Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No, jaz tudi podnevi dosti hodim. Glede hrane, določena mi tako smrdi, da je ne morem niti videt, luštajo pa se mi neke stvari, ki mi niso nikoli dišale.
). Ampak trebuh pa mi res ful raste. Jaz se resno ogledujem in sprašujem, če nista ki dva
tiče meni tudi nič kaj ne paše,......mam kar en strah, da ne bi prišlo do kakšne krvavitve. Tako, da če že, potem res na easy. Samo zdej 14 dni sem sploh pavzo naredila, dragi se pa tudi nič kaj ne pritožuje, se kar strinja glede na izkušnje.
! Sm vam hotla sam rečt, da mamo vse iste probleme, slabost, zaprtje, take in drugačne skrbi... imejmo v mislih, da je vse to zaradi otročička ki ga čakamo, pa je pol tut tisto bruhanje lepše
zagledale!
. Rekla je da je mali velik za 12t3d. Torej en teden več. Ampak PDP ni nič omenjala. Ker ene punce so rekle da jim je na nuhalni spremenila pdp. Aja pa ve ste mogle dati materinsko knjižico? Jaz ne
, pa tudi v rasti je že nazadoval, tako da je v ponedeljek meril samo še 7,5 mm, deset dni nazaj pa je bil velik že 9 mm. Tako, da sem na žalost dobila napotnico za bolnišnico in čiščenje odmrlega ploda. Včeraj sem torej prebila v bolnišnici, danes pa sem že doma, sama.
, kajti kasneje bi bilo vedno huje izgubiti otroka. Vem, da spremlja našo družinico nekje tam zgoraj in čuva na nas tri in še kakšnega v bodoče.