Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ojla babe,saj vam lahko tako rečem?Kleo,ja lun mora v vrtec,ker bo mami začela spet v delavnici delat,da bomo dinarčke zaslužili,pa okrog hiše,in po hiši,je še kup dela,tako,da ni več babi servisa in ne gre drugače,saj bo sedaj še kak teden doma,da se klimatizirava,potem,pa počasi,vsak,dan po,kako urco. .....................ma saj vem,da vam skoz neki težim,ampak sem čista živčna razvalina,ne morem delat doma nič,imam razmetano,ko bombo,perilo me čaka že tri dni na stolu,sam ven vlečem,kar rabim..............danes greva še v ljubljano po wc-je pa pipo,pa še kako malenkost za tamale,za v sobo,pa škatle moram narobutat,potem,pa moram jutri praznit omare..........praznit omare,jao,jao To je najhujs...pol pa spet nazaj zlagat Mi smo se tu 1x ze selili.Je bil avgust,sva bli s Tali v slo,in je nmoz slucajno dobil to stanovanje,kjer smo zdaj. V enem veceru je popokal,mislim da dva kolega,so vse spakirali,in odpeljali. To so naredili s svetlobno brzino,samo res da so vse skupaj nekaj pometali,robe pa ogromno.Ampak,ce bi sama to pocela,bi pocasi,pa pisala na skatle kaj je,pa...mah,en kup dela in zivcev vec.Je pa res,da sem se pol za glavo drzala,ko sem vidla,kako so to uredil...
|