|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
25.8.2009 9:07:32   
babysolza
Evo, jaz sem nazaj od zdravnice in sem ok, jutri grem nazaj v službo.

Nya, sori ker nisem brala za nazaj - kje si pa zdaj v službi? In seveda en kup user posted image user posted image  da bo fajn in ti podaljšajo.

Upam, da mi danes rata do frizerja - bi mogla it v petek, pa sem ravno obležala in sem ga že nuuuuujno potrebna.

Joj, sam res delate skomine ve user posted image  .....  user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.8.2009 9:07:59   
babysolza
oooouuuujjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

A je to še moderno? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.8.2009 11:50:21   
lunca14
Moderno pa še kakouser posted image user posted image user posted image user posted image ,dejte me sunit v rit,da grem likat,ker drugače ne bom......................aja,pa še ena novička,naš mali se je v nedeljo sam vstal iz počepain je staluser posted image user posted image user posted image ,no počasi pa bo enkrat shodil,ni še ziher vaseuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.8.2009 11:55:42   
Anonimen
najboljš da komentiram sproti
IZVIRNO SPOROČILO: polma

ninny kaj je to za ena angleška marmelada in kje si doma ???

jaz, sem jo prvič letos delala oz. sem jo samo za probo naredila pridejo pa notri breskve in banane, Maši je všečuser posted image

dajanje v usta- pri nas damo vse v ustauser posted image , če ji rečem daj to ven pa pljune ven za par minut potem pa spet
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ninny, zmenjeno. Bova res en dan prišla na  . Povej, kdaj ti najbolj ustreza .

načeloma sem vse dneve doma user posted image

babysolza  user posted image user posted image user posted image upam,da si že zdrava

nya- za nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ti fovšuser posted image

Lun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa za vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image -jaz bom samo navijala za vasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.8.2009 11:57:00   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

O, BS, midve sva na istem - tudi planiramo. Zdaj imam sicer user posted image , potem pa začnemo user posted image A greva tekmovat, katera bo prej? user posted image

Ojoj, pol si pa v prednosti. Jaz moram še dobiti user posted image  in potem iti k G. Te obvestim, ko bo mimo, potem pa začneva ok? user posted image user posted image

Aja, a nisi ti govorila, da boš začela delati na novem user posted image  drugo leto? user posted image  So te premamle vse te nove user posted image  pri nas al je sam Sofi tako pridna? user posted image

BS, vse skupaj verjetno. user posted image  No, govorila sem, da bomo delali na drugem user posted image , ko zaključim s knjigo, pa sem mislila, da bo to prihodnje poletje, ampak bo že ta oktober, ke nimam več veliko dela, tako da se bova kar lotila ta mesec user posted image

ojej, v prednosti sem pa strašni pred tabo user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.8.2009 11:57:05   
slovenka

Ja, je še moderno, ker sedaj se to zelo redko zgodi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1881
25.8.2009 11:57:12   
slovenka
nya, ful fajn za nakupe. Sta se pa hitro odločila, da sta v tako kratkem času toliko nakupila user posted image

Midve sva zdaj toliko časa porable samo na Ptuju, pa nisva nič prav kupile. Je Sofija prav pridna, samo kar preveč živahna. V Massu je drugim otrokom kup čevljev  znosila, kaj naj si probajo... ko so zdaj skoraj sami otroci po trgovinah z mamami pred šolo... Sem ji pa kupila oblekco za krst od nečakinje, ki ga imamo ta vikend, pa čeveljčke, nekaj za jesen... za sebe pa NIČ user posted image

U, lunca, selitev je tu user posted image user posted image user posted image user posted image  saj bo, saj bo. Jaz sem imela prav velik trebuh, pa je tudi šlo. Pa je res zelo fajn biti na svojem. Sploh sem to čutila letos, ko smo se vrnili iz Španije in mi je bilo doma, kot da smo še zmeraj na dopustu... O, pa čestitke za vrtec, no, to pa je olajšava. Samo se ti bo res ful dogajalo naslednje dni in tedne, uf...

alea, ja, to se pa moram potruditi, tam nekje med 57 in 68. stranjo je potem recept user posted image  Aja, mogoče potem še pripopaš enega za to, da stvari ne nosijo v usta - ker naša je zadnjič zemljo od krtine dala v usta, ko sem pobirala perilo zunaj, potem pa še isti dan kos mila, ko sem ga vrgla v koš v kopalnici. Tako je jezik ven držala in kazala, da bi nekaj pila user posted image  pa driska je bila tudi kmalu... Pa saj, če ji jaz rečem, da česa naj ne da v usta, ne da, samo da je ves čas ne vidim...

Aja, kaj komarji vas kaj jezijo? Našo so tako popikali prejšnje dni, sem jo našpricala po rokah in nogah, pa so jo po čelu, potem pa en še na lički, že gor proti očesu in ji je potem otekel podočnjak. Kako se nam je vsem smilila, en dan je bila kar velika oteklina, drugi dan pa že precej manjša... hudirji, no.

Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.8.2009 12:33:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, je še moderno, ker sedaj se to zelo redko zgodi user posted image user posted image user posted image

maš pravuser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.8.2009 12:34:43   
Anonimen
Aja, kaj komarji vas kaj jezijo? Našo so tako popikali prejšnje dni, sem jo našpricala po rokah in nogah, pa so jo po čelu, potem pa en še na lički, že gor proti očesu in ji je potem otekel podočnjak. Kako se nam je vsem smilila, en dan je bila kar velika oteklina, drugi dan pa že precej manjša... hudirji, no.

a veš, da jih pri nas ni-vsaj letos nisem še nobnega videla oz. me še ni nobeden popikal

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
25.8.2009 12:42:16   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

a veš, da jih pri nas ni-vsaj letos nisem še nobnega videla oz. me še ni nobeden popikal

Pri nas pa je bilo par dni nazaj prav noro, zdaj  dva dni se mi zdi, pa da je spet malo bolje, samo se jih bolj bojim in otroka špricam... Pa ko je tam ob 19h prav fajn biti zunaj sicer user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
25.8.2009 12:43:48   
Anonimen
verjamem, takrat je res fajn,ko se malo shladi in je vsaj za dihat.Pri nas komarjev ni, so pa oseuser posted image , samo da se zunaj vsedeš že letajo okol mize user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 25.8.2009 12:44:39 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
25.8.2009 12:45:03   
Anonimen
slovenka, a danes bova pa midve stran obrnile?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
25.8.2009 12:46:09   
Anonimen
d.anna in lunca dober dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
25.8.2009 12:47:17   
Anonimen
Oj

Lunca,vi ste ze v velikih pripravah.mene se caka,me ze zdaj skrbi kako bom, sama,pa to.
Super za vrtec in vstajanjeuser posted image user posted image .Kaj bos ti pricela s sluzbo,da ta tamalga v vrtec dajes?
Nya,zdaj,ko je nova sluzba,je treba tudi nekaj novih oblacil.Pa seveda,drzim pesti,da ti v decembru se podaljsajouser posted image user posted image samo,kako to da si sla kar sama,brez Lukca po opravkih.kaj ze iz flaske pijeuser posted image
Alea,tvoja Izabela je pa cist prevec pridna.in nic ne daje v usta..bravo Izabelauser posted image user posted image
BS,user posted image ,pregled,pa bo akcija,pravis.to se pravi v roku 2m.Takrat bom jaz ze kot balonuser posted image user posted image
Ninny,daj napisi recept za to marmelado,bi poskusla narediti kak kozarecuser posted image
Anaj,kaj imas pa ti taksne dirkeuser posted image
Bravo,Ema in Sofija,me veseli,da Meri ni edina puncka,z nedamskimi navadamiuser posted image .
Slovenka,Meri je bila junija tolk popikana po nogicah...sem jo peljala do P,ker sem mislila da je kaka otroska bolezen.Pa nisem smela z nicemer spricat,je rekel,da za tako majhne ni nic.Samo mreza cez postelco in lucka proti komarjem.Moram potrkat,je zdaj v redu,samo pikice po nogah so se ji pa zelo dolgo celile.
oj,RMRMuser posted image ,pa kdaj se AS vrne??

Moja Meri je pa ena taka zamircna Metka.Se je vceraj ob rob mize udarla,pa se ji je moz malo smejal..pa ne zato,ker se je udarla,ampak,ker je tako faco naredila in naju gledala,kaj zdaj-jok da ali neuser posted image .No,seveda je mal pojokcala.Pa jo cez cas moz mal oponasal,da kao joka kot ona,tamala se je tolk zacela jokat,pa glavo dol(ima tako navado kot noj)...in,ko jo je sam hotel peljat malo okoli z vozickom,se je cmerala in ni hotla z njim.Sem morala jaz zraven.On je pa ni smel niti za roko drzat.Hecno,resuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
25.8.2009 12:48:33   
Anonimen

Ne,ne bostauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1890
25.8.2009 12:50:14   
Anonimen
kleo danuser posted image

angleška marmelada
70 dag olupljenih breskev brez koščic
30 dag olupljenih banan
sok 1/2 limone
1/2 kg sladkorja
1 želin
2 vanilijeva sladkorja
1-2 žlici ruma
malo cimeta
Olupljeno in izkoščičeno sadje zmiksaj, dodaj sladkor, želin (pomešan z nekaj žlicami sladkorja) in začimbe. Maso gladko razmešaj in kuhaj 15-20 minut. Med kuhanjem marmelado večkrat premešaj, da se ne prismodi. Kuhano marmelado še vročo napolni v kozarce in zapri s pokrovčki.
iz tega so prišli 4 kozarčki- bolj majhni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
25.8.2009 12:50:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ne,ne bostauser posted image

vidim jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.8.2009 12:51:10   
Anonimen
kleo- AS je če se prav spomnim šla za 10 dni tako, da pride 27.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
25.8.2009 12:51:29   
Anonimen
kako pa zgleda zelin?Je to nujno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.8.2009 12:53:10   
Anonimen
jaz ga ponavadi dam-dobiš ga pa v vrečki kot pecilni 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.8.2009 12:55:03   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.8.2009 12:56:51   
Anonimen

user posted image

Aha,hvala.Zdaj moram najprej se do kaksnih majhnih kozarckov prit,pol pa bom probala.Najlepsa hvala za recept.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.8.2009 12:58:59   
lunca14
Ojla babe,saj vam lahko tako rečem?Kleo,ja lun mora v vrtec,ker bo mami začela spet v delavnici delat,da bomo dinarčke zaslužili,pa okrog hiše,in po hiši,je še kup dela,tako,da ni več babi servisa in ne gre drugače,saj bo sedaj še kak teden doma,da se klimatizirava,potem,pa počasi,vsak,dan po,kako urco.
.....................ma saj vem,da vam skoz neki težim,ampak sem čista živčna razvalina,ne morem delat doma nič,imam razmetano,ko bombo,perilo me čaka že tri dni na stolu,sam ven vlečem,kar rabim..............danes greva še v ljubljano po wc-je pa pipo,pa še kako malenkost za tamale,za v sobo,pa škatle moram narobutat,potem,pa moram jutri praznit omare..........praznit omare,jao,jaouser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.8.2009 13:03:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ojla babe,saj vam lahko tako rečem?Kleo,ja lun mora v vrtec,ker bo mami začela spet v delavnici delat,da bomo dinarčke zaslužili,pa okrog hiše,in po hiši,je še kup dela,tako,da ni več babi servisa in ne gre drugače,saj bo sedaj še kak teden doma,da se klimatizirava,potem,pa počasi,vsak,dan po,kako urco.
.....................ma saj vem,da vam skoz neki težim,ampak sem čista živčna razvalina,ne morem delat doma nič,imam razmetano,ko bombo,perilo me čaka že tri dni na stolu,sam ven vlečem,kar rabim..............danes greva še v ljubljano po wc-je pa pipo,pa še kako malenkost za tamale,za v sobo,pa škatle moram narobutat,potem,pa moram jutri praznit omare..........praznit omare,jao,jaouser posted image

To je najhujs...pol pa spet nazaj zlagatuser posted image
Mi smo se tu 1x ze selili.Je bil avgust,sva bli s Tali v slo,in je nmoz slucajno dobil to stanovanje,kjer smo zdaj.
V enem veceru je popokal,mislim da dva kolega,so vse spakirali,in odpeljali.
To so naredili s svetlobno brzino,samo res da so vse skupaj nekaj pometali,robe pa ogromno.Ampak,ce bi sama to pocela,bi pocasi,pa pisala na skatle kaj je,pa...mah,en kup dela in zivcev vec.Je pa res,da sem se pol za glavo drzala,ko sem vidla,kako so to uredil...

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.8.2009 13:07:19   
Anonimen
Nc,grem jaz se mal za delom.
Sem pa neprespana,ker zadnje dni sploh ne spim ponoci.Vrocina,ne najdem pravega polozaja,pa na trebuhu in hrbtu bi,pa ne smem...Sem sla ze 2x kar v dnevno.

Potem pa ponoci premisljujem,kako bo,ko bo dojencek,pa se nic vec sploh ne spomnim....sem nocoj premisljevala,kdaj je tamala sploh pricela jesti.Jaz itak nisem imela mleka.Pa da zdaj sploh ne bi probala dojit,ker ce 2x nisem..pumpat pa res ne mislim,saj ne bom imela casa,pri dveh majhnih....pa takle ponoci premlevam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?