|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
1.9.2009 15:51:45   
Jassika
rožca26 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super!!! Tudi jest sem navijala zate....user posted image user posted image user posted image  Čestitke, pa pazi nase in na user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.9.2009 15:58:11   
rožca26
Bravo Jassikauser posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate. Pa sva le dale še en pregled skoz.user posted image  Zdej pa le kr uživaj, se bo to pol na otroku poznal - jest sm tok polna energije, da bomo meli doma spet enega dobrovoljca.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.9.2009 17:30:41   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Loti70

Jaz imam jutri pregled in upam da bo vse ok, da bom spet videla svoje sončeko in user posted image slišala.
Lana70 ali si že bila na pregledu? Ko se vrneš se kaj oglasi in poročaj. Držim pesti.

Oooooo, sem mislila nate veš, upam, da si se vsaj malce odpočila!!! Ja, jaz sem imela danes pregled, in ne boš verjela, da sem čakala tri ure in pol!!! No, v glavnem mi je naredila UZ pregled in se je otročku tako kolcalo, da so mu tiste rokice poskakovale, mi gre še sedaj na smeh, ko se spomnim!!!

Držim pesti za jutrišnji pregled!!!user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Loti70)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.9.2009 21:57:03   
Nežka.
Živjo,
danes sem bila na NS in se je vse ful lepo vidlo. Še mož in otroka sta bila zmenoj in je tastarejši (4) ful sprševal in gledal. Najboljše je bilo to da je rekel, da to je pa Blaž na ekranu, dr. Pušenjak pa da je mogoče pa Špela. Jaz sem se tok smejala, da sem se kar naprej opravičevala, ker je slika tok skakala. No naj poročam, da je tveganje pri meni 1: 2150 in NS 2,1. In to je OK. Ne vem pa sledeče, ker mi je spremenil PDP glede na današnji UZ (velikost, meritve) na 4.3. (prej je blo glede na ZM 12.3) Torej zanima me, če katera ve, kateri datum sedaj velja za PDP?
Valen kako je pa tebi šlo danes?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.9.2009 21:58:55   
Nežka.
Aja, pa tamali je imel prav res bo Blaž, ali pa kaj drugega, ampak skratka fantek.user posted image

(odgovor članu Nežka.)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 23:18:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nežka.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
2.9.2009 7:28:24   
rožca26
Dobro jutro!

Evo eno kavico in rogliček za dober dan.

user posted image

Pri nas vse ok, včeraj smo šli na tamburaške vaje na FS Tine Rožanc, pa je hotu še naš mali pomagat. Je prec dobil eno bisernico.user posted image

Drgač pa Nežka. - jest sem imela podoben primer. Meni so PDP prestavili, ker se je datum UZ pri G in na NS popolnoma ujemal. Zato se je zamaknil na prej. Počakaj na pregled pri G in ti bo ona povedala, kdaj boš zdej mela PDP.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
2.9.2009 7:54:18   
deily

Tudi jaz se vam pridružim. Sem marčevka, natančneje 29.3.2010.
Kako se kaj počutite user posted image user posted image

Upam, da ste bolje kot jaz. Že na drugem pregledu sem bila kregana, ker so bili izvidi katastrofalni in sedaj moram jesti nesnago, če želim imeti nosečnostznosnouser posted image

Lepo nosečnost vsem user posted image

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.9.2009 11:11:09   
Anonimen
jojj...sem se danes zjutraj spomnila, da sem včeraj pozabila vzeti tableto folne kislineuser posted image a je to zelo narobe? Predvidevam, da ni variante, da bi potem danes vzela 2, ali pač?

(odgovor članu deily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.9.2009 11:29:41   
3Sonček3
Pozdravljena nosečka24!

Ni šans da bi danes vzela 2 tableti folne kisline, nič ni narobe če si pozabila včeraj vzeti, če jih drugače redno jemleš in ne pozabljaš pogosto nebo nič narobe brez skrbi

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.9.2009 13:18:54   
Čmrlika
Ehla, sploh niste opazle da sem prila iz anonimnosti...user posted image user posted image user posted image

No, smo imeli včeraj nuhalno vse je tipitopi in smo ful veseli, ker bo Taja dobila brateca! user posted image user posted image user posted image

Drugače pa imam naslednji pregled 16.9.

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 2.9.2009 13:20:04 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.9.2009 13:32:42   
Anonimen
ja drugače se mi je to, da sem pozabila vzeto folno zgodilo prvič odkar jih jemljem, tko da pomoje res ne bo kakšne hude panikeuser posted image -upam. Drugače pa komaj čakam na NS, ki jo imam 8.9, pa se mi že takoooo vlečeuser posted image , pa skrbi me kakšni bodo rezultati, ker sem tak panik mal. Pa zdej odkar sem noseča sem opazila da sem strašno občutljiva ratala na vsako stvar, takoj nekej jokat začnem, samo če preberem kakšno zgodbico o materinstvu, ali pa še huje- o otrocih, ki se rodijo s kakšno napako...sploh ne bom več brala takšnih stvari, ker sem pol dva dni čist prečuser posted image

Čmrlika: samo da je vse super!vesela, veselauser posted image Upam da bom jst tudi izvedela spol na NS, ker sem izjemen firbecuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 2.9.2009 13:33:20 >

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.9.2009 13:42:36   
3Sonček3
nosečka24 te čist razumem tud js sm bolj občutljiva odkar sem noseča vsaka malenkost me gane do solz tut naprimr tista reklama od Tuša k so 500 otrokom podarili nepozabne počitnice user posted image pa ni nč tazga sm mi gre kr na jok učasih. Nočm bit pametna al pa karkoli sm ti svetujem da čim manj bereš in razmišlaš o slabih stvareh v zvezi s svojo user posted image . Misli pozitivno!!!
Js mam pa NS 10.9. in tut komej čakam da spet vidm mojo malo štručko. Zanima me če ma katera mogoče cd od NS a so res ful kratki posnetki gor, kr če so res pol se ti sploh ne splača vzet cd-ja če se skos neki prekinja. Pri katerem G ste pa dobile cd?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.9.2009 13:58:14   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

ja drugače se mi je to, da sem pozabila vzeto folno zgodilo prvič odkar jih jemljem, tko da pomoje res ne bo kakšne hude panikeuser posted image -upam. Drugače pa komaj čakam na NS, ki jo imam 8.9, pa se mi že takoooo vlečeuser posted image , pa skrbi me kakšni bodo rezultati, ker sem tak panik mal. Pa zdej odkar sem noseča sem opazila da sem strašno občutljiva ratala na vsako stvar, takoj nekej jokat začnem, samo če preberem kakšno zgodbico o materinstvu, ali pa še huje- o otrocih, ki se rodijo s kakšno napako...sploh ne bom več brala takšnih stvari, ker sem pol dva dni čist prečuser posted image

Čmrlika: samo da je vse super!vesela, veselauser posted image Upam da bom jst tudi izvedela spol na NS, ker sem izjemen firbecuser posted image user posted image user posted image

Na nuhalni bo vse ok...in ti tvoji občutki so čisto normalna stvar...mene tud daje to i me je tudi v prvo...saj veš hormoni pa to user posted image
Jaz pa opažam, da sem zdaj ful bolj flegma v tej nosečnosti...včeraj niti trepnila nisem pred nuhalno...joj, pri taji pa so mi živčki delali sto na urouser posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.9.2009 13:58:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

nosečka24 te čist razumem tud js sm bolj občutljiva odkar sem noseča vsaka malenkost me gane do solz tut naprimr tista reklama od Tuša k so 500 otrokom podarili nepozabne počitnice user posted image pa ni nč tazga sm mi gre kr na jok učasih. Nočm bit pametna al pa karkoli sm ti svetujem da čim manj bereš in razmišlaš o slabih stvareh v zvezi s svojo user posted image . Misli pozitivno!!!
Js mam pa NS 10.9. in tut komej čakam da spet vidm mojo malo štručko. Zanima me če ma katera mogoče cd od NS a so res ful kratki posnetki gor, kr če so res pol se ti sploh ne splača vzet cd-ja če se skos neki prekinja. Pri katerem G ste pa dobile cd?

Jaz sem dobila dvd, sicer moraš pri tej dohtarci sam rečt, pa tud pokasira ti ga user posted image ... drugače pa so posnetki lahko ful različni...moj palček včeraj je bil ful skoz v nepravih položajih pa je pač večkrat prekinjeno, ker smo telovadli in bla bla...medtem kmo pri prvi nuhalni pa je bla Taja fenomenalna za snemat in nimam niti ene prejkinitve...ne morš pa vedet, kaj te čaka? user posted image user posted image

Aja, sem bla pri pelkičevi v MB-ju.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.9.2009 14:02:59   
3Sonček3
Aha se pravi je odvisno od user posted image  user posted image . Js sm naročena pri dr. Saši Trampuž v Grosuplju in NS stane 60€ + 10€ cd. 

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.9.2009 14:09:15   
Čmrlika
Otroci so vedno tisti, ki nas znajo najbolj nasmejati z svojim početjem. Če te trenutke ujamemo z fotoaparatom je toliko boljše. Nekaj takih slik smo našli tudi mi.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.9.2009 14:10:57   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Aha se pravi je odvisno od user posted image  user posted image . Js sm naročena pri dr. Saši Trampuž v Grosuplju in NS stane 60€ + 10€ cd. 

Mogoče oziroma sem jaz to malo sklepala ko sem zdaj drugič opazovala... posnetki so pri meni prekinjani, ker je morala ful iskat kar je rabla...in pol se prekinja...
Saj pravim, ta prva pa je v nulo v enem kosu vse narjeno user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.9.2009 14:30:09   
Anonimen
uu..jst upam da se bo mojo pikico dobro vidlo, da bodo posnetki dobri in se mi bo splačalo CD vzet. Upam pa tudi, da se bo spol videluser posted image ti, ti firbecuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.9.2009 14:44:46   
vekybel
Vam povem da se vseeno splača vzet cd s seboj, ker je tako lepo ko lahko še doma gledaš kako je bilo na pregledu. Je pa res vseeno od user posted image  ampak pri nas je user posted image spal pa mi je rekla Pelkičeva v MB, da naj malo zakašljam pa se je user posted image  že premikal. Posnetki so brez presledkov, tečejo en za drugim in trajajo okrog 10min. Spola ni mogla določit ker user posted image  ni pokazal, he he he.....
Vsem ki greste vam priporočam da si vzamete cd s seboj, ker vam bo lahko kasneje žal.
Pa držim pesti za dobre rezultate.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.9.2009 14:55:39   
3Sonček3
Meni je v Grosuplju rekla da mi ni potrebno cd-ja nosit seboj da imajo oni že vse pripravljeno, no sej nevem če je to tolk pomembno itak se bo vsaka pozanimala če jo bo zanimalo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.9.2009 15:10:56   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Vam povem da se vseeno splača vzet cd s seboj, ker je tako lepo ko lahko še doma gledaš kako je bilo na pregledu. Je pa res vseeno od user posted image  ampak pri nas je user posted image spal pa mi je rekla Pelkičeva v MB, da naj malo zakašljam pa se je user posted image  že premikal. Posnetki so brez presledkov, tečejo en za drugim in trajajo okrog 10min. Spola ni mogla določit ker user posted image  ni pokazal, he he he.....
Vsem ki greste vam priporočam da si vzamete cd s seboj, ker vam bo lahko kasneje žal.
Pa držim pesti za dobre rezultate.user posted image

nama niti kašljanje ni pomagalouser posted image  sem morala malo telovadit user posted image  presledkov ni ,ja so pa posnetki prekinjani.
a si mela svoj dvd...meni je srekla da mora svojga dat , ker ne ve če ji prime...sem bla jezna pa še 10 € ...je pa fajn spomin,res

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 16:21:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.9.2009 18:54:47   
vekybel
prvo nisem vedla pa sem vzela s seboj CD in DVD, pa potem mi je rekla da ona da svoj DVD in je tudi 10€.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.9.2009 19:23:27   
Anonimen
Meni pa ni bilo treba za DVD plačat čisto nič!! Pa tudi sam mi  je na DVD dal slikice in filmčke brez da bi kaj rekla. Zraven pa sem dobila še 5 slikic.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!