Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Drugi pa je rekla, da plod ni dovolj težak in da bo imel verjetno kakšne motnje in da ji ona svetuje, da zaključi nosečnost. Ona je šla potem še k dvema, ki sta menila da je plod OK in tudi ona ima danes fantka, ki je brez kakršnihkoli motenj in čakajo tretjega, zamenjala je G. Kar nekaj punc pa je napisalo, da so zelo zadovoljne z njo... Tako da po moje je vse odvisno od situacije vsake posameznice (tako kot povsod) in je odločitev tvoja. Jaz bom šla kar k moji G, ker ima tudi licenco. Če kaj ne bo OK pa še k Pušenjaku, ker imam z njim dobre izkušnje. Preden te pregleda se tudi pogovori s tabo, če je kaj rizičnega pove kakšne so možnosti, kako, zakaj,... Če ne bi bilo njega jaz danes še ne bi bila
.
in glavobol. Zdaj sem odspala eno kitico in kuham kosilo in upam, da bom tudi kaj pojedla. Radosti slabosti so tukaj in upam, da čimprej minejo!
! 
bije in vse je ok.
Sem ful vesela, da je vse v redu. Najprej je spal, nato pa je bil tako živahen, da smo ga komaj ujeli in poslikali
. CD sem sicer vzela, ampak so posnetki večinoma dolgi po 3 sekunde, le en je malo daljši, tko da..
. Mislm, kaj se Dragar v Domžalah spomne - to je njegov politični pokop
. V nekaterih občinah vsaj starši dobijo nadomestilo, ker so bili zavrnjeni, kle pa niti mal ne. Rajš se naš župan zapija. Me prov zanima, kaj bi naredu, če bi mel tolk starga otroka k jest?!?!?!