Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
niwci še malo pa bomo tudi mi končno vozičkali po sončku.zdaj pa nimam neke voje hodit ven..edino kadar z dragim greva na sprehod.potem k bom z bebiko bo lepše :)
Ja tema je bolj mrtva ampak ljub temu še en pozdravček! Zaenkrat še v službi - še dva tedna me čakata - dopusta ne bom izkoristila - ni časa in dela veliko. Možno, da bo še med porodniško kaj treba postorit , se bom poskusila izognit temu !
Tiste, ki se že vozičkate se imejte lepo, tiste v pričakovanju pa še lep preostanek nosečnosti
erijas si verjetno že na porodniški. Lepo da si se oglasila. Tudi sama že dolgo nisem nič pokukala sem in se zdej malo javljam. Naša mala je zdaj stara 11t in nam je zadnji teden uspelo zaspati okrog 21h in lepo spati do 5,6h zjutro, ma danes ga je že spet zalomila že pred 3h . Ma sej bo počaski. Je pa res lepo vreme za vozičkanje, tko a je treba kar izkoristit!
Kaj počnete v takem deževnem vremenu? Meni je rahlo dolgčas. Dragi dela, ostali imajo vsak svoje opravke, ker je lih vikend... Še dobro, da je mala tako pridna (že trkam ), da sem lahko malo na netu...
Drugači pa me zanima, če ima katera bone od Dm-ja, in sicer bon za Algeo, popusta 5 E in ga ne rabi? Bi mi prišli prav. Pa popust za babylove tudi. Če ima katera naj me prosim kontaktira na zs, ker sem zadnje čase manj na RR in ne uspem prebrat vseh postov.
Kje pa se drugači splača kupovat te pripravljene kašice? Tiste ki spremljate cene. Osebno sem vidla, da so nekateri izdelki klub bonu od dm dražji kot npr. v šparu...