|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 169 [170] 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
15.4.2010 22:29:19   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Osala

Kri jim vzamejo iz ene žile na glavi, najbrž izberejo tako, ki je najbolj primerna za to. Ne bi ga mogla držat ali zamotit, ker ga mora ena od sester močno držat, da se ne izmakne, pa baje je bolje, če fajn joka, ker hitreje kri teče ven ... če bi jaz morala to gledat, bi verjetno sestri izpulila iglo in ji jo nekam zapičila ter zbežala s tamalim nekam daleč stran. Ampak, če bodo res kaj odkrili in mu bo to potem pomagalo, naj bo user posted image .
 



Uh, to sem pa js preživela...  sem bila zraven, ker mi je bilo vseeno lažje tako, kot da bi ga v sobo slišala. So meni tudi rekli, da je boljše, če fejst joka, ker hitreje teče kri in je prej konec. Se je pa potem še nekaj časa bal medicinskega osebja z masko preko ust in nosa. Srečno z rezultati.

Ursula, konec avgusta je lahko vroč kot lani, ali pa hladennn, tak da bodi pripravljena na oboje. Se pa načeloma novorojenčka obleče v bodi z dolgimi rokavi, če ni res fejst vroče. Aprilčica, meni se zdi, da je bilo še vroče 30.8... sem imela ctg na svoj rok in sem šla v kratki oblekici, odprta ramena...Po CTG-ju sva pa šla v šoping in potem še na pico... je bilo okrog 30 čez dan, sigurno (edino, ti si iz drugega konca slo, pa je bilo mogoče pri vas drugače). 

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: * Avgustovčki 2009 *
15.4.2010 23:46:13   
Muca83
Osala, kar se tiče piškotov, testenin in ostalega kar vsebuje jajce se je treba pač izogibat. Saj ni tak problem, piškote imaš brez jajc npr. Plasmon, Plazma, Albert. Testenine so pa npr. Barilla brez jajc. Pač kupiš take izdelke, da je brez. Samo jaz bom pomoje nekje pri 10,5 mesecih počasi uvedla tudi jajce, ker bo šla z 11 meseci v varstvo, pa da ne bo potem kakšne panike. Glede spanja si pa res boga. Pri nas je spala lepo do dopolnjenih 4 mesecev, se je zbujala samo za dojenje. Potem pa katastrofa, zbujanje non-stop. Zdaj se je malo umirilo ampak še vedno ni v redu. Pa še pri nama se je tačas navadila spat, ker ko se je zbujala jo je samo joška pomirila ali pa, da se je stiskala k meni.


< Sporočilo je popravil Muca83 -- 15.4.2010 23:47:52 >


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
   RE: * Avgustovčki 2009 *
16.4.2010 8:16:33   
anžetka
Osala, ja sej v takih trenutkih, ko čakaš na izvide, se ti zdi, da gre vse tako počas...Sam lepo se držat navodil pa bo.
Pearl_shell, ma moj se se je najprej zbujal 1-2x na noč za jest, potem se je pa poslabšal...sej vem, da bo enkrat boljš. Mora bit!!!
Aprilčica, bom dons poskusla s kivijem...Mi jih je mami predvčerajšnjim prnesla. Včer pa celo gajbico jagod...teh mu tud še najbrž ne smem datuser posted image  Kok mami lepo skrbi zameuser posted image

_____________________________

Sasa84

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
   RE: * Avgustovčki 2009 *
16.4.2010 14:16:49   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
   RE: * Avgustovčki 2009 *
16.4.2010 16:31:11   
pearl_shell
osala, bogi ste glede tega spanja. verjetno se zaradi nenaspanosti teh 8 mesecev pošteno vleče. ampak kaj pa češ drugega kot sprejeti in nekako živeti. ni izbireuser posted image  lahko pa, da boš v prihodnosti presenečena nad pozitivnim obratom - nam zdaj precej slabše spi, tebi bo pa zato morda začel spati boljšeuser posted image  vsekakor držim pesti!
glede jajca pa, rumenjak se že lahko da, je rekla patronažna, beljak pa res ne do enega leta, tako da mi kupujemo Barilla testenine, palačinko naredim samo z rumenjakom ali pa sploh brez jajca, itd. Saj gre tudi brez.

anžetka, imava otroka s podobnim ciklom spanja, te popolnoma razumemuser posted image  jaz se še nisem sprijaznila s tem, da je tisti lepi spanec šel pa-pa. čakam, da pridemo na stare tire. me sploh ne bi tako močno motilo, če ne bi delala. se ravno dobro uležem po dolgem delovnem dnevu in mali že začne z jamranjem in jokanjem. no, bo pa minilo, itaaakkkuser posted image

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.4.2010 20:06:20   
Osala
muca, aha, hvala za razlago o jajcih, sem mislila, da so vse testenine iz jajc user posted image

anžetka sem čez vikend izvedela, da bom čakala na izvide še kaka 2 - 3 mesece!?!?

pearl_shell presenetljivo se mi ta čas prav nič ne vleče, ampak šiba s svetlobno hitrostjo (kljub slabemu spanju), enkrat sem imela res krizo, pri kakih 5,5 mesecih, potem pa sem se sprijaznila in od takrat je lažje. Hvala tudi tebi za razlago o jajcih.

Kje pa ste vse ostale?

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.4.2010 20:08:38   
Osala
muca šele zdaj sem videla zahtevek za prijateljstvo, sem potrdila
LP vsem, pa oglasite se še kaj tule, mi je dolgčas!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.4.2010 21:21:59   
eee35
Jaz se opravičujem, imam grozno gužvo zaradi kuhinje, nove, v torek jo pripeljejo, pa moram vso kramo dat drugam! Tako, da se bom kaj več oglasila po moje šele konec tedna. Osala, ne obupajuser posted image

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.4.2010 21:39:37   
anžetka
Oooo, Pearl Shell, ti že delaš...boga...Kok časa pa že? Ja itak je potem čist kriza s tem (ne)spanjem. Jst delam izmenično, tako, da takrat, ko bom popoldne, niti ne bo take krize, kot ko bom dopoldne. Se pa glih zarad tega ne veselim vrnitve na delo...pa zato, ker ne bom s svojim muckom, itak. Kako pa daš palačinke takemu malemu dojenčku?
Osala, 3,4mesece...user posted image to je pa fuuul predolg! To je pa čudno... Jst ponavadi dobim iz pediatrične izvide v roku 1meseca...
Midva sva se dons spet spičila...Sm tamalga previla (je bil pokakan) in potem hotla pospravt in si roke umit. Ker ga ne upam pustit na tleh brez nadzora, sem ga hotla dat mojmu. Je bil na netu in pil kavo...vzame tamalga in v 10ih sekundah je prevrnil skodelco s kavo-je je blo povsod dost, ker moj pije orng kafete (po 3deci)...in potem sm bla jst krivauser posted image sm spokala stvari za tamalga in njega in sm šla domov...ma me ne bo en dec tko farbal...

_____________________________

Sasa84

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
   RE: * Avgustovčki 2009 *
18.4.2010 23:51:04   
pearl_shell
osala, no, če se ti ne vleče, pol pa sploh ni problemauser posted image  meni se je na začetku precej vleklo, čeprav je bil naš mali ponoči priden, čez dan pa res ni nič spal, je bil ves čas pokonci. ko se je začel aktivno plazit, je pa začel spati tudi čez dan. ti otroci so res posrečeni, čisto vsak ima svoj proces odraščanja.

uh, anžetka, a ti znaš biti pa tako huda na partnerjauser posted image  saj vem, pride kakšen tak dan...treba se je pogovorit, pa je potem lažje. no, če eden v zvezi ne zna dobro poslušat in slišat, je odnos otežen. verjamem seveda, da bo še vse dobro!
ja, delam že nekaj časa, začela sem še pred izpolnjenim drugim mesecem starosti našega fantka. je naporno, ampak kaj češ, thats life.
palačinko pa razrežem na male koščke, jih prime v roke, pocuza, poliže in pogrize, kolikor zmore s tistima dvema zobkoma. je na tak princip kot žemljo. večkrat naredim zraven čežano in majhne koščke palačinke zmešam vanjo, tako se palačinka še dodatno omehča in mali nič ne protestira, vse poje.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
   RE: * Avgustovčki 2009 *
19.4.2010 7:16:39   
aprilčica07
Jutro

anžetka: user posted image user posted image user posted image user posted image bo bolše... midva sva tudi imeli podoben dan včeraj.... ma bo že....
pearl shell: me zanima kako voziš familijo in šiht? mislim,  ker že tolko cajta delaš.... kje se pa dete varva?
osala: ste dobili izvide? kri iz glavice? bogi otroček...

Mene je že zdaj groza, ker Jakobu ne gre kožica na lulčku dol in bomo po vsej verjetnosti mogli it na operacijo.. že zdaj me je groza tega.. jao... user posted image

Grem, ker frocovje težači, imam občutek, da bo pester dan.. Dedca smo spakirali za tri dni na Mali Lošinj, mi bomo pa tle se preganjali...


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
   RE: * Avgustovčki 2009 *
19.4.2010 15:56:04   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka

...Ker ga ne upam pustit na tleh brez nadzora, sem ga hotla dat mojmu. Je bil na netu in pil kavo...vzame tamalga in v 10ih sekundah je prevrnil skodelco s kavo-je je blo povsod dost, ker moj pije orng kafete (po 3deci)...in potem sm bla jst krivauser posted image sm spokala stvari za tamalga in njega in sm šla domov...ma me ne bo en dec tko farbal...

A sta se že pobotala? Kako pa tvoj dragi odreagira na to, da jo popihaš? A ima pol kaj slabo vest?

aprilčica, a za kožico na lulčku to si sama ugotovila, al ti je pediatrinja kaj rekla? Moj je imel pregled prejšnji teden, je pogledala lulček, pa ni nič rekla in se mi tudi zdi, da to nič dol ne gre?


Jaz Martinu dajem že več ali manj vse za jest, tudi če so jajca notri. Mi je P rekla, naj počasi kar vse mu damo za jest, kar kuhamo zase (no manj soli in brez začimb).


_____________________________

Martin
2.8.2009


(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
   RE: * Avgustovčki 2009 *
19.4.2010 17:06:27   
anžetka
Ja midva sva se potem pobotala...se mi je po smsu opravičil. Ampak nism takoj domov letelauser posted image  Ja mu je blo hudo...sej men tud. Sam se res ne mislm pustit. Že pred parimi dnevi sva se spičila-zarad pospravljanja, (ne)pomoči, čuvanja Anžeta, letanja vsepovsod in nikjer...user posted image
Pearl Shell, to s palačinko je pa super varianta. Bomo enkrat poskusli. Zdej si mi ful lušte nardila s temi palačinkami! S čokolado bi jih snedla...tik tak!user posted image  A potem daš samo moko, mleko in mal sladkorja v maso? Kakšne sestavine uporabljaš - bela moka, 3,5 mleko, rjav sladkor,...? Si pa ful hitro začela delat...dobra si, da vse zvoziš...zna bit sila naporno kaj?
Ma, Aprilčica, uživaj te 3dni!user posted image  Moj gre pa maja na teren za 2tedna...čez vikend bo sicer doma, ampak mi bo vseeno dolga...
Hruškolinka, sem že naredila to, da sem spokala in šla za uro, dve, tri,...Pa tud za par dni. Ampak to, ko sva bla še brez Anžeta. Ve, da sem sposobna it, zares it, če mi bo na živc pritisnil. Imam kam it pa tud brez njega se lahko znajdem. Ne rabim dedca...tamal rabi očeta, jst pa ne rabim dedca. Sploh, če mi misli živce žret in po glav skakat in nič delat. Potem se ponavadi zamisli...

_____________________________

Sasa84

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
   RE: * Avgustovčki 2009 *
19.4.2010 22:56:51   
*anč*
oj!
se še jst mal javim. komi tipkam, me roke bolijo od te pisarije za fax. otroka spita, tako da je tišina . sem se pa danes kar namatrala z uspavanjem kiare, se je skos nekaj zbujala in premetavala, drugače zaspi 1,2 3. sumim zobke, ker je blo po calgelu boljše.
drugače sem pa zdaj še zadnji teden na oddelku za rizično nosečnost ... je lepo, vsak dan se pogovarjam z bodočimi mamicami in nastavljam ctgje, tipam trebuščke, dojenčki me brcajo ... kok je to en lep občutek. so pa tudi težke scene ... noseča pri 15, otrok v posvojitev, odmrtje ploda v 2. ali 3. tretini nosečnosti .... nimam še tok kilometrine, da bi znala tolažiti te revce, ko mi gre kar sami na jok ob takšnih situacijah. se pa trudim.  naslednji teden grem pa na otročnice, male rite pedenat , to bo lušno.

lepo se mejte!!


_____________________________

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
   RE: * Avgustovčki 2009 *
20.4.2010 7:19:52   
aprilčica07
Jutro

hruškolinka: ma kaj vem, najprej je moj začel ugotavljat, da mu lih ne gre najbolše dol, pol je P pri 1,5 letu proval in je rekel, da ni ok, ma ni kritično... da bomo vidli pr 3 letih in zdaj čakamo na sistematskega... in mu ne gre dol, sploh nič, če mene vprašaš.. bomo zihr šli k urologu, pol ali bo on tam na silo dol vlekel, ali pa nam bo dal napotnico za operacijo.. rada bi, da se čimprej reši, ker me je kr groza.. ampak baje je operacija enostavna in gre še isti dan domov.. bomo vidli..
anč: lepo, da si se javila.. ti verjamem, da so težke scene, sploh odmrtje ploda proti koncu nosečnosti, groza.. user posted image pa prid nas pogledaš še tja na privatuser posted image  
anžetka: o ma prav tako si nardila? ma ja, nimaš kaj, če poči pač poči.. važno, da sta zdaj ok.. se pa podpišem pod vsak tvojs tavke o dedcih....user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
   RE: * Avgustovčki 2009 *
20.4.2010 9:15:13   
Osala
Jutro,

noč je bila spet luknjasta ... poleg običajne nemirnosti smo se še malček prehladili.

eee35 če rihtaš novo kuhinjo, ti je pa oproščeno user posted image  sem res že skoraj obupala, po moje ste na unem forumu naklofale že 50 strani in če bom kdaj sprejeta, bom brala en mesec kot po porodu, ko smo bili 3 mesece brez interneta - sem 1 mesec brala, pa hitro berem user posted image . Ti želim veliko užitkov v novi kuhinji, če boš uspela kaj prit zraven.

anžetka tudi jaz se ne veselim odhoda v službo, niti malo, pa so mi vsi govorili, da bom proti koncu komaj čakala. Kje pa, kar zvija me, ko pomislim na to! Znaš bit pa res huda, ko se spičita s tvojim. Midva se bolj redko spreva, jaz sicer skoz nekaj težim, ampak je moj precej skuliran in potem tudi jaz odneham user posted image . A domov k staršem si šla al kam? Moj se vedno ful ukvarja s tamalim, ko je doma, ampak se je komaj navadil, da mi ne teži vsakih 5 sekund, da njima kaj prinesem (dudo, za pit ipd.). Sem ga stokrat vprašala, kako misli, da jaz kaj naredim, ko sem sama s tamalim skoraj cel dan? Deci pač ne znajo 2 stvari hkrati delat.

pearl_shell ti si tud dobra, da že tako dolgo delaš. Pa hodiš prav v službo al imaš delo od doma?

aprilčica kje so še izvidi, saj sem rekla, da jih najverjetneje dobim šele čez 2-3 mesece. Baje je takšna administracija zapletena user posted image . Tudi naš mali bo moral verjetno na obrezanje. Se matramo nekaj s to kožico, pa mu ne gre nič dol. Me je kar groza. Sicer jih uspavajo, pa me je tud tega groza. Še najbolj pa, da bi mu kdo kaj na silo dol vlekel, tega pa verjetno ne bi niti pustila!

hruškolinka mogoče bi bilo dobro, da kar ti malo zatežiš, če je s kožico vse OK? A jajce samo si mu tudi že dala?

anč lep poklic si izbrala, ampak naporen - so ekstremi, ane, al je strašno lepo al pa grozno, ne moreš ostat neprizadet.

Mali spi drugi jutranji spanec, moram šibat, da še kaj naredim, preden se zbudi. Lep dan!


(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
   RE: * Avgustovčki 2009 *
20.4.2010 9:44:58   
hel32
Da se še tu malo pofočkam!
Osala, praviš, da ti je dolgčas, ma, verjamem, meni res včasih kr zmanjka časa, za RR, kr imam kak dan tooolikooo dela, pranje, kuhanje, pospravljanje, pa Lukas je tečem,....
Ja, glede izvidov je pa malo lovska, se ti ne zdi, no, ja, po moje, bi bilo prej lahko kaj neuser posted image user posted image
Jajca, jaz mu dajem testenine brez jajc, palačinke samo z rumenjakom, ma, drugače že skoraj vse jemo, razen svinjskega mesa in nekaterih stvari, ki jih ne mara, jagode še nisva poskusila, sva pa jedla skutko sz jagodami, no, pa medu ne, pa agrumov, pa ananas je ful alergen.

Zobkov še ni, čeprav so lepo vidni nastavki za njih, temenca pozdravili, pravijo, da sva že lepo porjavela, ja itak, če je skozi na soncu!!
Takole, to bo vse za danes.

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
   RE: * Avgustovčki 2009 *
20.4.2010 14:34:57   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: Osala


hruškolinka mogoče bi bilo dobro, da kar ti malo zatežiš, če je s kožico vse OK? A jajce samo si mu tudi že dala?


hmmm, mogoče pa res. Jajca: dala sem mu že rumenjak, zdaj pa mu že dajem stvari, v katerih so jajca: testenine, rezanci v goveji župci, in take reči. Hm, ni imel nobene reakcije.

anč, ko naslednjič rodim, hočem tebe zraven. Upam, da boš delala na porodnem.  user posted image

anžetka, jst sem tudi pred otrokom včasih kar spokala (sam nisva še zares skupi živela). Zdej pa ni več tako enostavno. Sem enkrat spokala na kavč spat, pa mu ni bilo čisto nič všeč, mi je tako pridigo naredil, da sem potem užaljeno spokala nazaj v postlo. user posted image    Da takole se trmali pa ne bomo, ker smo odrasli in se bomo pogovorili kot odrasli in podobno.....


_____________________________

Martin
2.8.2009


(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
   RE: * Avgustovčki 2009 *
20.4.2010 14:39:27   
Osala
hel32 saj mi ni dolgčas v takem smislu, da nimam kaj počet, he he, bolj po vaših debatah user posted image .

hruškolinka jaz imam pač take izkušnje, da je včasih treba bit kar sam malo bolj siten, da te vredu pregledajo ti dohtarji. Glede trmanja pa dam tvojemu kar prav user posted image , jaz ga tudi ne maram.

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
   RE: * Avgustovčki 2009 *
21.4.2010 13:56:56   
Ayo
Ojoj Aprilcica tole z lulckom ti pa nic ne zavidam, boscek Jakob! user posted image

Hruskolinka, po moje mamica sama opazi, ce kaj ni v redu, pa tudi pediater te bi opozoril, ce opazi. Jaz sem bial tudi vedno pozorna na to, ampak na sreco izgleda vse ok, Gabrielu gre lepo kozica dol.

Anzetka, ja skoda tisto s polito kavo in da najdes resitev v tem, da spakiras. user posted image Saj je mene tudi ze ene parkrat prijelo, ampak pri 34-ih pa res ne mormo vec razmisljat kot najstnice, namrec treba je problem resit, ubezati mu je vse prej kot izhod, ker je pac najlazje. Sploh pa ko so enkrat v druzini otoroci...je treba res imeti vcasih trezno glavo in pametno ravnati. No, upam da sta resila user posted image

Moj mozek gre pa v nedeljo na sluzbeno pot, se vrne v petek, v soboto grem pa jaz ze v lj, bo prisel za 2 dni ko bom imela rd, drugace se pa spet vidimo 21. maja v lj, ko se bomo potem cez 2 dni vracali, tako da se bova prakticno v 1 mesecu 3x vidla user posted image

Sem sla prej iskat Gabriela v vrtec, on lepo zdej spancka, Ilaria je pa zadremala v avtu, se zbudila ko sem jo prinesla gor in evo zdaj pa noce vec nazaj zaspat in mi tukaj tecnari, jaz pa komaj drzim ucke odprte user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   RE: * Avgustovčki 2009 *
21.4.2010 19:21:11   
anžetka
Ayo, ma ne vem, men se je zdel tist moment najboljš, da grem, ker bi se pomojem še bolj skregala, če bi ostala. Tko sva se pa pomirila, jst sm se lepo spovedala mami, on ne vem komu, in ko sm prišla domov, sva se pogovorila. Ker bi svašta rekla med prepirom...in bi blo še slabše. On je tačas v miru spil kavo, šel na fitnes,...midva sva pojedla kosilo doma in smo šli na dolg sprehod.
Osala, ja mene tud take stvari mal pogrejejo...me lahko vse naredimo, ko smo same s tamalimi, oni pa ne (z)morejo. Si že dobila izvide?
Hruškolinka, mene bi varianta od tvojga (pridiga) pomojem v tak smeh spravla...da bi pozabla, zakaj sva se skregalauser posted image  
Se mi je pa afta nardila spodaj na dlesni, na prednji strani...in mi gre ful na živce!user posted image  
user posted image A slučajno ve katera, če grem lahko v solarij glede na to, da dojim?
user posted image Kaj pa glede belušev...a jih lahko dam Anžetu?

< Sporočilo je popravil anžetka -- 21.4.2010 19:23:10 >


_____________________________

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
   RE: * Avgustovčki 2009 *
21.4.2010 19:53:32   
aprilčica07
Ojla

na hiter raport... je pesterrrrrrrrrrrrr dan....

anžetka: ja, jst sem beluše že dala pa je blo okuser posted image user posted image .... za solarij pa pojma nimam..... glede kreganja: kaj vem, no, nekako se strinjam z ayo, ampak ti dam tudi tebi prav, da če  veš, da v prepiru zineš svašta, je bolše, da popokaš.. jst lih šla še nisem, ampak je blo blizek... je pa pri nas tako, da se lahko umaknemo, ker imamo dve stanovanji, pa sem kašen dan sama in pol se skuliramo in je bolše....
ayo: ja, Jakob je bogec... bomo vidli kaj bo z lulekom... fanj,. da nima tamali problemov.... je zoprno....user posted image se pripravljaš na prihod v LJ? sem tel hotla enkrat vprašat, pa sem pol pozabla.. a bivaš pr starših ko si tle?

osala: kako ste?

Grem, bli v trgovini, zdaj pa čakamo našga atija, da domov pride...........................


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   RE: * Avgustovčki 2009 *
21.4.2010 21:16:06   
Ayo
Danes se mi zdi da je bolj zivahno tukaj na RR kot pa tam na zasebnem user posted image

Anzetka, upam da mi nisi zamerila mojega komentarja, vazno da sta vidva zrihtala in ce sta oba zato, da rabita preluftanje zivcev in se potem v miru pogovorita, zakaj pa ne user posted image Moj tud slucajno ne bi bil za kaj takega; jaz se vcasih samo umaknem v sobo, da sem malo sama s sabo, pa mu tud to ni v redu, on bi se rad takoj pogovril. In je potem kot imas ti prav, to samo dretje in neko govorjenje v 3 krasne brez pravega smisla. V meni se tudi mora najprej malo ohladit, da sem sploh zmozna se pogovarjat po odraslo. Vcasih sem prav jezna sama nase, da se obnasam kot ena pubertetnica.
Pac vem da je k temu na zalost veliko pripomogla moja mama, ker se ona ni znala pogovarjat, se je samo drla in me zmerjala, pred drugimi me nikoli ni zascitila ampak me je se bolj spluvala...ah kaj bi spet o tem user posted image

Aprilcica, ko pridem v Lj nisem pri mojih starsih. Z mamo se pac ne zastopiva in potem nimam tam kaj iskat, in se moja2 imata vecni ogenj v hisi, tako da je sama zalost tam pri njih user posted image
Tako da se smesno slisi, grem v hotel. In mi ni skoda denarja, ker se rada vracam v slo in lj, pridem pa predvsem zaradi vsega drugega kot pa zaradi starsev. No, zdaj ko pridem za 3 tedne (za tako dolgo se nikoli nisem prisla), mi je pa ena frendica zrihtala eno stanovanje, sicer ga bom placala v najem, bo pa vsekakor veeeeelikooooo ceneje kot hotel. user posted image


_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.4.2010 13:30:45   
Osala
Mi smo bili pa bolni user posted image , že v torek popoldne je bil Andrej smrkav, ponoči je dobil še vročino in nismo spali celo noč. No, ja, enkrat 1  uro in enkrat pol ure, sicer pa jok vsakih 5 ali največ 15 minut. Sem bila včeraj kot zombi! Zdaj znam ceniti naše "normalne" noči, ko se zbudimo le kakih 5x user posted image . Na srečo je bilo danes ponoči precej bolje in zdaj čez dan tudi. Vročine ni več, le kašlja še malo. Bova pa kar notri na toplem, da se vredu pozdravi. Toliko zaenkrat, šibam zdaj pojest kosilo, dokler mali spi.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.4.2010 14:07:17   
Osala
No, vmes sem s polnimi usti pašte šibala nazaj uspavat malega, ker se je zbudil, pa še ni bil naspan ... v takih primerih moram ful pohitet, ga vzet v naročje, sicer se čisto zbudi in je potem tečen.

Ayo bogica, tako dolgo brez dragega! Meni se zmeša. Že če kak dan potegne v službi, mi je ful dolgčas. A v SLO se boš pripeljala kar sama z obema otročkoma? Dobra si. Se pa strinjam s tabo, da se vzorcev obnašanja (tudi, kako reševati konflikte) naučimo doma.

anžetka nisem se hecala, da bodo izvidi šele v roku 2, 3 mesecev! Mi je povedala ena, ki tam dela. Za afte sem jaz v nosečnosti kupila eno kremo - Cikaflogo se imenuje in mi je kar hitro pomagala. Ful ne maram teh aft, se mi pa kar pogosto naredijo, sploh ko mi pade odpornost. Glede solarija pa pojma nimam, nisem bila še nikoli. A ti sicer greš večkrat?

aprilčica hja, kot vidiš, smo tako tako, danes je že precej bolje in upam, da tako ostane. Kako ste pa kaj vi danes?

Aja, zadnjič sem neki pisarila, da še nimam menstruacije ... no, čez kake 2 dni se mi je začel pacat en krvavkast izcedek, krvi je bilo samo enkrat za vložek, sicer za minije, potem pa kar konec. Vsega skupaj 3 dni. A je to to? No, saj verjetno bom kmalu videla, ane.

Uf, samo še petek, pa bomo kar 4 dni vsi trije skupaj doma user posted image !


(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 169 [170] 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 169 [170] 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?