Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in da ne moreš ven iz hiše, da prej ne razložiš vsem sosedom, kam, zakaj, kako, s kom greš...ufffa. sej se jim ne pustim tko zlahka in sem postavila meje, ampak se mi glih ne da se s tem toliko ukvarjat, se pol samo sekiram zaradi neumnosti...
,je bila s tatijem dopoldne na sprehodu, jaz sem pucala in hitela prat, sušit, zlagat perilo, popoldne pa smo bili skupaj, zvečer kopanje in je šla nedelja... kako pogosto kopate svoje
? jaz jo skopam vsak drugi dan.
Joj, jaz sem tudi komaj čakala po porodu, da sem prišla domov in se v miru stuširala...
ej bia ma kaj se ne moreš zmenit da prineseš vrečkico ko se Klara lepo polula, čeprav je laboratorij že "zaprt" ?
....ma sej v laboratorij greš lahko tudi v KP če hočeš , samo ki moraš sama po izvide . veš da se en spomenm več, kako je s to vrečko. kaj se jo dat spet zapret ko jo odlepiš dol?
...
imamo radi mesko