Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj pa smo mi res eni izmed redkih, ki jih še nimamo. Ampak ni panike, smo tudi med mlajšimi... tako da nas tudi to čaka slej ali prej...
in za kako vrsto ste se odločle? Mi bomo verjetno navadnega varčevalnega in pol upam da bi se dalo vsake tolko vezat znesek, da bi blo malo več obresti.
in ni sam toa,pam je tečna Lija non stop..... če je nimaš w naročju je jok in stok..... js upam,da se ni razwadila "po rokah" walda da ne w 5 dneh....da pozabi kar je bilo do 8mes.
.
; ma sej odnosi so ok, včasih mi gre mal na jetra, ker sem bila prej navajena imeti več zasebnosti zunaj na svojem balkonu, terasi, dvorišču... ma zdaj je tako, bo že
ima tudi svoj trr in ji midva dajava mesečno gor denar in moji pa še njen otroški gre gor in tako kot vaši
ma grave ...in kaj zdaj? kaj pa vrtci v KP ti je ne vzamejo?
idrija res.... mai konca teh bolnic in bolezni.... nič grem počiwat....ki ne spim že 14dni.... uffffff....bia dobra si, vi že od začetka ne spite,ne???