Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen Pozdavljene , po zeloooo dolgem času......! 3Sonček3, najprej hvala za obvestilo o majčki, vendar se zaenkrat nisem odločila. Zakaj se vam toliko časa nisem javila? Najprej je bila ena manjša krvavitev, čez par dni pa se je usulo na polno in sem letela na KC na urgenco. G ki me je pogledala je rekla da slabo kaže, je res kar lilo ven. No na UZ pa je pikec bil OK. So me sprejeli, bila sem tam 3 dni, krvavitev je ponehala. Sedaj sem že 1 teden doma, imam še rjav izcedek občasno, drugače OK. Ne znajo pojasnit kaj je bilo, verjetno je to, da mi posteljica leži tako nizko in da je pritiskala na maternico in mi je počila kaka žilca. To je tudi dr. Pušenjak napisal, ker ga je moja sestra vprašala. No ko vse skupaj raste, se tudi posteljica pomika navzgor in bo kasneje verjetno še vse OK. Danes sem imela kontrolo, je vse super s pikcem, posteljica je še vedno nizko, baje je pa od NS nekaj zraslo tako da počakamo MF, da potrdijo kaj imamo. Itak mi je vseeno, sva pa imela že ime, zdaj pa ponovno na lov Nisem se vam oglasla, da vas ne bi preveč strašila, pa tudi ni mi bilo za pisati o tem. Tako da samo držite pestke, da tole premagava in bodo naslednji meseci spet najlepši Vas pa redno berem, sržim pestke za vse preglede in vsem, ki ste jih že uspešno dale skozi! Naj vam sije sonček in uživajte! Super da sta z zdaj ok. naj tako ostane!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|