Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sicer pa nimam več kakšnih hudih težav in tudi utrujenost počasi, počasi upada. Ko pridem iz službe, se mi ni več treba uleči, ampak samo počijem za kakšne 10 minutk pred tv-jem in sem že okey.
NP imam 27.10
joj me je bilo kar strah...
vse v redu , naslednji pregled imam 26.10.09,.... na nuhalno sem se tudi naročila in sicer na Jesenice 13.10.,aja pa PDP spremenil na 27.4.
, trenutno pa sem v tujini in imam cas in ko sem spet pogledala na RR spletno stran, so mi skoraj oci ven padle: cez 60 strani! Malo punc je tako pridnih. In si je bilo traba vzeti cas. In sem potrebovala cele 3 dni, da sem se prebila cez vse strani. Tako imam obcutek, da vas vsaj malo poznam
.
). Pa vcasih me je spikalo v trebuhu, zdaj pa me ne vec. Pa joskice so me bolele, zdaj pa so samo se napete. Ne vem kaj naj si mislim... le hlac ne morem vec nobenih zapeti. Pa spet ne vem, ali je to ker Elevit napenja ali pa ze trebuscek raste? Joj koliko vprasanj...
to ravno ne paše najbolj. Saj se mi smili, samo jaz bi res rada šla.