Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, že zdaj mi ni. no, vsaj prve pol ure je minilo bp! po službi letim še na fuš pol pa lahko začnem z vikendom!!
. Upam da bo rožca še kakšno kavico poslala
brca veselo, komaj že čakam, ampak se bojim preveč veselit, da ne bo kej narobe
. Imena sem zbirala pa še sama več nevem kakšno bi dala, ker vsakič dosedaj ko sem izbrala ime in kdor koli me je vprašal kakšno ime imamo izbrano sem povedala no čez dva dni mi ni bilo več všeč, tako da nevem še nič za 100 %
res da sva sosedi, sam pridem šele okol poldneva na Vrhniko. Za kosil sm se pa kr pr mami naročila
Lep pozdrav
spet malce sama. Upam da bo imel tokrat več od mene, ker avgusta ko sva jo prvič poslala samo na morje, sem bila ravno v obdobju utrujenosti, slabosti in bruhanja
, in mu je bilo sigurno strašno tečno - rekel sicer ni nič, samo enkrat jo je popihal na pijačo s prijatelji
.