|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 169 170 [171]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.4.2010 20:05:40   
Janci F
Janci
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.


Vsem, ki ste si vzele čas in rešile anketo se iskreno zahvaljujem.

Želim vam veliko prijetnih trenutkov z vašimi sončki.

P.S. Če katera še želi odgovoriti na anketo, jo lahko še vedno najdete na zgornjem linku.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: * Avgustovčki 2009 *
22.4.2010 23:30:18   
anžetka
Aprilčica, Ayo, sej me sam 3ure ni blo. Tok, da sva se mal pomirila. Ker sva si ful podobna, sva vročekrvna in zineva svašta, potem nama je pa žal. Umaknit se pa v enosobnem stanovanju za dlje časa nimaš kam... Da bi pa zares pokala, bi se mogl pa neki res, res hudga zgodit. Pa nisem ti nič zamerila, Ayo, vsak ma svoje načine in mnenje...Jst tud nimam "normalne" familije...moja2 sta se skoz sam kregala (pa se še vedno, zato se mogoče raje zdej umaknem, ko se midva skregava), tud kakšen udarec je padel, kar sem naredila ni blo nikol dost vredu za fotra (zdej ni več tko al pa pač ne dam več tok na to), mami bi se pretegnila zame (kar pa nočem, ker hočem, da zase več naredi, ker si zasluži),...ah...ni da ni...
Osala user posted image za Andreja-naj se čim prej pocajta. Ma zdej sem šla po res dolgem času spet v solarij...čist sm bela pa bleda. Razen trebuh je še kar rjavuser posted image  Sem ga dobro posončila, ko sem bla še nosečauser posted image  Ma za afte mam nekaj, sam je tok zanič...pa pljuvam po tem kot kak star dedec.

_____________________________

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.4.2010 10:55:05   
Osala
Samo da pozdravim - danes je bila spet obupna noč, mogoče ga boli grlo, kajti tud mene je začelo bolet!

anžetka hvala, upam, da bomo kmalu bolje. Probaj un Cikaflogo za afte, ni nevemkako dobro, za pljuvat pa glih ni - no, vsaj zame.

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.4.2010 18:14:29   
anžetka
Joj, Osala, držte seuser posted image  Evo, a veš kaj mam za afte...Urgo filmogel. Se naredi na afti obliž. Sej je kar OK, samo tako groznega okusa je in ful se mi slina dela po tem...bljak!
Do dons nisem vedla, da mamo Knjižni diskont na netu...sm naročila eno knjigo, ki je rahlo poškodovana in je zato pol ceneje. Bomo videli kako zgleda.

_____________________________

Sasa84

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.4.2010 20:05:47   
modrasmotka
zej sem pa čist zanemarla tuki čvekuser posted image
pa ne folgam več tuki brat,pa tam brat pa komentirat pa kaja smrkauser posted image

osala user posted image za tvojega andrejčeka.



(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.4.2010 14:14:55   
PapuaNG
pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce vdiram v temo, a moj dragi se ukvarja s castingom za reklame (kot neke vrste avdicija) in zadeva je sledeča:
tokrat se išče dojenčke, stare od 2 do 10 mesecev za fotografiranje. Dojenček mora imeti plave oči. Reklamo snema Ministrstvo za promet, fotkanje bo potekalo 29.04.2010 (četrtek) v Ljubljani. Plačano je 150 evrov neto, fotke bodo pa na jumbo plakatih. Če pa katera pozna še kakšno nosečnico (min. 5-6 mesecev noseča, mora se že videt trebuh), se pa išče tudi nosečnice, stare do cca 28 let. Plačano je 300 evrov neto, fotke bodo pa na jumbotih in potem bodo iz fotk naredili še tv oglas. Morebitne interesentke naj pišejo na blaz.taljan@gmail.com in priložijo fotke otrok oz. sebe, če gre za nosečnico.


torej, vabljene vse interesentke, vsem ostalim pa prijetno porodniško (moja se žal že izteka)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.4.2010 20:10:06   
Osala
anžetka, hvala za dobre želje, ki so se uresničile šele danes - do včeraj je Andrej še precej smrkal ... tudi jaz nisem vedela z knjižni diskont.
modrasmotka, hvala tudi tebi. Kako pa je s Kajo, je tudi ona zbolela? Upam, da ni hujšega. Obupno je gledat otroka, ko je bolan in cel bogi.

So (ste) pa skoraj vse avgustovke zanemarile ta forum, se mi je zdelo, da bom bolj solirala user posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
   RE: * Avgustovčki 2009 *
26.4.2010 20:36:46   
aprilčica07
Čerrrrrrr

osala: ma ne,nismo zanemarile...user posted image user posted image samo mi smo v enem takem odbobju, ko je z obema bit doma lih najbolj težko in naporno in mi enostavno ne znese več...user posted image Julija zahteva svoje, Jakob je lih zadosti zrel, da skuha kašno kozlarijo, pa moram skozi letet za njim, pa stalno smo zunaj.... saj se bo malo umirilo, samo, da naša tamala rata malo bolj stabilna, predvsem bi si pa želela, da bi bla bolj umirjena (sanja svinja o koruzi)user posted image user posted image user posted image Ko je vreme lepo, pa smo od jutra do večera zunaj.. imamo veliko dvorišče, pa to z pridom izkoriščamo.. gremo pa preko praznikov na Roglo, in moram še vse prštimat, tam gori bo itak mraz... in včeraj smo praznovali rd od Jakoba, je blo lepoooooooooooooo.......

Me veseli, da je Andrejček bolše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je hudo gledat otročke, ko so tako bogi, a ne?

Zdaj grem pa na en čik, mi paše zvečer:)user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.4.2010 0:06:54   
Muca83
Osala, tvoj je nehal smrkat, moja pa danes začela user posted image Mislim, da je fasala od mojega, ker je 2 dni pred tem malo zbolel. Me je kar groza kako bo potem, ko bo šla v vrtec. Si ne znam predstavljat, da bi bila skoz bolna. user posted image

Drugače se je pa Lana zdaj dobro naučila mahat na "pa-pa", samo noče vedno. Odvisno če je pri volji. Pa prav težko jo je postalo v lupinco dajat, pa ne zato, ker bi bila prevelika ampak zato, ker kar pokonci sedi noter in se noče nazaj naslonit, da jo pripnem user posted image No saj sta sedeža za v oba avta že naročena, samo bo še trajalo 3-4 tedne preden jih dobim.

Pa krst bomo imeli 16. maja. Danes je folk dobil vabila, oblekico že imamo, torto tudi vem kje bomo naročili, gostilna je pa tud rezervirana.


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.4.2010 20:49:07   
modrasmotka
osala nismo zanemarili forum,saj tam tudi ne napolno čvekamo.toplop vreme je in smo uzuni na soncu.
kaja je bila prehlajena pa je že bolše.sedaj ko smo se pozdravili sme našla plonk ceglc .ko sem si umes pisala kako in z čim jo lahko pozdravimuser posted image ga moram prepisati in nekam nalepiti.

muca saj mogoče pa nebo vedno od drugih pobirala,da bo postala kaj odporna



(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.4.2010 21:04:06   
Osala
aprilčica he, he, moram sam malo pojamrat, pa se hitro kera oglasi user posted image . Vse najboljše za Jakoba, saj še malo, pa bomo praznovali že rojstne dneve naših avgustovčkov! Dobra si, da pedenaš oba. Naš žabek je tudi en hiperaktivec in se že kar bojim, kako bo, ko bo začel hoditi oz. se orng plaziti. Vtika pa se že zdaj v najbolj glupe in nevarne stvari - kaki noži npr. so blazno zanimivi. Pa uživajte na Rogli!

muca ja, hvalabogu je nehal smrkat. Ne bi si mislila, da je zamašen nosek pri bimbotih tak problem. Naš je bil tako nesrečen, ko še dudat ni mogel. Upam, da z Lano ni hujšega in ja, tudi mene je kar groza, ko bo šel v vrtec! Čeprav sem bila ful vesela, da smo sploh dobili vrtec ...

Tudi Andrej se v lupinici ful pokonci postavlja, ampak glede na njegovo velikost bo še en čas notri. Sem pa tudi jaz naročila danes avtosedeža. Kje si ti naročala?

A Lana pa že mahat zna? Tega se pa mi še nismo učili. Če je pri volji, pa lula na lu-lu-lu (ko mu odpnem plenico) user posted image . Se je pa ta vikend naučil obračati naokoli in po moje ga bo kmalu povsod polno.

Za našo družinico je konec praznikov, ker gre moj jutri nazaj delat, ampak je bilo vseeno fajn. Ogromno smo pohajali in se cartali. No, saj bo teden kratek - še 3 dni, pa bo spet vikend.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.4.2010 21:56:32   
eee35
Osala: ma saj na ta drugem forumu tudi je suša, predvsem čez vikende pa praznike se nobena ne javi, mogoče kakšna zvečeruser posted image . Meni pa sploh ne znese pisat normalno, še na enem forumu mu je težko. Drugače pa - imamo že novo kuhinjo, pa je zelo lepa! Sem takoooo srečna, da ne rabim več tega starega sr...nja gledat, mi je takooo vse šlo na živce.
Naš mali je dobil eno alergijo, smo bili danes pri pediatrinji na Metelkovi, pojm animava na kaj, je bil pa cel flekast, s takšnimi mehurji kao na sredi, koprivnica. Samo zgledal, da ga ni srbelo, nič se ni praskal, pa še dobre volje je bil. Dobili smo fenistil, upam, da mu bo malo pomagalo, fleki so se zmanjšali. Upala sem, da se bomo izognili alergijam, ampak zgleda, da ne bo šlo zlahka.user posted image
Aprilčica: vam zavidam tega dvorišča, pismo, jaz bi tudi bila od zunaj skoz! Če je lepo vreme mi je takooo fajn na svežem zraku z mali letat. Danes smo šli naokrog tukaj, 1,5 ure sprehoda, zelo paše!
Sem vidla, da je pisala miš, da nina je začela hodit ob opori, no najin tudi že naredi par korakov ob postelji, zlasti, če hoče k meni priti.
Tako mi je sladek, kako se stiskauser posted image , pa ko hoče prav k meni, ne nobenemu drugemu! Ful ga imam rada!

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.4.2010 23:14:17   
Muca83
No naš zamašen nosek je tokrat kar znosen, vsaj ponoči ji uspe normalno spati in dihati čez njega. Je pa že malo naveličana čiščenja in se upira z vso močjo.

Osala, ja kakšen teden nazaj se je naučila mahat na pa-pa, pa je sploh nismo pretirano učili. Ploskat jo pa "učim" (beri ploskam in govorim zraven "bravo bravo") že ful dolgo, pa ni nobenega zanimanja. No moja se pa na srečo zelo redko polula, ko je odvita, pa jo imam po kopanju še cca pol ure nago. Je pa ona ena tistih, ki bodo po vsej verjetnosti preskočili plazenje in kobacanje. Ker nikakor noče biti na trebuščku. Zna se obračati v obe smeri ampak kakor se znajde na trebuščku hitro smukne nazaj na hrbet, če ji pa kaj to preprečuje je pa alarm.

Meni je naša P pri posvetovalnici pri 6 mesecih rekla, da toplo priporoča, da se z Lano usedeva na tla ena proti drugi in si podajava žogo. Da tako dobro razvijajo ravnotežje, pa še družabna igra je. In se res igrava to vsak dan in Lana je navdušena. Ko me vidi z žogo v rokah kar vriska na ves glas user posted image user posted image


_____________________________

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
   RE: * Avgustovčki 2009 *
28.4.2010 6:56:29   
aprilčica07
Jutro

na hitro, ker sem v totalni gužvi:( spali celo noč, ampak bistveno je, da je tamala spala z mano na dormeotu. Vem, da ni lačna ponoči in vedno bolj sem zihr, da rabi nekoga zraven. Oh ja...... Trenutno nimam volje se ubadat z tem, da bi spala v svoji posteljici, ne zmorem funkcionirat preko dneva, če sem nenaspana. Se bomo že kasneje matrali.. Itak je naslednji projekt selitev otrok v svojo sobico, tako da....

eee35: ja, dvorišče je res zakon.... parkiram voziček zunaj in tamala tam uživa in vrešči in gleda kaj se dogaja okoli, Jakob je pa itak skozi zunaj... imamo tudi letno kuhinjo, tako, da jih imam malo bolj na učku. upam, da se alergije poštimajo.user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image
muca: super, da Lana že pomaha.. naša ne še, zna pa bravo bravo nardit, in takrat ploska kot nora..user posted image
osala: ja, kmalu bojo meli naši otročki 1 leto, čisto prehitro leti ta cajt.... in me bomo šel delat.. groza me je.. ma saj bo, ni druge.... bomo hitro zalaufali po starem............user posted image

Grem, je tamala postala nervozna v stajici in dela raztur z igračkmami..........user posted image user posted image user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
   RE: * Avgustovčki 2009 *
29.4.2010 9:42:26   
Osala
Jutro.

eee35 ane, kako je fajn kaj novega imet, pa zamisli si, kako jaz uživam, ko je cela bajta nova, he he. Kot najemnika sva seveda skoz gledala samo staro s.ranje. user posted image  za tvojega A, da ta alergija čim prej izgine. Mogoče je samo kaj enkratnega? Tudi naš A je včasih flekast, ampak mu ponavadi v roku par ur ali enega dneva vse izgine. Na začetku sem se celo vrgla v dieto brez kravjega mleka in jajc, pa sem zdržala 1 dan user posted image  - ne zaradi mleka samega, to dvoje je skoraj v vsaki hrani. Že par korakov?!? user posted image  Je pa zgoden. Naš bo bolj po meni verjetno, shodila sem pri 17 mesecih. Pa noče se cartat in je lahko pri komerkoli, samo da ga ta zabava user posted image .

muca83 super za Lano, da se je tako hitro pozdravila. Naš pa uživa v čiščenju noska, ker je akcija, pa samo na trebuščku bi bil. Zdaj se mi še na previjalni takoj zvije in se vrže na trebuh, pa ga previj v takem položaju! Zdaj tudi že bolj obvladam njegovo lulanje, na začetku smo bili pa vsi mokri user posted image . Žogo pa tudi naš obožuje.

aprilčica ma super za celonočno spanje, kaj bi jaz dala za to, magari na dormeotu na tleh user posted image . Mene sploh ne moti, če spimo skupaj, ampak ko ga lomi ta huda, itak ni razlike, a ga dam v njegovo posteljo al pa k nama. Tako noč je imel s torka na sredo - groza! Potem sem izvedela, da je bila ena luna. Mogoče pa ga to matra? Jaz tudi mislim, da nočnemu zbujanju ni vzrok lakota, po moje vse kaj drugega. Naš je tak hiperaktivec, da maha in se premetava, tako da sam sebe zbudi. Sem pa tudi jaz skoz govorila, da nenaspana ne morem funkcionirat, tudi ogromno spanja sem rabila, zdaj pa že skoraj 9 mesecev dokazujem sama sebi, da pa le nekako gre - če mora. Povem pa, da komaj čakam dan, ko bom spet spala celo noč - takrat bom pa spekla eno torto!!!

Tudi mi te dni uživamo zunaj, ampak našega ne moreš parkirat, pa da bi on samo opazoval - neeeee, treba ga je vozit al pa animirat! Od vsega mi je pri selitvi iz mesta v naravo najbolj všeč ravno to, da samo odprem balkon in smo zunaj. Krasno.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
   RE: * Avgustovčki 2009 *
29.4.2010 9:51:21   
*miska.mcc*
osala, imas ZSuser posted image

(odgovor članu Osala)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   RE: * Avgustovčki 2009 *
5.5.2010 11:35:17   
pearl_shell
me nekaj dni ni, pa nobene več tu, osala, si se tudi ti preselila:)
vidim, da ste zastavile nekaj vpr, pa ne bom odg., če nobene niuser posted image  al pa mi naj katera da tisti drugi naslov, pa lahko tam nadaljujemo. no kakorkoli, uživajte z našimi avgustovčkiuser posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
   RE: * Avgustovčki 2009 *
6.5.2010 20:37:47   
eee35
pearl shell: upam, da ti bo miš poslala naslov:)

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu pearl_shell)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
   RE: * Avgustovčki 2009 *
7.5.2010 7:09:03   
*miska.mcc*
školjkica, ZS!
ta drugi je praviuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
   RE: * Avgustovčki 2009 *
9.5.2010 21:17:19   
eee35
Saaaaams! Oglasi se nam, ker te pogrešamo!

_____________________________

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
   RE: * Avgustovčki 2009 *
17.5.2010 15:19:04   
modrasmotka
se vidi da smo se skoraj use tja preselile,da je tukaj sedaj orn zatišjeuser posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.10.2010 21:02:01   
M1987
Evo mene po dolgem času nazaj na RR - kam ste se pa ve preselile? :)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.10.2010 8:19:04   
hel32
hojla, preselile smo se na zasebni forum, ti pošljem ZS.

_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 169 170 [171]
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 169 170 [171]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?