|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
1.10.2009 7:38:34   
Skodrana mama
ja Rožca26 se strinjam z Zoey.

Zoey jaz sem prej živela glih tako na Vrhniki sam da sem se poročila na Breg pri Borovnici. A ti živiš na Vrhniki?user posted image user posted image user posted image

Kdaj se bove zmenile za user posted image  če si seveda za to?

user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
1.10.2009 7:42:00   
Skodrana mama
user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČNO NA PREGLEDIH VALEN, LORELAJ IN ROŽCA26!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
1.10.2009 8:45:53   
rožca26
Jutro!

Zoey, skodrana mama - sm prec za. Vedve sam rečta kdaj bi šle na kavo, pa bom že jest probala uletet na Vrhniko. Drgač sm pa tudi jutri tam.Grem v Tiar pod škarje.user posted image

Drgač pa - a ste za eno kavico? Imam prov lepo.

user posted image

Jest sm svoj kapučinček že spila. Sm ga rabila, ker sem bila včeraj neprespana, dans je pa mali spal skoraj do 7ih user posted image  Pa če bi bilo po moje, bi moral spati še dljeuser posted image  Me prov zanima od kod smo črpali toliko energije, kot jo sedaj naši malčki. Po vsej verjetnosti iz prihodnosti user posted image

Drugače pa vsem prov en lep dan. Naj se vam sonček lepo smeje. Vsem pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
1.10.2009 8:50:59   
Skodrana mama
user posted image user posted image user posted image Rožca26
SUPER jaz se strinjam za jutri sam upam da je to popoldne ker delam do enihuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
1.10.2009 8:54:57   
rožca26
Mi ni problema, sam jest mam frizerja ob 15ih. Če ste za ob pol dveh al pa pol kasnej mi ni panike. Računajte, da bom pri frizerju uro in pol. Če pa vam je pozn, pa tud ni problema, če se zmenmo kak drug dan. Jest sm na Vrhniki lahko vsak dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1880
1.10.2009 9:13:59   
zoey
user posted image , akcija!
Rožca 26, jaz imam čas do 16h, tako da meni bi bilo ob pol 2h ali 2h čist kul. Kaj praviš skodrana mama, bo ok, al rabiš malo zadihat po službi?
Pupe, smo na vezi
Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.10.2009 9:31:42   
sanip
Ja lana70 sej jest tud ne ležim vedno, mal se izležavam pa mal za računalnikom pa mal po kuhni, dnevni....in seveda odštevam dneve do rezultatov... Jest tud upam da bodo čimprej ker me že pošteno matra...držim pesti da bo vse v redu...no sej se slišmo kej!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
1.10.2009 9:43:33   
vekybel
Dobro jutro,
rožca26 hvala ti za kavico, ma prav dobra je bila user posted image .
učeraj zvečer sem imela vaje pri školjki po dolgem času in danes posledica da sm prav neki utrujena pa ne vem kaj šeuser posted image
Želim vam lep dan pa se pišemo še kaj.

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
   [Brisano sporočilo]
1.10.2009 9:50:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 1884
1.10.2009 10:10:15   
Skodrana mama
Zoey in Rožca26

user posted image user posted image user posted image  se strinjam lahko ob pol dveh!user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
1.10.2009 10:19:18   
Rocio
Ojla,

hvala za sporočilo, saj vas berem, ampak se mi ne ljubi zmeraj pisati. Majčke ne bom naročila, hvala. Ste pa maksimalno pridne kar se organizacije , predvsem pa pisanja tiče!

Lep dan vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 1886
1.10.2009 10:32:16   
rožca26
Zoey in skodrana mama - a sta pol za Mantovo ob 13.30? Drgač pa jest bom po vsej verjetnosti prišla z Vidom. Upam, da ni to problem, pa še prepoznale se bomo. Kaj pravta?

So me zdej iz BC klicala, da so končno dobil avtosedeš sk. 1. Smo čakal nekaj dni več kot 1 mesecuser posted image  K se mali zbudi in poje, greva tja. Komaj čakam, da ga prestavimo, Vid pa tudi.

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
1.10.2009 10:54:55   
Skodrana mama
Zoey in Rožca26 z moje strani vela da se dobimo ob pol dveh v Mantovi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
1.10.2009 11:18:29   
zoey
Rožca & Skodrana mama, velja user posted image . Če se da, dejmo kavč okupirat user posted image .
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1889
1.10.2009 11:30:51   
Skodrana mama
user posted image user posted image user posted image  OK KAVČ POL Zoey in Rožca26 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
1.10.2009 11:48:38   
zoey
Pa rdeč nagelj pa Nedeljca pod roko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1891
1.10.2009 11:53:14   
Skodrana mama
user posted image user posted image user posted image   zdej sem pa nasmejala Zoey user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
1.10.2009 11:58:35   
3Sonček3
Čau punce!
Evo mene iz zavoda user posted image eno uro sm bla gor pol pa še s sestrično na sokeca pa je minil cajt. Ja vrjetno ste mele vse že preglede danes tko da ...itak je use uredu user posted image .

Še seznamček da bo mal bol pestro moje sporočilce k nevem kaj naj še napišem.

BELO - RDEČA vekybel   št.48 skodrana mama   št.38 rožca26   št.40
ČRNO - RDEČA branka28   št.44 sandrica23   št.36 7lina7   št.40 nosečka24   št.40

S.MODRA - T.MODRA lorelay*   št.38 MLADA MAMICA   št.40 manika   št.46 zvezdici   št.38 mojcej77   št.44 MijaŠ   št.42

ORANŽNA - ČRNA 3sonček3   št.36

BELA - T.MODRA zoey   št.38 capika   št.46 Jassika   št.44 malicki   št.38? pikapolonica80   št. 36 ali 38 meti.v   št.36 TejkaPK   št.42 MijaŠ   št.42

ENOBARVNA V IZREZ ursa_p   bordo majica   št. M

Skupaj nas je 23 user posted image še malo

Ja MijaŠ je 2x napisana zato ker bo 2 uzela, da nebo kera mislna da je kakšno naročilo manj.

Glede napisa pa če lahko js zbiram (hvala) bo pa tkole nogice pa napis pridem marca.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
1.10.2009 12:06:40   
3Sonček3
Lahko mi pošljete vaše naslove na ZS sm si uredila papirje user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
1.10.2009 12:14:03   
lunka1
3sonček3 - kaj si izvedela na zavodu? daj, prosim, malo poročaj user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
1.10.2009 12:21:18   
3Sonček3
lunka1 Nč nism zvedla tazga kar bi se mi zdelo pomembno. Sprašvala me je o izobrazbi, o znanju jezikov, računalništva,... mogla sm ji dat naslov kjer sem 3ure skupno (npr. od 7-10) dosegljiva, ker je lahko kontrola da slučajno nisi kje na kakšnem šihtu zjutraj ane user posted image . Pol mi je dala pa še vabilo, kr se morm 11.1. spet oglast nevem čist zakaj ampak dobr bom jih šla pogledat. Pa svetovalko, ki ti jo dodeli ji morš sporočit kdaj si rodila, pol k prideš domou kr je neki o delovni dobi govorila, zdej pa nevem al mi teče zdej pa do poroda al mi teče pol k bom na porodniški, nism razumela user posted image . Pa dala mi je še en obrazec s katerim grem na občino, če slučajno nebi bla preko socialne zavarovana, se grem pol na občino zavarovat kot občan. Je pa napisala tut da nism aktivna iskalka zaposlitve zarat nosečnosti ane in je tut rekla da me itak vrjetno noben ne bo hotu za par mescou, če maš pa rizično nosečnost te pa sploh nebo noben hotu user posted image tko da jutr bom zvedla tisto glavno ko se grem na socialno prjavt, pač kok denarne pomoči bom dobivala od kdaj do kdaj jo bom prejemala in take zadeve, tko da še jutr sporočim kako je blo na socialni. Če te še kej dodatnega zanima kr prašej mogoč sm kej pozabla napisat.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
1.10.2009 12:28:56   
lunka1
..aha. Tisto o delovni dobi - baje nam teče med porodniško, torej en mesec pred porodom začne. Mislim, da..., nisem zihr.

A ti je kaj rekla o denarni pomoči, ki jo brezposelni kot iskalci zaposlitve dobijo od Zavoda? (Nimam v mislih socialne pomoči, ki jo da Center za socialno delo in znaša 160€.) Verjetno moraš biti aktiven pri iskanju zaposlitve, ane, če hočeš to dobiti... Jaz najraje sploh ne bi povedala, da sem noseča, ker se mi zdi, da nas kar malo diskriminirajo..
Sicer meni je vseeno - če mi najdejo službo za 3 mesece, bi šla tudi delat - odvisno od tega, kaj bi dobila, potem pa itak že nastopim s porodniško (en mesec pred porodom). Z mojim sva tudi malo na tesnem finančno, ker se seliva in bi nama vsak evro prišel še kako prav.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.10.2009 12:36:54   
3Sonček3
Ja zdej v tvojem primeru nevem kako je sm men je blo pa bl ugodno povedat da sm noseča. Ker na naslovu kjer sem prijavlena (se pravi pri mami) je tko ane samo mami je zaposlena, pa dva šoloobvezno otroka mamo še tko da bom dobivala, ker me samo mama nemore preživet pa še tko. Glede dnarja iz zavoda mi ni rekla nič, zato ker sem zdaj 1. prjavlena na zavodu in pred tem nisem bla nikjer zaposlena, iz zavoda dobivajo pa samo tisti ki so bili zaposleni koliko je pa odvisno od delovne dobe, tko js razumm k se pogovarjajo uni mal starejši user posted image . Iz socialne dobiš pa okol 260 ne 160 si se mogoče zmotla al me strašiš da še 200 € nebom dobilauser posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
1.10.2009 12:48:46   
lunka1
Tudi jaz še živim pri mami, ampak novembra diplomiram in sem stara 29, torej me mama ni več dolžna preživljat. Kar je cela pi..., ane user posted image

Bila sem zadnjič na Centru, ker tam dela moja kolegica in sem jo šla vprašat, kako je s to socialno podporo in je rekla, da jaz v mojem primeru dobim 160€. Sem sigurna da je rekla tolko, ker sem bila sama tudi kar malo razočarana.

Tole sem našla na netu, pa zdaj ne vem več, kot kaj se mi štejemo. Ampak z ozirom na to, da živimo pri starših, bi rekla, da kot "vsaka naslednja oseba...", kar pride 158,76€... No, počakajmo do jutri, boš ti bolj natančno povedala.
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/sociala/denarna_socialna_pomoc/

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
1.10.2009 12:54:09   
3Sonček3
lunka1  hvala ti za tole stran, zato ker js še mal študiram al bom več dobila če bom rekla da živim pri mami al bom več dobila če rečem da živim pri fantu. To me zelo bega kr nevem kaj naj rečm a tam tega ne smeš prašat

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?