Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
,
. Jaz sem v 16 tednu pa še nič, edino kakšen krat se mi zdi da je ali pa so čreva sej nevem, upam da bom hitro začutila brcike, ker že tako se sprašujem kako je z 
dobila sem najlepše darilo do zdaj in sicer NS (pregledal me je dr. Pušenjak - same pohvale tudi zanj) je bil super: nuhalna 1,5mm, tveganje za DS 1:7653, glavica je velika 22mm, trup 61mm
noseča sem 12t6d in sm prov srečka nosečka. hkrati me je pa presenetil moj mož, ki je trdil, da ne bo mogel priti na NS in se je pojavil - res me je lepo presenetil in sem full srečna. bebika - ne vem, če je punčka ali fantek je najprej spala, potem pa se je zbudila in dvigovala glavco, rokice,... res neverjetno. presrečna sem, da je z dojenčkom vse v najlepšem redu in pa, da je moj bil zraven, ko sva prvič videla svojega prvega otročička
naslednji pregled imam 9.10.
.
najbl vama želim da boste mele zdrave
da še ni prepozno, ker si ga še nisem šla kupit
.
je na šihtu, tašča ponavad kosilo skuha js se pa dougočasm hehe. Ker ne hodm v službo mi dnevi minevajo zeeeeellllllllllllooooooooo počasi. Joj kje je še marec
, ga moram jemati 5 dni, potem bom pa videla če bo kaj boljše.
. Po 7. mesecih sem pa začela z ločevalno dieto in shujšala za 10kg. Joj ko se spomnim tiste postavice...