   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, frej sem. Glih se odpravljam po tamalo zdej. Je v varstvu, tud če sem doma.user posted image
Se še kej čujemo.user posted image

Oi frajla no dej enga lupčka moji lubici.Pa poglej zs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
26.8.2009 21:58:40   
Anonimen
Dijo mijo, ve ste res čist izumrle tuki goruser posted image user posted image user posted image
Do nadaljnega se pa res tud jest ne javim nič več sem.user posted image user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
26.8.2009 22:00:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca,imas spakirano,al cune se za tabo letijouser posted image
No,grem naprej gledat Lost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
26.8.2009 22:29:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dijo mijo, ve ste res čist izumrle tuki goruser posted image user posted image user posted image
Do nadaljnega se pa res tud jest ne javim nič več sem.user posted image user posted image

Ej,ne didlina,ne prid še kej no,kok lepo je brat,kok tvoja frajlica napreduje,z svetlobno hitrostjo,govori,hodi,lula,kakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleo............ne,nič ne leti za mano,je že tamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
26.8.2009 23:11:37   
slovenka

.....................selim,nosim naše stvari v avto.................nakupila vse za maja ,za v šolo,in oblačila in obutev......................selim..................selim...........user posted image user posted image user posted image

Kako sem vesela zate, lunca user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe, tako sem zaspana, da moram iti. Nocoj sem si našla pregovor za na začetku knjige - a vas zanima? user posted image

“Drei berichtigende Worte des Gesetzgebers
und ganze Bibliotheken werden zu Makulatur”

- Julius von Kirchmann,
 v predavanju o »Brezvrednosti prava kot znanosti«, 1847

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?