|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del
22.9.2009 20:08:53   
alea01
aja....Meri....še pikalone, da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
23.9.2009 13:14:12   
anaj22
ojla drage moje mamice

stanje pri nas se ni spremenilo, posteljica je še vedno nizko se ni premaknila niti za mm, kaj bomo dobili me v ten trenutku sploh ne zanima, ker sem z mislimi čist drugje in sem čist občutljiva, slabe volje, cmerava.

Jaka je bil danes cepljen in je bil ful priedn in korajžen fantek, ima 11,2kg  in je velik 84 cm

ko bom mal bolše volje pridemše kej pokomntirat zdej grem pa mač svoje živčke mirit

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
23.9.2009 13:21:22   
*anamor*
anaj22 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj se bo stanje izobljšalo boš videla.
Tudi midva s Tajem sva bila danes na kontroli. Sicer je vse ok, vendar se še morava rešiti driske. Samo driska še naju jezi. Malo sem bila razočarana nad njihovim sistemom. Naročena sva bila ob 7.30, bila sva prva a delat so začele komaj ob 8. Halo!!! Potem pa je tam eno nadrla, zakaj ni prišla ob 7.40 če je bila takrat naročena. Mislim potem pa vi tudi začnite delati pravočasno. Grrrrrr

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
23.9.2009 13:33:09   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Drzim pesti,za rdeco lucuser posted image

Ne za rdečo, drži pesti za zeleno luč! user posted image

aja,se vidi zakaj nimam izpitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra!!!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
23.9.2009 13:38:17   
babysolza
Anaj user posted image user posted image user posted image  Veliko mislim nate, si mi res prisrčna punca in upam, da se bo vse srečno izšlo.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
23.9.2009 13:40:09   
babysolza
Joj Alea... Vsakič se jezim, ker se pozabit it popišat, preden berem tvoje poste. Pol mam pa zmeraj probleme, ko se tolk režim zraven. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2181
23.9.2009 16:20:45   
Anonimen
BS,pejt pisatuser posted image pa kljukca je na s,da ne bi kaj piSalauser posted image

Alea,seveda je tvoja Izabela cista damica,cist po mamiciuser posted image .moja je vec umazana kot cista,samo me niti ne cudi,ker na vsakem od nas hitro kaksno packo opazis,pa nismo majhi otrockiuser posted image Meri je bila ze vceraj dobra z ustki,je nisem nic vec mazala,samo glasek ji se kar nagaja.Ima kaksna kak nasvet,kaj naj ji dam??user posted image

Anaj,al ti potem striktno lezis?Seveda te zdaj ne zanima kaj je,vazno da bo vse v redu.Saj meni je tudi to najvaznejse,ce pa vse ok poteka,potem je pa na vrsti spoluser posted image Drzim pesti in v mislih sem s tabo,da se vse lepo iztece in cim manj zivcnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem brala,da na jauarkah je ena rodila puncko pri 23t,je cez 2h umrlauser posted image ...pa odnos dr.user posted image ...sama imam v pon.pregled.ze zdaj me skrbi da bo vse ok.

Anamor ojuser posted image .Kaj pa imata to z drisko?

Jaz pa ze 2dni za Meri na veliko nakupujem za hladnejse case.

Neposredna povezava do sporočila: 2182
23.9.2009 16:26:30   
Anonimen
anaj držim pesti,da bo vse v redu, počivaj,počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
24.9.2009 11:39:56   
babysolza
Ojla, kje ste čveke? user posted image

Sem se včeraj čist pozabla pohvalt, da je z mano vse ok! Tako da - danes je prišla tetka na obisk, potem pa gremo v akcijo! user posted image user posted image

Danes mam pa goro dela, tako da sam pozdravček vsem in papa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
24.9.2009 12:23:18   
Anonimen
o BS super za zeleno lučuser posted image upam, da čimprej zagledaš +user posted image

Kje pa ste vse?user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
24.9.2009 12:25:04   
Anonimen
Anaj kako si?
Pri nas vse po starem, edino danes sem ji morala dati nazaj slinček,ker se mi je začela spet full slinit.
Alea-Ema bi morala priti mal k Izabeli na obisk, da jo kaj naučiuser posted image Greva zadnjič na sprehod, v bež hlačah in se mi ona usede na tla  sredi lužeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
24.9.2009 12:37:35   
Anonimen
oj

BS,zdaj pa akcijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema,tko se dela,luze so zakonuser posted image .Pri nas se je Tali,ene 3l nazaj,ko smo iskali novo stanovanje,pa sli v eno selo bogu izza nogu,in tamala tam pri vodnjaku nekaj skace,pa spredaj je bila ena fejst velka luza in kar naenkrat ona cmok,direkt na rit.kolk je blo smesno,sva z mozem crkavalauser posted image .Pa se eno tako fensi mini oblekco je imela...user posted image user posted image

Sama imam dons tudi en kup dela,pa kuhanje-no,saj je pasulj,samo vseen,pa od Meri poletne in premajhne cunjice pakiram...ene sem kar prec vrgla-zapackane,ker se ne spravi dol,ni sans.

Pa OJ NINNYuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
24.9.2009 12:56:24   
Anonimen
kleo dan danuser posted image
Taliuser posted image user posted image

cunjice sem jaz prejšni teden pakirala pa na podstrešje nosila, pa večje številke iz podstrešja dol, pa potem vse pregledat in oprat.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
24.9.2009 12:59:25   
*anamor*
Haj,

zdaj ko sem začela brati naš forum in sem videla da kuhate, sem se jaz asica spomnila, da jaz tudi pečem piščanca. Namreč imela sem obisk in sem čisto pozabla nanj. Dobro, da se ni zažgal. user posted image user posted image user posted image

Bs zdaj pa res akcija. Veselo na delo, da bo čimprej +

Midva še kar imava drisko. Sicer pa sva ok. Ena me je včeraj vprašala zakaj imava drisko. Pojma nimam, kao nek virus. Imava pa jo že en teden.
Zvedela sem, da v tistem kraju, ko sem bila jaz doma do nedavnega je že en primer nove gripe. Joj kako me je stisnilo. Upam, da nebo še več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
24.9.2009 13:00:55   
*anamor*
Aja tudi jaz sem že s cunjicamo imela opravka in sem tudi nekaj jih stran vrgla, ker so bile zapacane ali pa še kje raztrgane.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
24.9.2009 13:13:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kleo dan danuser posted image
Taliuser posted image user posted image

cunjice sem jaz prejšni teden pakirala pa na podstrešje nosila, pa večje številke iz podstrešja dol, pa potem vse pregledat in oprat.....

Jaz Talitine oddam,od tamale so v kleti,v pampers skatlah in bodo se prav prisle.Samo te sare se res nabere....imam polno klet,pa podstreho...se kup mojih cunj,ker mi zadnje 2l nikakor niso prav,pa vecinoma se nove,itak jih nocem vrst ali dat.Bo pa mal tezko s cuncami,ker bo otrok zimski,Meri pa poletna.....
ime,ktera je ze sprasevalauser posted image No,za puncko,kar zgleda je,je moz rekel da bo Safija.Poudarek na i,isto kot sofija.Meni je vsec,itak sem hotla dat Sofija,pa je ena crka drugace...Taliti pa sploh ni,se ze ves cas pritozuje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
24.9.2009 13:15:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Haj,

zdaj ko sem začela brati naš forum in sem videla da kuhate, sem se jaz asica spomnila, da jaz tudi pečem piščanca. Namreč imela sem obisk in sem čisto pozabla nanj. Dobro, da se ni zažgal. user posted image user posted image user posted image no vidis,se dobro da obstaja rruser posted image user posted image user posted image user posted image

Bs zdaj pa res akcija. Veselo na delo, da bo čimprej +

Midva še kar imava drisko. Sicer pa sva ok. Ena me je včeraj vprašala zakaj imava drisko. Pojma nimam, kao nek virus. Imava pa jo že en teden.
Zvedela sem, da v tistem kraju, ko sem bila jaz doma do nedavnega je že en primer nove gripe. Joj kako me je stisnilo. Upam, da nebo še več.jaz sem sprasevala.samo je pa hudo,da imata kar OBA driskouser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
24.9.2009 13:16:32   
Anonimen
Jaz pa Mašine kar šparam za Emo pa jih zaenkrat kar nosi, tud če je ena zimska ena pa poletna. Se pa pozna, da je Maša bolj okrogla, Ema pa bolj suha in ji je dalj časa prav. Sem ji zadnjič poskusila bundico od Maše, katero je dobila za prvi roj. dan in nosila še pri dveh letih in je Emi čisto malo prevelikauser posted image tako, da do zime ji bo prav.user posted image

Evo,alarm konec spanja.

se beremo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.9.2009 13:20:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz pa Mašine kar šparam za Emo pa jih zaenkrat kar nosi, tud če je ena zimska ena pa poletna. Se pa pozna, da je Maša bolj okrogla, Ema pa bolj suha in ji je dalj časa prav. Sem ji zadnjič poskusila bundico od Maše, katero je dobila za prvi roj. dan in nosila še pri dveh letih in je Emi čisto malo prevelikauser posted image tako, da do zime ji bo prav.user posted image

Evo,alarm konec spanja.

se beremo

Pri vas ni take razlike.13 let je cist prevec,bogve kaj bo takrat moderno.Sem pa tudi sama dala nekaj poletnih se na stran,ce ji bodo drugo leto se prav,itak bo bolj suhica-po moje no.Kr.hlace,pa majcke...Tali je kratke hlace nosila za 2leti se ful let naprejuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
24.9.2009 13:49:16   
Anonimen
Danuser posted image

Vidim, da ste že vse v garderobi za user posted image . No, jaz sem bla tud že 14 dni nazaj, pol me je pa vreme tolk zjebalouser posted image user posted image , smo mel dol v Bosni tolk lepo vreme, prav vroče. Tamala je sam v bodijih paradirala naokol.user posted image Zdej sem pa spet par cunj nazaj v garderobo dala bolj tanjših. Čeprav zjutraj je kar mrzla tkole za v vrtec.user posted image Sem dala v bistvu že vse 86 ven cunje, nekatere so ji tud te premajhne.user posted image Sem zadnjič kupila nove bodije za v vrtec, pa so po 1 tednu glih za glih.user posted image Enkrat se potegne v nogah, drugič v rokah..nikol ni prav.user posted image

Kleo, te moram še tukaj pohvalit, da si res lepa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
24.9.2009 19:17:03   
alea01
ej mamičkeuser posted image

anaj....počivaj in še enkrat počivaj. Držimo pestke, da bo vse okej in itak, da bo vse v redu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleopatra.... zelo lepa nosečka....trebuh mi pa bolj kaže na peba kot na pužo....so ziher, da bo puža?user posted image .

babysolza in slovenka.....dobro v akcijo...in seveda, da bo čimprej pozitivno...aja..pa brez zaščite v akcijouser posted image ... sem to rekla zato, ker je ena moja znanka jamrala kako ne more zanosit in pol v istem stavku reče, da tablete jemljeuser posted image  in da jih je kao pozabila nehat jematuser posted image ...sto ludi sto čudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
24.9.2009 20:57:11   
Anonimen
alea tvoja znanka je pa tuduser posted image user posted image user posted image user posted image pa še jamra da ne more zanosituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
24.9.2009 20:58:30   
Anonimen
Hej, hej bejbe. Evo mene malo na raport :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
24.9.2009 21:11:10   
Anonimen
ninny - kolk ma Ema zdej zob? Naš jih ma 12, pa mislim, da bo trojke kr tud pršle kmal.
kleo - da nkol več ne rečeš, da si ko slon, ker nisi vidla mene med nosečnostjouser posted image
didlinaa - wb, kako je blo na poti, vse ok?
alea - user posted image user posted image user posted image  dobra fora ja - tabletkeuser posted image  svašta - Izabela je pa itak najbolj priden otrok tle na junijčkih
anamor - hitro se pozdravita
polma - se strinjam z vsem, kar so napisale moje predhodnice. In če ti je kaj lažje, naj ti povem, da je blo pri nas tud tako obdobje - ko je moj govoril, da mu sam pod roke gledam, pa ga kritiziram. Sam jaz ne morem iz svoje kože - jaz sem mu hotla pomagat. No, zdej odkar sem v službi, pa moram rečt, da je veliko bolje - imam nekaj malega časa zase, pa ne vidmo se tolk velik kot prej - sej je žalostno, sam če se vidiš tolk, se tud skregat nimaš časa. Drugač pa stvari se postavljajo nazaj na svoje mesto, vendar še rabiva nekaj časa. Držim pesti, da tud pri vama zalaufa nazaj. Kar se pa tiče žlahte, pa te razumem, kaj hočeš reči. Sam sej bo, šlo mimo njega, on se bo sprijaznil in bo lažje. Mora se začeti zavedati, da umrlih ne bo nazaj in da če je potrebno z živimi ohraniti odnose.
anaj - pikapoke zate in za tvojo malo user posted image
babysolza- zdej pa veselo na delo, po moje nas bo zdej čist zapustilauser posted image
slovenka - kako napreduješ s knjigo? In projektom: še en user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
24.9.2009 21:17:39   
Anonimen
Drgač pa jaz sem čist užaljena - smrk smrk - Luka je začel govori oci, oci in zdej ko jaz pridem iz službe, me sploh ne šmirgla. Ko pa mojga ni, pa skoz telefon išče, pa pol govori oci, oci. In zjutraj, ko se zbudi, vedno njega kličeuser posted image . In sem danes zjutrajmojmu rekla, naj vstane, k njega kličeuser posted image . Zdej pa mam, k sm rekla, da ga bom naučila najprej rečt oči, da bo on vstajaluser posted image . Aja, jaz sem MA, ko ma voljo - nit prbližno ne tko pogosto, kot očita kliče, babi je BA. Pol pa pove še da ma co-PATE, pa babi ma nati-KACE, pa reče, da gre AA AA, pa da je KA KA, pa dva psa mamo tle v soseščini AHKA (Arka) in AČ (Arč), pa KUHI (kruhi), pa PIT ko je žejen, pa če mu kej damo, reče ALA. In men je to kr ok, glede na to, da sem zadnjič videla enga fantka, star tolk kot naš cca in govori ful besed, res tko razločno, sam hvala pa ne reče. Sem bila ful ponosna, ko je našmu njegova mamica dala banano, naš pa ALA. In me vpraša, a je to on rekel  hvala, jaz pa sm kr zrasla. Ker se je mal pred tem hvalila, kolk besed poveuser posted image  - sam hvala pa nimajo na repertoarju.

< Sporočilo je popravil nya -- 24.9.2009 21:20:19 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...
To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?