|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 12:20:15   
šivilja
 
Ne vem če se me še spomnite - zdaj smo bolj julijčki, pa še za to je bolj malo časa pri treh otrocih. Torej naša julijka, ki naj bi bila avgustovka Hana bo v petek stara dva meseca. Danes sva se šli v ZD zmerit (sva šli kar peš iz Dravelj v ZD Šiška, ker ninavdušena nad avtosedežem) in ima že kar konkretne mere: 5890g in 60,5cm. Je zelo priden otroček, veliko spi čez dan, pridno spi ponoči (dvakrat je) in že kar dobro drži glavico.
AD3 smo zamenjali za D3, ker je po ad3 samo jokala.

Starejša dva jo imata zelo rada in že kar malo pomagata, Helena pa je zdaj doma ker je zbolela Upam da namuspe Hana obvarovat pred okužbo.

Se samo dojiva in zaenkrat je očitno dovolj. Uporabljam pa pralne plenice s katerimi sem zalo zadovoljna.

Zdaj se je pa zbudila in je lačna bo treba it.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 12:47:25   
tulpek
l 02 875 07 02
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Drnula, a jih res še pošiljajo? Ker meni so eni rekli, da jih ne več user posted image . Se spravljava v SG po te kapljice že sva meseca, pa očitno ne bova prišla do tja, dokler ne bo nujno potrebno. Zaenkrat imamo še mir, še nič krčkov. Če bi jih poslali, bi bilo pa super. Bom jutri kar poklicala in se pozanimala. 


POŠILJAJO! Res ne vem, zakaj so potem mene strašili, da ne pošiljajo več user posted image user posted image user posted image . Ali so imeli pa vmes takšno obdobje.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 12:51:51   
Tanchy
user posted image user posted image user posted image tudi jaz se bolj malokrat oglašam:)

Zdajle Hana pridno pančka, jaz pa na netu. Moram rečt, da je ker pridna, tudi ponoči sva se kar lepo navadili - moram trkat - da mi tako ostane, saj se okrog 21. nahraniva, nato še 1x ponoči in potem proti jutru okrog 5., 6. zjutraj tako da kar paše user posted image . Krčki se umirjajo in ni ravno veliko joka, razen če izrecno zahteva crkljanje user posted image .

Mene pa so spet (ali pa še zdej) napadli hemeroidi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je bilo že boljše, zdaj pa spet user posted image user posted image user posted image boli. Bolj kot prej - sem odprla kr novo temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_4519058/mpage_1/key_/tm.htm#4519058

pa kr mal odlaša z zdravnikom.

Leona pa tudi sedaj malo daje - je izredno razdražljiv in morava z njim kar v rokavicah user posted image . Je pa zdaj imel kar nekaj sprememb (Hana, sobica in lastna postelja v kateri sedaj spi, v vrtcu druga igralnica, kar precej tudi drugih otrok in nova pomočnica, pa še obdobje imamo glede pleničk in stranišča, ki se je rahlo opustilo) in verjamem, da ne more kar tako preklopit. Se mi kar smili.

Sem prebrala, da boste krstile otročke v pomladnih mesecih - mi tudi. Naj pa še povem, da sva se z user posted image dogovorila še za poroko user posted image user posted image user posted image , tako da bomo imeli oboje skupaj - krst in poroko s kosilom v aprilu. In to z bolj ožjimi družinskimi člani, nas bo okrog 40. Ravno v soboto si gremo pogledat prostor in se zmenit. Pa psssst...nobenmu povedat user posted image .

No, se še kaj oglasim, lepo se cartajte!


_____________________________

Najlepše je živeti za svoje otroke!


(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 13:33:56   
TjasaJ
Po dolgem času sem si spet vzela čas za net in RR. Bom kratka, ker se moj Maj zbuja.

Pridno rastemo in pridno spimo. AD3 se nisem še odločila dajati, ker je imel krče - po zeleni solati, hruškah, orehih (pa samo eden!) in špinači - zdaj pa čakam, da gremo na Hvar in potem začnemo. Če bomo šli na morje, ker ima od včeraj zamašen nosek. Sem čisto preč, pa samo nosek je! Tole pumpanje je mučno tako zanj kot za naju z možem. Upam, da nam kmalu uspe, da se tega rešimo. Sem pregledala vse na forumu, pa me vseeno zanima, kakšne izkušnje imate ve s pumpicami in zdravili - domačimi ali lekarniškimi.

Ja, glede krsta sem tudi jaz rekla, da ga lahko krstijo, če hočejo. Prinesla ga že bom, več pa ne. Jaz nisem krščena, mož je, je pa tašča malo staromodna. Že ne-cerkveno poroko je komaj prežvečila.

user posted image se še ni začelo, meni niti ne paše, verjetno sem preveč utrujena. Čišče je (spet) konec, pregled pa čez 2 tedna. Tudi jaz razmišljam o mireni. HeGa - kako dolgo pa se pričakuje krvavitev? Ne vem, kako dolgo bo moj še zdržal, posebno na morju user posted image .

No, pa moram spet v akcijo. Pumpat nosek, previt pa papat.

Aja, občudujem vas mamice, ki imate že več čmrljev doma. Si kar ne predstavljam, kako bo to...

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 14:22:42   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Zadnjič sem brala en članek in so se spraševali, če je možno, da živiš pravljico, sanje, vam povem, da ja je možno, mi jih živimo!user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se kar dobro spali, zavidam pa vsem, katerih user posted image prespijo noc. Mi se vsaj 1x zbudimo za hranjenje. Zjutraj nas pa zgodaj vrze pokonce ze Gabriel user posted image Nimas kaj, saj bo minilo. Treba je uzivat vsak trenutek z nasimi otrocki, ker se nikoli vec ne bodo vrnili!!!

Drugace je imela tudi vceraj nasa punca ful krcke, joj kolk se mi je smilila, bogica je bla user posted image no danes je pa ocitno bolje, ker je dopoldne lepo prespala in zdaj po kosilcu tudi tukaj zraven v lezalnicku drnjoha user posted image Sem vceraj tudi popila sokarj liter caja z janezom, saj ne vem ce je to vzrok spanju, ampak vseeno. user posted image
Pa tudi Gabriel zdajle spancka user posted image Popoldne se bom pa podala v en podvig, namrec tamalo bom nalozila v kengurujcka, Gabriela v vozicek in bomo sli z avtobusom do centra malo po trgovinah user posted image user posted image user posted image Vem porocam, ce bo uspel user posted image

Danes bom tudi usposobila un tepih ki ima lok z igrali, nasa ze kar nekaj casa tolk gleda naokoli in stvari, ki ji visijo nad glavo, da je treba!! user posted image Ji bo pa sigurno Gabriel zaplenil to igralo user posted image

Aprilcica, kaksen je recept, da bi user posted image ? Meni tudi slucajno ne pase, saj se mi moj smili, ampak zvecer samo padem v posteljo, mi tudi na kraj pameti ne pride da bi morala se telovadit po postelji user posted image

Mi tudi imamo krasen soncek, parvo poletje je se! user posted image

Grem pojest eno tortico user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 14:30:55   
Ayo
Pa se ena novejsa fotkica nase princese!

user posted image

Romana, Drnula vse pupike so tudi luuuuuskaaane!!! user posted image
Pa Drnula ja ful huda hiska izgleda! user posted image

_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 14:41:47   
Drnula
tulpek - jaz sem poklicala in ni bilo nobenega problema, po pošti sem jih dobila naslednji dan - to je bil prejšnji petek.

Ayo - ne moreš brez nasmeha ko gledaš ta naša detetauser posted image vaša puncka ima zelo podobne laske naši Hani.

Men pa user posted image kar paše, sam z mojim zadnje dni nisva bila ravno na valovni, ampak včeri je bilo že pozabljeno user posted image

A za mireno ste se odločle - user posted image Pa nameravate imeti še kakega user posted image tiste, ki ste se odločile za mireno?

user posted image no sam mal sem gor pa sem prismodila zrezke pa še maček je skočil v košaro na Hano in adijo spanec

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 17:23:33   
tulpek
Drnula, sem jih js že tudi naročila danes. SIcer še ni problemov, ampak zihr je zihr. Sestra jih je imela za svojega user posted image in so pomagale. Sem pa ugotovila, v čem je finta, da ni šlo, ko je sestra hotela naročit preko pošte... klicali so v lekarno v Slovenj Gradcu in ne v Črno.

Spanje je pri nas bolj tako tako... podojim ga okrog pol noči, potem ob 3 in spet ob 6ih... in če je tako, sem še zadovoljna, ker na začetku se je še pogosteje zbujal.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 18:01:40   
eee35
šivilja: a si ti v Dravljah? Midva sva tudi, ampak sva šla v ZD Šentvid, zaradi parkirišča predvsem, ker v Šiški baje težko dobiš. Vsaj mojuser posted image tako pravi. Najin user posted image tudi ni navdušen nad avtosedežem, čeprav na začetku se je zdelo, da mu kar paše, škoda, mogoče se bo še navadil...

Drugače pa sva hotela na morje danes, ampak ni nama zneslo, pa imava načrt it jutri, baje bo še lepo, jaz bi se tako rada kopala!!! Če bova šla, bom se oglasila, sams pa kerala, če to berete...

Krčki so hudič, sovražim to!!! Sem nehala z mlečnimi izdelki, da vidim, če so slučajno vzrok, po moje bom crknila, ker nobenih salam, pa klobas pretirano ne maram, za kavo pa imam provamel sojin napitek z okusom vanilije, pa je zelooo dobro, sem rekla, da bom še kaj drugega probala, mogoče kakšen desert namesto jogurta.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 18:32:43   
aprilčica07
Sem vidla, da debatirate o zaščiti oz. kontracepciji: jst nimam pojma kaj naj vzamem.. z otroci smo po vsej verjetnosti zaključili, ker jst niti moj nimava želje po tretje.. sicer nikoli ne reci nikoli, ampak v planu ga nimamo.. pa me zdaj zanima, poznam tablete, to mireno vsi hvalijo, pa nimam pojma kaj to je? kašen nasvet? kako pa je to z unim vložkom ali kako se že reče? v glavnem jst rabim zaščito ki je res zihr..

Danes ste spet dosti naklofale, pridne.... Jst sem pa bla dopoldan v službi, smo tam klepetale, pol sva šla v šoping, za mularijo, zase ni ratalo niti kaj pogledat, pa en parfrum sem si prvoščla, tako za dušo.. Trenutno kuham večerjo za Jakoba, Julija spi, jo je uspaval sprehod, moj je pa oljke šel špricat, tako, da smo z mulčki sami... je pestro, pestro...

Pokomentiram vas kasneje, grem me Jakob kliče.


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 18:49:48   
hel32
Dober večer

Imamo očka doma pa ni bilo časa za tipkanje, drugače smo  dobro, malo nas krčki matrajo,
pa ni hudega zaenkrat pomagajo kapljice koroških lek. Včeraj sma se naročila na prvi pregled v posvetovalnici ga imama 1.10.

Naš Lukas poje na obrok 130ml in to 4x na dan in zdaj je nastal problem, ker on bi potem ob 18-19 zadnjokrat jedo
in potem spal, zdaj sem probala da sem mu dala samo 70ml, da bo čez 2 uri lačen in ga lahko okoli 20:30 okopam,
je namreč res ful priden in spi celo noč, ampak po tem se on zbudi ob 6:30, bom vidla, če mi uspe,
je bil še kr lačen zdaj, sem mu dala še malo čaja.Imam tudi Hipp komarček.

Glede kontracepcije še nisva nič razmišljala, sem sicer brala za Mireno, pa nevem, ker mislima imet še enega raje ne bi, al bom ostala kr
na tabletkah, al pa mehanska zaščita, nekaj od tega.

Ne vem, kako se pravilno reče temu, jaz sem od sestre iz Zagreba danes dobila REKLAJNER, to je taka zašita stvar mehka iz pene kamor
položiš ortočka da ga ne rabiš zalagat z drugim, ima pa na obeh straneh da ne more kam, ker naš se ponoči kr orng prestavi, da ga oba
hodima prestavljat, bom slikala in napopala. Upam, da nisem amerike odkrila zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je pa čist zmanjkalo mleka user posted image user posted image user posted image , žal ni, ni, pa še nekaj me je napihalo pa jem aspirine, tak, da itak ni užitno mleko, tut, če bi hotla,
ma upam, da se mali ne naleze, pa saj ne nekaj ful piham v njega z unimi maskami se mi je pa malo noro po bajti sprehajat.

Tako, grem gledat kje je nač očka.



_____________________________

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 21:11:28   
šivilja
eee - ja v Dravljah z lepim razgledom na pokopališče. Ja, jaz imam pediatra v šiški že šest let in je csako leto večji problem s parkiranjem, tako da je to razlog več zakaj grem raje peš  - slbe pol ure ali dobrih dvajset minut odvisno od hitrosti. Za ZD v šentvidu pa sploh ne vem kje je.

Kontracepcija-kaj pa vem. Za zadeve vstavljene v maternico se ne navdušujem preveč, od kondomov imam vnetje mehurja, tabletk ne smem ker dojim. Huda dilema ker se še poigravam z mislijo na četrtega. Ko bo dokončna odločitev padla  in bomo dokončno zaključili bo pa šel verjetno en od naju na operacijo, ker še ne vem koliko let se pa ne mislim zastrupljat s tabletami.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 23.9.2009 21:13:16 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: * Avgustovčki 2009 *
23.9.2009 21:42:10   
Anhelo2
Tudi nas malo matrajo krčki, ni ful hudo ampak je kar vedno proti poznemu popoldnevu, sem tudi danes naročila po tel. te kapljice Koroških leakrn pa da vidimo to čudo! JI pa tudi pomaga če ji dam samo 2 žlički čajčak tega od hipp komarčka za otročke, se kar hitro po tem pokaka in je boljše!

Dajte mi povedati katero sadje in zelenjavo jeste; jaz praktično nič in moram nujno se mi že tako lušta pa še zbolela sem od premalo vitaminov ( predvidevam)!

Druagče pa imam tavečjega bolanega ( samo upam, da ne dobima beba nič vstran) in je doma, moram reči, da je naporno imeti tako oba doma; vsaka čast tistim, ki jih nimajo v vrtcu ampak doma!!!

Jutri imamo 1 posvetovalnico pa da vidimo kako smo zrasli; sicer imam tehtnico doma in jo vsak drugi dan vagam pa lepo napreduje od 19.8 ( takrat smo se rodili) pa do danes smo pridelali 1,2 kg in glede na naše merjenje 8 cm! Da vidim jutri če so naše meritve točne! user posted image

LP in noč


(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 7:43:12   
simonalokar
hojla

kuk ste napisale. moja zdajle še spi in lahk mal preberem vas. moja se zbudi 2x na noč in zaspimo okoli 10 ure. če bo tko bo kar vredu. je že zelo težka da me kar roka boli. trenutno čakam ene kaplce iz trsta bomo še te probal če bo kj zaleglo

zelenjave nč ne jem in tudi sadja ne tko da glede vitaminov pa cedevito spijem saj nekaj je.

sanikea vem da je mučno nič mleka in jajc. al maš še druge stvari. margarina rastlinska. pa iz soje si naredi projo skuhaj pa imaš kofe in polenta notr. pol si delam omakice iz paradižnika in razne testenine - brez jajc jih kar imaš. pa rižev melk kupi pa si naredi rizžev narastek, pa ves meso razen svinine. pa naredila sem si jabolčno pito njami kuk je dobra pa štrudlj tuh lahk nardiš da ne daš notr nč jajc. pa sam jabolka pa drobtine. moj 1 sine e imel tudi to in nama je izvenela alergija smo šli na pregled in je bilo ok. in nato še pr 1 letu. se pa izredno drži diete pa bo vse vredu. mislimo vse najboljš. medva z možem ne preneseva mleka - mlečnih izdelkov  pa lahko jeva. tko tudi če mleka ne bo smela piti - ga boš pa predelala.

glede kontracepcije- jaz sem se odločila za injekcije - špikajo te 1x na tri mesece. tudi pr blažu sm to imela in zdj tudi pr maji.

user posted image pa nama paše je zjutrj padu pa se je tamala zbudiluser posted image user posted image user posted image .



(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 7:56:32   
go_ta
napisala cel post, pa mi ga ni objavilouser posted image  na hitro, ker bo mali lačenuser posted image
Imeli smo pestro noč, 3x zbudil, zjutraj me je polulal, zdj se pa tle smejčka vražiček maliuser posted image  Zjutraj je takooooo dobre volje pa ful so mu všeč glasovi, ki jih spuščauser posted image
Aprilčica, si imela pestro včeriuser posted image  Jst sm bla pa zadnjič v šopingu, sam sm bla čist živčna (kaj mali dela, a joka ..., je pa prespal ves čas z očkom na kaviuser posted image )
Anhelo, jst jem banano, probala sm jabolko, hruško, pa ni blo panike. Od zelenjave pa jem skorj vse kuhano, paradižnik, vloženo peso. Me pa tud matra, ker ne jem sadja, zelenjave, jih obožujem!!
ayo, Ilario bi pa kar pojedla, tok je lušnaaaaauser posted image  Bomo pa tud mi usposobili igralni center z loki, ker se mali že dost ukvarja z medotom, ki ga ima zraven sebe v dnevniuser posted image
drnula, ful dobro hišo imate, je vsa v lesu??
Evo, zdj pa papcat, potem pa ven, potem me pa čaka dost dela - likanje, pospravt moram. Dragemu sem naročila pice, ker kuhat se mi pa res ne dauser posted image  Upam, da mi zdj tole objavi, če ne ...user posted image

_____________________________

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anhelo2)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 8:43:03   
aprilčica07
Jutro,

go ta: tudi meni je vrglo ven cel post, sem bla besna.. zdaj ponavljam, upam, da tokrat rata..user posted image
ayo: ma res je prava bejba vaša Ilarija, pa kolko laskov že ima.. cukr mali..user posted image
drnula: tudi mene zanima kašno bajtico imate? je cela iz lesa? zgleda bit ful zanimiva in lepa..... da sta tamičkeni dve pravi lepotički pa ni treba pisat...user posted image
hel: če ni mleka ga pač ni.. jst tokrat ful bolše prenašam kot za Jakoba, takrat me je čisto sesulo, zdaj pa ok, če ne gre ne gre, je pač flaška, ki ima tudi dobre strani:):)user posted image
šivilja: a o četrtem razmišlajte? bravo, bravo..user posted image
simonalokra: super, da je z mičkeno bolše...... ma kaj so te injekcije? je to zihr zaščita? res nimam pojma o vseh možnih zaščitah, vedno sem bla na tabletkah, ampak sem tolko brala v tem cajtu o njih, da me je malo minilo in zdaj razmišljam kako naj se zaščitimo.. o kašnih operacijah mi še ni  za razmišljat, pa itak ne izpolnjujem še vseh pogojev, moj pa vem, da ne bi šel...
He Ga, Sanikaa: bit z obema sama doma, je res naporno.. saj gre, ampak na trenutke vsaj jst skoraj zgubim živčke... ampak nam gre vsak dan bolše... počasi počasi:):)

Se odpravljam k frizerki, komaj čakam.. Včeraj je blo pestro, ja.. Sem bla terenska cel dan, pa zmatrana zvečer ko pes. Nisem več navajena skakat po butegah:)  Grem, se malo polepšat:)user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 9:02:31   
Ayo
Jutro!

Jaz bom pa danasnjo noc kar v koledar zapisala, sem spala 5 ur v kosu! user posted image Se sploh ne spomnim kdaj sem nazadnje, uf! Sem se pa v bistvu zbudila jaz in gledam na uro pa kar verejet nisem mogla, da je tisina, pa me je zacelo skrbeti kako to da se nasa mala zaba se ni zbudila, sem sla k njej v sobo cekirat ce je vse ok, potem pa luci zaradi Gabriela nisem hotela prizigat in sem jo bockala, da sem se prepricala da se premika in diha...no pa sem jo zbudila user posted image Potem smo papcali, pa nazaj spat, samo da mami ni mogla nazaj zaspat (sem prevec spala!! user posted image ), no ko pa me je zacel dajati spanec, je pa ze Gabriel prilezel k nama v posteljo.

Vcerajsnji podvig shopinga z 2 otroci je pa super uspel user posted image No saj ni bilo to kaksno hudo shopingiranje, par stvari ki rabim, vecinoma od kozmetike za otrocke... Za sebe itak nic, ni casa user posted image Sta bila res oba ful pridna, Ilaria je cel cas spala v kengurujcku, Gabriel je bil pa tudi neverjetno priden v vozicku.

Ja pa v sluzbo bom tudi jaz mogla it pokazat Ilario, se nisem. Sem vceraj srecala eno sodelavko, se mi zdi da me je kar malo postrani gledala...

Nasa je tudi ratala ful tezka, me vse boli od nosenja user posted image No, danes pade plavanje, da malo zmehcam hrbet, kriz in roke user posted image

Pa tudi mi smo zjutraj ful dobre volje, ko se pogovarjamo, se mi vedno smeje user posted image user posted image user posted image

Glede hrane, ki jo jem, sem ze veckrat napisala, pa bom se enkrat, jaz jem vse. Sem tudi pri Gabrielu, pa ga na primer ni nic sraufalo, nic krckov, Ilaria jih pa ima, ne glede na to kaj jem, tud ce en dan nic sadja nic zelenjave, pajih bo imela... Tako da...to je zelo relativno. In mislim, da ce jem vse ima to vec koristi kot skode za kvaliteto mleka. Pri nas pac povdrajajo, da je tudi med dojenjem treba jesti raznoliko hrano.

Fous vsem, ki jim pase user posted image user posted image Se dobro, da moj ne more brat RR user posted image

Grem vklopit likalnik user posted image


_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 10:20:47   
simonalokar
aprilčica jaz imam to začito že pr 1 in je bilo vse vredu in zdaj tudi. jemlješ 2leti nato pa 6 m presledek. jaz sem zadovoljna z njimi in tudi moje kolegice imajo in so zadovoljne vprašaj G vsi jih nimajo ker jih hitro zmanjka



(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 15:37:14   
aprilčica07
simonalokar: hvala za info, se bom pozanimala...user posted image
ayo: bravo za spanje.... paše kajne, da se naspiš??user posted image user posted image jst trkam, naša kr spančka tistih pet urc v kosu ponoči, tako, da..user posted image user posted image pa še enkrat trkaaaaaaaaam... jst tudi Julije nisem še peljala v službo pokazat, sem šla včeraj sama, mora malo zrast, pol pa bova šle, zdaj je še premajhna za take podvige, da bi tam eno krdelo žensk kukalo v vozek in jo ogovarjalo.....user posted image user posted image user posted image tiste moje ta bližnje sodelavke pa itak pridejo na obisk...

sem od frizerja in sem ful zadovoljna, zgledam malo bolše..user posted image pol pa greva baje z mojim v palmanovo, nevem niti točno kaj, ampak baje, da greva.. In to sama:):),otroke baje h tašči, midva pa na teren.. me prav zanima kaj me pelje gledat..user posted image   zihr kašna tehnika, spet..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: * Avgustovčki 2009 *
24.9.2009 19:30:48   
eee35
Jaz tudi moram k frizerju, pa skoz pozabljam, da se moram naročiti. Kako teče ta čas: jutri najin Pujsek bo imel 6 tednov!user posted image . Danes smo šli spet na morje, mali je bil tokrat priden v avtu, joj, da bi ga minili krči, bi bila res srečna...V glavnem, smo se kopali, sprehajali pa uživali, lep je letos ta septebmber!
Mi tudi nismo se še šli pokazat v mojo službo, pa po moje ne bomo šli še zdaj, preveč je tam folka, tudi počakamo, da bo večji.
Dala sem ga v voziček pa spi, čakam vsako sekundo, da se bo zadrl, ker to ni njegova ura za spat.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.9.2009 8:43:46   
aprilčica07
Jutro,

kako ste? Jst tako tako.. me tako bolijo vsi sklepi, roke noge, kolena kolki, da je za znoret.. baje mi manjkata kalcij in magnezij,, nimam pojma, ma bolečine so obupne..user posted image user posted image user posted image pa včeraj zvečer me je Jakob spravil tako na obrate, kot že dolgo ne.. Ob 21 sva se spravla spat  in ob 22 30 je še zmeraj težačil, enkrt pit, pol jest, pol lulat, pol mu je manjkal avto, pol kamijon,. pol knjigice brat.. v glavnem vse le spat ne in ne.. sem mislila, da ga bi tako užgala po riti, pa sem proti tepežu otročkov.. ma je težil in težil.. pol sem šla ven iz sobe in je šel moj notri in nekako se je mali pol umiril in zaspal... res nevem kaj mu je blo, ali je provociral ali poskušal do kje mi znese, da ne znorim..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mogla it pol na čik in na nekaj konkretnega, ker sem bla fanj razjarjena... nikoli oziroma že dolgo ni zganjal takih kozlarij..

Julija je pa HB pridno spala, ob 3 smo jedle in spala skoraj do 7.... pridna pupa!user posted image user posted image trkaaaaaaaaaaaam..... trenutno počivala tle zraven, Jakob in moj sta pa šla v trgovino... Danes moj zaključuje dopust, uffa bo pestro drug teden.. Jutri pa spet trgatev:)

Ma jst imam še kar čiščo, kolko cajta je normalno da teče? saj nevem več ali je to normalno ali ne.. ma da ni mogoče že menstruacija, ker ne dojim? neki ludnega je, no.. se moram naročit na pregled pod nujno......

Nič, grem dat prat spet en stroj cunj.. Julija je začela polivat, pa se moramo kr naprej preoblačit, ker itak da bruhne mimo sličnka in mimo pleničke..

Še to, do kdaj jih je treba oblačit oziroma je priporočljivo, da so v teh mako majčkah?

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.9.2009 9:19:02   
Ayo
Jutro!

Ja vceraj pa niste bile nic kaj dosti zgovorne.

Aprilcica ja te zastopim kako je ce otrocek noce zaspat user posted image Oprosti, si me pa kar v smeh spravila z vso storijo, ki jo je Jakob zganjal, ravno zato mi je smesno, ker si vse zelo dobro in v zivo predstavljam, kako to izgleda user posted image ti je pa kar uspelo dolgo vztrajat user posted image Jaz tudi v takih okoliscinah najraje ga pustim samega, pa ga potem mine. Ves, mogoce malo cutijo, da zdaj niso vec sami in potem se na tak nacin izrazajo.
user posted image za frizerja!

Cisco sem pa jaz tudi ful dolgo imela, prakticno skoraj vec kot 1 mesec. Na koncu je bla, pa ni bla, pa je spet prisla in tko naprej, zdej je mislim ni vec.

Eee35 fous za morje, jz bi tud seeeeeeee!! Mi je tako zal, da nisem podaljsala, ceprav sem ze v tistih 10-ih dneh zagonila cisto prevec denarja. Madonca je ratala draga tale Slovenija, tudi za tujce in zdomce user posted image

Drugace pa je moja mala princeska ze 2 dni brez krckov user posted image upam, da tako ostane, ker je posledicno fuuuuul pridna, tudi ponoci user posted image
Mogoce je temu tudi vzrok, da sva z mozekom imela akcijo vceraj zvecer, sem bila spocita user posted image

Vceraj sem ji aktivirala igralni tepih z lokom, pa ji je ga jasno Gabriel takoj zasedel. Takoj ko je stopil v stanovanje in ga zagledal, je rekel "beeeeeeeelloooooo" user posted image je bil tolk luskan, za pojest! user posted image

Grem malo pospravljat, izgleda stanovanje kot bi pocila bomba vanj...user posted image Bi mogla priti danes cistilka, pa je odpovedala, pride sele jutri user posted image jaz pa take svinjarije ne morem gledat, uf!


_____________________________

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.9.2009 9:28:20   
eee35
Aprilčica: mako majčke - ma ti jih ne uporabljaj, če nočešuser posted image , jaz niti nisem vedla, da je priporočljivo, jaz mu dam, če ima vse bodi na preklop umazane, drugače pa ne. Zdaj je takooo lušten, ima en kompletek od benettona, bela majčka, pa ena mucka gor oranžna, na hlačkah pa mičkane oranžne mucke. Majčka pa se od zadaj zapne. Cukrček, za pojestuser posted image .
Pri nas zvečer tudi ni bilo krčkov, pa je spal od 19.00 do 24.00, neverjetno, pol se je še dvakrat ponoči zbudil, ampak pol zaspi kar hitro, samo ga dava v košarico, malo jamra, ampak nič se ne dere, ne joka glasno. Ufff...Da bi bilo tako naprej.

Ayo: ja, meni sse tudi zdi, da je Slovenijauser posted image draga, še zlasti turistične destinacije, za popi....it. Po pravici ti povem, da bi najraje šla na dopust nekam drugam, Gardsko jezero me matra, tam je takooooo lepo, obožujem ga. Samo hladno za kopat. No in za 1 dan predaleč, tako, da po Koper recimo je super. Čeprav bi raje šla v Portorož, ampak mojemu se ne da, sreča, da sem rekla, da si tako od daleč prišla, drugače ne vem, če bi me peljal takratuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.9.2009 9:29:33   
eee35
Aha, aprilčica, a kakšne vitaminčke jemlješ? Ti kar daj...

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.9.2009 9:39:38   
Sanikaa
Aprilčica ...jaz sem že napol nora z dva doma ..in to dva bolana in mene nekaj grlo boliuser posted image user posted image
user posted image je rekel da rabim dopust ker sem zvečer Vidu govorila da mu grem zajtrk naredituser posted image Itak sem ugotovila da mi možgani ratujejo mal počasni ...emšouser posted image user posted image ali dejavniki okoline!?
Ženske moje kok jaz denarja puščam v lekarniuser posted image user posted image Za alegike je hrana groza draga, pa še vsa kozmetika za to seborejo stane kot samuser posted image Seveda za nič ni garancije da bo delovalo in seveda za otroka ti ni žal dat...ampak na koncu meseca ko pogledam račune..več denarja pustim v lekarni kot v trgovini za navadno hrano!?! Pa še mi je avto crknuuser posted image in je šlo po hitrem 720 €user posted image Mehankar si je za en dan dela uzel 200€...nočem niti povedat koliko dni jaz moram delat za ta denar pa imam 18 let šoleuser posted image
Oprostite punce mal sem se morala spihat..vem da ni tema za ta forumuser posted image
OO mene je tudi moja mami "očedila"..me postrigla in pobarvala ...vsaj da se jaz mal boljše počutimuser posted image

Nič čist sem lačna ..me je mali izcedil po noči ...grem delat neke zvarke z sojouser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?