Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - žnj.del 26.5.2005 12:45:41
cinderella2
pa še moj komentar jaz imam občutek da pač ene ves čas slonite na rr- vedno ko pogledam gor ste v debati in spuščate brezvezne komentarje. pa saj ni treb v vsaki temi odgovarjat kaj nimate kaj druga za delat. Kaj pa otroci- raje jim eno pravljico več preberite ali pa preverite kaj delajo, da si tudi oni ne bodo jointa zvijali kmalu Ej babe čisto resno- pogledam ob 7 zjutraj ali ob 11 ali ob 19 ali 23 ve ste ves čas v debati
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - žnj.del 26.5.2005 12:48:00
Micy
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-Zdej bom pa res umrla od smeha. Pa a ne vidš naslova kle smo itak GLUPE pa zadete tud mal ampak ne od Jointa dej bejž otroka gledat kva kle neki brez veze komenitaš.:)-:)-:)-
vse GLUPE debate in ZEZANJA sem - žnj.del 26.5.2005 12:51:46
baguSka
Ej. Poklič jo zravn MIciy!! Nej pusti otroke pa moža, pa nej pride sm na RR!! Tuki smo same take k zapostaulamo svoje otroke in jim pustimo da dušijo.;)