go_ta
|
Dobro jutro! Ura je šele 9?!?! Meni se zdi, da je že pol dneva okrog Smo spali bolj slabo, do 6 se je 3x zbudil. Ampak včerj sm temo na nedonošenčkih brala, tako da te neprespane noči niso noben problem. Lazanja je narejena, samo še speči jo moram, Niko bo jedel pa kolerabo pa še kaj Kako so bolančki? Upam, da bolje eee35, zdaj, ko si tako spremenjena osebnost, boš šla verjetno tekmovat za miss Slovenije in potem miss sveta, si boš prizadevala za svetovni mir in dobronamerne nasvete, ane? aprilčica, mesno lazanjo naredim (mleto meso in pelati v eno maso, bešamel in nariban sir, to je vse, kar rabim ) Čeprav zadnjič sem v gostilni naročila zelenjavno lazanjo, je bla tako dobra Jo bom enkrat naredila, ko bo Niko tud lahko vse to jedel, za lubija pa seveda mesno lazanjo, ker on ni vegetarijanec anžetka, sem se spomnila, kaj bom dopisala v dnevniku za 1 mesec: večkrat polulam očija in mamico, očija včasih tud pokakam. Ha ha, to so bli zabavni trenutki miška, če ji paše hojica, ji paše muca, tud jst lahko pohvalim lubija, da vse dela. Ko on pospravlja, se mu moramo umaknit izpred oči, on rabi mir. Edino, kar ne zna, je cunje oprat, drugače pa vse (lika, pomiva, pometa, sesa ...). Hvala, tašča Glede nasvetov ... saj v bistvu veš, katere osebe pametujejo za vsako stvar, katere ti pa dajo kak dober nasvet s cajta na cajt. Sam očitno nimam s takimi ljudmi opravka, ker se ne spomnim, da bi mi kdo dvignil pritisk zarad tega. Okej, moja mami je druga zgodba - mamice so pač take. One imajo VEDNO nasvete za nas Upam, da jst ne delim dobronamernih nasvetov Pri nas bo tud očitno sonček, upam, da bomo šli kaj ven