|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
6.2.2010 21:07:52   
anžetka
Go_ta, sem isto razmišljala-da bi jih namočila, da se zmehčajo, kot si rekla, pa piše, da ni treba namakat al pa kuhat...Kr neki! No, naslednjič bom vseeno namočila v vrelo vodo. Sicer imam pa raje mal bolj gumijasto kot pa trdo...grrruser posted image   user posted image  Uf, pa en kozarček vinčka sem spila zraven-na hitr, ker je itak mali tečnal in ne morem niti spit niti pojest v miru, tako da sem čist nažrta in malo "okajena"user posted image user posted image  Se mi zdi, da se me ful hitr prime...user posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
6.2.2010 21:10:49   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

anžetka, tiste puzzle su ful fajn, se mali lahko gibajo prosto naokrog. Mi jih imamo, men so super, še posebej, ker potem ni tako mrzlo na tleh. Dnevnik pa jst že pišem - sem pod vprašanjem Kaj že znam pri 1 mesecu napisala, da nič pametnegauser posted image

Ta je pa ful hudauser posted image user posted image user posted image user posted image   Sam dejansko znajo že otroci ob rojstvu ful veliko. Ampak tega itak ne morš napisat...znaš dihat, gravitacija se spremeni, jokaš, ješ drugače,...user posted image user posted image user posted image  le kaj si bo mislil?!user posted image
Go_ta, zdele pa čist ovnava, prevladujeva na forumuuser posted image

< Sporočilo je popravil anžetka -- 6.2.2010 21:12:10 >

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
6.2.2010 21:13:15   
go_ta
anžetka, ja jst nč nisem opazila omembe vrednega pri enem mesecuuser posted image Pa se tuhtala pa tuhtala, kaj za vraga nj napišem, pa sem ga gledala, pa ničuser posted image Se bo vsaj nasmejal, ko mu bom to pokazala. Alpa njegovi ženiuser posted image user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
6.2.2010 21:14:29   
go_ta
Če se mi pa ne da delat diplomeuser posted image Lubi je na svojem računalniku, najbolje, da mu pošljem kako sporočilceuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
6.2.2010 22:02:19   
aprilčica07
Dober večer,

najprej za vse bolančke..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anžetka, go ta: sta imeli dialoguser posted image user posted image user posted image jst še nisem nikoli delala lazanje, kaj date notri? naredite mesno ali zelenjavno?
anžetka: jap, bleda pr rdeči barvi las... itak sem bledikave sorte, ma takrat je blo še bolj očitno.. zdaj je malenkost bolje, sem še vedno bleda, ma ni tako opazno kot prej.. pa super, da je lubi bolši..user posted image
go ta: ja, pošlji lubiju sporočilce, ti bo takoj mežikat začeluser posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: oo, zdaj bo akcija... boš vidla kaj bo šele ko začnejo po štirih plazit, niti nič ni več varno pred njimiuser posted image user posted image
modra smotka: lušni steuser posted image user posted image user posted image user posted image
drnula: hvala za izčrpno poročilo o peti in šesti bolezni... Jakob tega še ni imel, pa sem pol vprašala.. moški in pospravljanje: ja, moj šalce in krožnike pospravi za sabo, ima pa eno ogabno navado in to je, da si sezuva nogavice kjerkoli se mu pač zazdi in JIH TAM PUSTI SEVEDA.user posted image user posted image En cajt jih nisem pobirala za njim, pa mi je blo parkrat nerodno pred določenimi osebki in zdaj jih  še vedno z komentarji ponavadi poberem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prej je Jakob imel spet akrobatski padec, HB je vse celo. Bali smo se da je kateri zobek odlomljen, ampak ni nič, vse celo. Hudič mali ko ne da miru in ne da miru...user posted image user posted image pol so pa taki padci, da ti je zraven kr slabo..user posted image Julija spi, Jakob pač še ne. Zdaj izkorišča ta njegov padec in mu gre presneto dobro. Je šel spat že pred 21, pa še kr ne spi, mulček. To njegovo večerno uspavanje mi požre precej živcov.  A še to, Julija uspe dat nogice v ustauser posted image user posted image

Grem spat, bo najbolše, oziroma še malo čipsa požret, pol pa na kavč počivat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
6.2.2010 22:21:46   
eee35
Nobene ni bilo, pa sem se spravila na drugi temi pisat, evo, pa je ratalo, da sem ena groza od ženske, sebičnež, pa kaj še, nisem si zapomnila, jooojuser posted image . Najbolj grozno je to, da se nisem pretirano zasekirala, Miška, a misliš, da bi se morala, ker si malo pisala na isti temiuser posted image  verjetno si spremljala. Še dobro, da tam hel ni šla, ker ona glede ˝nasvetov˝bi imela kar veliko za povedat, mislim, da ne bi tem od bivše tašče rekla dobronamerne...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
6.2.2010 23:02:58   
Anonimen
eee...ves da se ne spomnim.... sam vem, da sem bla ist nenormalno pametnauser posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2707
6.2.2010 23:31:44   
eee35
Ja, res si bila, celo sem pomislila, da evo, je napisala enako kot jaz, samo z druimi besedami. Gina pa mi zgleda en zelo dober čovek, ki v vsakem išče tudi nekaj dobrega. Meni pa se, priznam, ne da. In kaj pol??????user posted image  Eh, dajte me linčatuser posted image  Saj mi cel ta pogovor zelo zabavenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
6.2.2010 23:32:37   
Anonimen
ajaaaaaaaa.....o vtikavanju govorisuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.2.2010 0:06:23   
eee35
In ti si mislila, da o čem?user posted image user posted image user posted image  Madonca, Miška! Skačeš po temah kot divji zajc, pa pol te človek ujeti ne more...Valjda vtikovanjeuser posted image  Grem se vtakniti v posteljo...Aha, pa sem se odločila, da bom začela vsepovsod deliti dobronamerne nasvete, pa želela vsem world peace in te stvari. Zelo bom od danes naprej kuluser posted image  In vsi me bojo takoooo imeli radiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.2.2010 0:58:49   
Muca83
Danes je imel pa tast rojstni dan in smo šli na praznovanje. In je bila Lana tako utrujena, da je v avtu zaspala in sva jo samo slekla in preložila v posteljo. In zdaj spi neprevita in ni v pižami. Ma prov slab občutek imam zarad tega  Popoldne sem pa skupaj z njo zaspala in sva spali uro in pol. Prav zanimivo kako je sposobna tako dolgo spat, če sem jaz zraven, če spi sama pa vedno samo pol ure.
Pismo, pa še škornje moram it zamenjat, zdaj sem naredila par korakov v njih pa se mi zdi, da so mi malo premajhni. Sem jih očitno preveč na hitro pomerila in samo na eni nogi. Se mi zdi, da imam eno nogo malenkost večjo kot drugo.

hruškolinka, evo naša pa ne brca v obroču čisto nič. Prav pri miru ima noge Pa tud brez obroča noče brcat.

hel32, snega vam pa čisto nič ne zavidam. Tukaj je danes večinoma deževalo, nekaj časa je tudi malo snežilo ampak se ni kaj veliko prijelo. Ma kdaj ga bo konec, jaz hočem pomlad

aprilčica, luštni ste ful!

modrasmotka, hruškolinka, za nasilje v otroštvu. Jaz upam, da ne bom v kakšnem navalu jeze kdaj udarila svojo miško. Se bo treba kontrolirat itak je pa sedaj to kaznivo. Me pa zanima, hruškolinka, a si mamo kdaj nazaj udarila? Ker moja sestra se je potem kot najstnica začela fino nazaj upirat in vračat, pa tudi policija nas je velikokrat obiskala.

Glede pospravljanja: mojemu ni problem tudi kaj naredit, tako da kdaj posesa stanovanje, redno polni in prazni pomivalca, pospravi kuhinjo po kosilu, preoblači posteljo, ima čez čiščenje kletke od živali, pa ko imava obiske pripravlja narezke, kuha kavo itd. Kar je pa pranja, likanja, pomivanja tal, kuhanja, brisanja prahu to je pa vedno na meni. Jaz sem kar zadovoljna.
Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanje

Ura je pozna. Grem pod tuš pa spat.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.2.2010 7:44:42   
eee35
Jutro! Sem prva zgleda danes, pa vprašanje, kok vas bo gor prišlo. Mali še spi, spal je od 20 do 23.45, pojedel, pa seje zbudil šele malo pred 7 uro. Ampak jaz sem slbo nekam spala, pa ne morem več, nekam nisva usklajena, tako, da ne preostane mi drugega kot kavica...

Rada bi šla z malim nekam na daljši sprehod, ampak takšno je od zunaj, dauser posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.2.2010 8:42:40   
aprilčica07
Jutro

eee35: mi imamo pa sonceuser posted image user posted image user posted image user posted image pridi na Primorsko...user posted image user posted image user posted image tema vtikovanje: sem brala, komenitrat se mi ni dalo, no, mene ne moti, če mi kdo kaj svetuje in to, mi gre pač skozi eno uho noter skozi drugo ven, gane me pa ne več user posted image , če je pa nasvet pameten ga pa ponavadi preizkušam... me pa res ne znervirajo več s izjavami podobni tej: joj, a nisi še dala pašte Juliji? ali pa limona oz pomaranče? pa saj bi morala, veš.. ja ja ja, vi delajte kakor vam paše, jst pa po svoje...user posted image user posted image user posted image user posted image Ginine komentarje jst vedno rada preberem, ker se mi zdi ena super dobra ženska, ki po mojem v vsakem in vv saki stvari išče le dobre stvari..user posted image
muca: joj, bogica..user posted image user posted image user posted image te lahko vprašam, kakšen odnos pa imata zdaj z očetom, če ga sploh imata? če je vprašanje preveč osebno, se ti opravičujem..user posted image user posted image user posted image user posted image   vidim, da ste imeli pester dan včeraj, praznovanje pa  to.. vem, da si enkrat pisala, da Lano zmervira, če je več ljudi okoli.. a je zdaj  kaj bolše? trenutno ima naša neke ideje, da ko vidi neznan obraze začne tulit kot zverina--... Jakob tega ni delal, pa me je mala s tem čisto šokirala.. ma bo že..user posted image

Nevem kaj bomo danes delali. Morebiti bosta dedca šla na vikend, mi2 pa ostanemo tle. Jutri pa na hrib.. Danes obvezno ven, ker je sončekkkkkkkkkkk

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.2.2010 8:46:30   
Anonimen
jutrooo, mi imamo tudi sonceeeek!user posted image

punce, jst pa nino dajem ze malo v hojicouser posted image in ful vriska in se emeje notri in se odbija....skace ko hudicek....user posted image

ha, pa sem se odločila, da bom začela vsepovsod deliti dobronamerne nasvete,

eee, ne noooooo....to je dolgocasn.... provocirat. daj raj touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.2.2010 8:53:59   
aprilčica07
miska: hojica? A Nina že obvlada? bravo punčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem brala tud tvojo komentarje na uni temi..user posted image user posted image user posted image eden mi je bil še posebej všečenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.2.2010 8:55:29   
Anonimen
aprilcica, kateri pa?

Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.2.2010 8:58:04   
aprilčica07
miska: tisti, ko si pisala od ene kolegice, da ima 30 stopinj v stanovanju in mali neutolažljivo tuli...user posted image si napisala dva primera kako lahko situacijo rešiš... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.2.2010 9:01:51   
Anonimen
aja:)

Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.2.2010 9:09:40   
go_ta
Dobro jutro! Ura je šele 9?!?! Meni se zdi, da je že pol dneva okroguser posted image Smo spali bolj slabo, do 6 se je 3x zbudil. Ampak včerj sm temo na nedonošenčkih brala, tako da te neprespane noči niso noben problem. Lazanja je narejena, samo še speči jo moram, Niko bo jedel pa kolerabo pa še kajuser posted image
Kako so bolančki? Upam, da boljeuser posted image
eee35, zdaj, ko si tako spremenjena osebnost, boš šla verjetno tekmovat za miss Slovenije in potem miss sveta, si boš prizadevala za svetovni mir in dobronamerne nasvete, ane?user posted image
aprilčica, mesno lazanjo naredim (mleto meso in pelati v eno maso, bešamel in nariban sir, to je vse, kar rabimuser posted image ) Čeprav zadnjič sem v gostilni naročila zelenjavno lazanjo, je bla tako dobrauser posted image Jo bom enkrat naredila, ko bo Niko tud lahko vse to jedel, za lubija pa seveda mesno lazanjo, ker on ni vegetarijanecuser posted image
anžetka, sem se spomnila, kaj bom dopisala v dnevniku za 1 mesec: večkrat polulam očija in mamico, očija včasih tud pokakam. Ha ha, to so bli zabavni trenutkiuser posted image
miška, če ji paše hojica, ji pašeuser posted image
muca, tud jst lahko pohvalim lubija, da vse dela. Ko on pospravlja, se mu moramo umaknit izpred oči, on rabi mir. Edino, kar ne zna, je cunje oprat, drugače pa vse (lika, pomiva, pometa, sesa ...). Hvala, taščauser posted image
Glede nasvetov ... saj v bistvu veš, katere osebe pametujejo za vsako stvar, katere ti pa dajo kak dober nasvet s cajta na cajt. Sam očitno nimam s takimi ljudmi opravka, ker se ne spomnim, da bi mi kdo dvignil pritisk zarad tega.user posted image Okej, moja mami je druga zgodba - mamice so pač take. One imajo VEDNO nasvete za nasuser posted image Upam, da jst ne delim dobronamernih nasvetovuser posted image
Pri nas bo tud očitno sonček, upam, da bomo šli kaj venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.2.2010 9:43:36   
Sanikaa
babe žabe hitim dokler lejči panča da s estuširam in naredim par stvariuser posted image
Hvala za pike poke...zdravila res delajo čudeže ..sva se lepo naspančkala in je res spet moj mali dobrovoljčekuser posted image user posted image
Anžetka lulanje...leo se ni hotel/mogel polulati in ga je med. sestra z mokro-mrzlo roko po stegnih pobožala in v minutki je bila vrečka polna! Tiste pene so meniuser posted image Če boš nabavljala samo kupi take ki imajo čim manj notranjih kosov , ker se razpadajo. Mi smo imeli neke živalce in jih je Vid z veseljem raztavljal in so imele neke majhne dele ki so bili seveda perfektni za vtaknit v usta. Pa da ne rečem koliko krat sem jih limala odzadaj da se držijouser posted image user posted image Bolj pametno se mi zdi (po mojih izkušnjah) kupit kakšno podlago za telovadbo...pa jo porisati ,ali nalimati zabavne nalepke...jaz vem da so mi te puzzle podlage bile sama muka.
Jaz tudi pišem koledar. tudi za Vida sem in je super pogledati nazaj kako sam enega hranila , kako napredujeta podobnouser posted image

Dedci pospravljanje- moj pospravlja , ampak ne puca ...zato imamo HB pomoč. Enkrat na 2 tedna ,ostalo pa jaz popucam. Joj aprilčica to z nogavicami mi je znanouser posted image user posted image user posted image Moj jih še nekak odnese do koša, ampak sledi (črne mucice , ker nosi ponavadi črne) ostanejo po celem stanovanjuuser posted image user posted image Pol pa on meni govori kako je dovolj sesati enkrat na tedenuser posted image user posted image

Miška je po celem forumu user posted image user posted image Katero koli temo odprem je že ona bila tamuser posted image user posted image user posted image
eee ti se ne daj dirati .. Ene so pa iber pametne , pa sam iščejo na koga bi svoje nezadovoljstvo in žolč izlileuser posted image user posted image
Modra smotka ...luštkana družinica ste. Majhen nasvet ..zavaruj si albume, da jih samo prijatli lahko vidijo..glihkar smo imeli eno afero z krajo slikicuser posted image
Nič ne bo od moje frizure ...Leo je imel ultrakratki lepotni spanec od 10 minuser posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.2.2010 9:44:40   
eee35
Aprilčica: takoj grem k vam! Čeprav mislim, da se bo tukaj kar zjasnilo kmalu...Aprilčica, naj te spomnim na plenice od Jakobauser posted image  Malo ti vseeno kri pogrelo, ko ti je ena rekla, da bi že zdaaaavnaj moral na kahljici sedetuser posted image

Kako midva z mojim zgledava - na mizi v kuhinji oba imava odprta računalnika, pa kucava, mali pa se reži zravenuser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.2.2010 9:46:58   
eee35
sanikaa: saj se ne dam, v bistvu po moje glih v tem je problem, pa največje zgražanje je bilo, ker sem napisala, da mi visiuser posted image  Jao, kok sem nesocialna....

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.2.2010 9:47:00   
Sanikaa
Go-ta pridna ...vi res imate zgodaj kosilouser posted image Kaj je to bešamel?? Katero testo uporabiš za lazanmje. Še nikoli nisem delalauser posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.2.2010 9:47:49   
Anonimen
Miška je po celem forumu user posted image user posted image Katero koli temo odprem je že ona bila tamuser posted image user posted image user posted image

ni res....
sam na zanimivih sem, pa tam ko se kaj kregauser posted image

tuki sem pa cist pridnauser posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
7.2.2010 9:47:59   
Sanikaa
eee kmalu bo treba še enga za njega nabavit ..vsaj za risankeuser posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?