Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
če bo mi je pa tut neki posebnega (Liam). Že od nekdaj sm mahnjena na redka imena, ampak mi more lepo zvenet, no usak ma pač svoj okus, če nebi blo tko pol bi bli lahko vsi isto poimenovani
. rožca meni je ljubše ime Gaja, brez zamere ampak naši psički je ime Gaja, čeprou se js s tem nism strinjala, ker je od kolega hčerki tako ime ampak je mami tako vstrajala pri tem imenu da smo popustili, sej smo navsezadnje zarat nje dobili psičko. Lepo ime za punčko pa mi je tudi Aisha ampak bi me moj rajši pustu kukr da bi dal hčerki tok ime
, je blo pa tut tko ime naši 1. psički in se mi je ime ful dopadlo.
, čeprou nimam rizične
, mi pa na nobenem pregledu ni poslušal srčka mojga
, to smo meli srečo slišat samo na NS, še dobro da mam AS doma da lahko ta najlepši zvok usak dan poslušam. 
tko ušeč da si ga je še on prlastiu zdej pa smrči ko medved in nemorm zaspat
. Čeprav ona gleda od prvega pregleda do naslednjega, ali kako?
. Tako da po morfologiji se bova s tem začela intenzivneje ubadat.
.
.
, ampak sej bom potrpela, vse za mojega
.
. Spet čakat en mesec, jooooj......